ДЕВЕТИ клас 2022/2023 - Тема 2

• 42 448
  • 761
  •   1
Отговори
# 435
  • София
МianaNia, бързо и леко да минава вируса 🤞
re_ge, голям сладур е твоя младеж. Моят като си хвана гадже и претърпя същата трансформация 😂. Грижа за лицето,  за тялото, съчетаване на дрехите и най - вече благодарение на нея, понеже са от един клас си повиши успеха. Вторият срок на миналата година и тази година има само петици и шестици 🙂 Любовта наистина прави чудеса.
Бебчо, хубаво е, че сте успели да намерите решение. На децата със сигурност ще им е трудно да приемат промяната, но след това със сигурност ще им бъде по - добре и по - спокойно.

# 436
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
две седмици, всеки ден поне по един изпит, днес са три.
предварителни изпити, като генерална тренировка за истинските в края на годината.
и ако мислите, че се е трогнал.... да бе, да...
три дена в главата му беше само изборът на бата за крикет.
вчера, в паузата между двата изпита си работил по проекта по... плетене на една кука Simple Smile Simple Smile Simple Smile от благотворителния курс.
иска ми се да му имам спокойствието.

# 437
  • София
Добри, поне ще имаш заместник за плетките евентуално. 😘

# 438
Simple Smile Simple Smile Simple Smile той отдавна ми се точи на иглите, но като го видях, че използва най-фината ми кука за да бръкне и залепи нещо в един модел на танк ми се дорева.

# 439
Добри, купи му негови куки да си ги пази .      
 У дома всеки си има куфар с инструменти, за сега само поялника е общ. Има си и негов тиган за палачинки. Сега иска да му купя гофретник.

# 440
всичко мое рязко става общо, ако им потрябва. Sad
техните нешща трудно се намират, моите са подредени и се знае къде са. Simple Smile и за двамата ми мъже важи.

# 441
У дома има ред в ТКЗС-то 😂😂, знаят си нещата къде седят. Всяко нещо си знае мястото. Май съм лоша а?🤔😄

# 442
  • София
У дома всеки очаква аз да зная къде му стоят нещата...което няма как да стане, 'щото ЕГН-то си е същото като отпреди 42 години Joy

# 443
нали затова казвам, че у дома всички са академици - "а къде ми е..?, А къде ми е...? Simple Smile Simple Smile

# 444
МианаНиа бързо и леко преминаване!
Възрастните - обърнете внимание и на себе си! Заради Ковида пиша. Ние го изкарахме безсимптомно заради ваксините, но веднага след почнаха проблемите. Аз лично направих тромбоза понеже сметнах че няма смисъл да пия кръворазреждащи. имаше доста треперене по едно време накъде ще тръгнат нещата.

# 445
  • Пловдив
...ние го изкарахме края на 2020...също не пия кръворазреждащи... Дали трябва?!?
Thinking

# 446
  • В центъра на моретата
Принципно трябва да се пият. Ние пихме близо  месец и половина от момента на разболяването. След това си правехме изследвания и горе-долу беше ок. При съпругът ми имаше малко завишение, но казаха, че е нормално.    
Да се надавям, че година след ковида, всичко при него е добре - повече не можах да го накарам да отиде да пусне кръв.  Иначе, при мен и дъщеря ми имаше доста силен косопад, който се появи близо 6 месеца след разболяването. Чак сега започна да отшумява - много неприятно. Какво ли не си мазахме по главите.

# 447
  • Варна
Здравейте, момичета, изгубих се и наваксвах. KallyMay, надявам се младежа вече да е здрав. MianaNia, бързо оздравяване на щерката и дано и вие да не прихванете ковида.
Rally, и аз гласувах за Ивайло - дано да получи повече гласове и да вземе първо място. Благородно ти завиждам и се възхищавам на музиканта ти. Ако бях в София с удоволствие щях да идвам да го слушам.
Марти, поздравления за твоя младеж с С1 по английски, В2 по немски и на всичко отгоре и с френски А2!
Добри, твоя хубавец си има истинска брада, за която да се грижи. Моят има някакви вели косъмчета, които бръсне от няколко месеца. Бъзика ме, че ще си пусне мустак, а аз му обещавах да го избръсна докато спи, ако го направи, понеже не харесвам мустаци, не че някой ме пита де.😂😂😂😂😂 Това, че младежа ти може да плете на 1 кука е за поздравления - това много успокоява и създава красоти. Аз от малка мога да плета на 1,2,5 куки, да бродирам, да преда и тъка, но не правя нищо от тези дейности отдавна.😂😂😂😂
Реге, ех, младост, разговори и трепети - на върха на крилете на любовта е супер.❤💕 Дано се получи страхотна връзка.
Catty, моят също не е супер с успеха с 5,39 е по данни в школо и е  на 11-то място. Ако му взема компа вкъщи ще стане ад и не зная как ще постъпи. Той е своенравен и няма да се учудя, ако заплаши със самоубийство.😂😂😂😂😂😂
Бебчо, чакам добри новини, че сте в нови училища и всички се чувстват спокойно там и имат нови приятели и дано сагата ви свърши и никакви намеси от РИО да не ви се налагат. Не говори за ЕГН-то си, че твоите 42 са доста по-малко от моите 48.😂😂😂😂
За порядъка вкъщи се грижа основно аз и моите неща са общи - вечно нокторезачката, ножицата и крема ми се ползват от всички, макар, че си имат. По тази причина ползвам кремове само за хидратация и подхранване от рода на Нивея, Здраве, Дав и т.н.
Хубав ден, дами.

# 448
...ние го изкарахме края на 2020...също не пия кръворазреждащи... Дали трябва?!?
Thinking
То е минало много време оттогава. Пият се по време на вируса и евентуално ако има последици.
Иначе и ние го карахме ноември 2020г., но аз и мъжа ми, девойката нямаше симптоми и беше изолирана.
Сега е обратното, но за всеки случай и ние пием витамините и кръворазреждащи / то мъжът ми си ги пие заради инсулта постоянно /. Лошото е, че много отсъствия ще й се натрупат, още повече, че като гледам няма да стигнат седемте дни за оздравяване и мисля четвъртък и петък също да пази къщата, като я заведа за снимка и изследвания след карантината.

# 449
  • София
Момичета, не съм ви прочела от последните две странички, ще наваксам в удобен момент, но сега имам голяма молба към вас и към наборите.
Скрит текст:
Знаете, че уча и разработвам проект за онлайн-платформа за обучение. Трябва ми потребителско проучване сред деца, родители и учители. Ако имате желание, може ли да попълните ето тази анкета и да я предадете на колкото хора прецените, че ще искат да се включат, в т.ч. и децата им в подобно проучване:
https://forms.gle/nDb49wPqH3RCXahP6
Всичко е за моята образователна цел и не е обвързано с нищо задължително.
Благодаря сърдечно, много ще ми помогнете!

Общи условия

Активация на акаунт