ДЕВЕТИ клас 2022/2023 - Тема 2

• 42 386
  • 761
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Storm76, аз също мисля, че е реален трепет по него, а не бъзик. Промяната на почерка ме навежда в тази посока и дано да установи от кое момиче е, за да може да реши иска ли по-различни отношения с нея или не. Възможно е за има взаимно харесване и стискам палци да се окаже така.

# 676
  • София
И моят вчера получил балон от неизвестен подател. Познайте дали се трогна от кой е Simple Smile Не се вълнува и дали е майтап... красив бил (да му имам самочувствието). Все още не е дорасъл за подобни трепети, а може и една несподелена лИбоФ от 6. клас да е причината за липсата на интерес към увлечения по противоположния пол (продължавам с усърдие да не приемам наличието на повече от два Simple Smile

# 677
  • Варна
Ай, аз пък съвсем забравих да питам как е минало вчера в училище! Но и тя нищо не каза, та не вярвам да има нещо интересно. В момента е тъжна, че най-добрата й приятелка ще отсъства около месец и никак не й се ходи на училище.
Сторм, не бих си и помислила, че някой би се шегувал с подобно нещо! Та и да вложи толкова старание. Ако беше шега, вероятно щяха да напишат нещо в картичката. Залагам на някое по-срамежливо девойче, което не е искало да се издаде.

И да ви питам - някой случайно да е вадил бележка от банка за наличие на сметка? За децата става въпрос. В моята банка може да си генерираш от мобилното банкиране един пдф и да си принтнеш, но в банката, където е сметката на щерката не намирам такава опция. За лично ходене (тя да иде!) направо невъзможно ми изглежда, а не съм сигурна, че на мен ще ми го дадат, ако нея я няма. Та ако някой има опит, ще се радвам да сподели, че време не остана.

# 678
Хора в драма сме.
...
Но синът ми заспа с  дилемата  за валентинката  - бъзик или някой го харесва.

А в какво е проблема Стoрмче? Според мен даже незнанието му е плюс. ще се отрази скоростно и на външния вид, на учението, пък ще почва да забелязва и девойките. Аз не мисля че е подигравка. Ако беше така нямаше да той единствения или пък щеше да има очеваден проблем с някого в класа и това да се излее в подобна задявка.

И да ви питам - някой случайно да е вадил бележка от банка за наличие на сметка? За децата става въпрос. В моята банка може да си генерираш от мобилното банкиране един пдф и да си принтнеш, но в банката, където е сметката на щерката не намирам такава опция. За лично ходене (тя да иде!) направо невъзможно ми изглежда, а не съм сигурна, че на мен ще ми го дадат, ако нея я няма. Та ако някой има опит, ще се радвам да сподели, че време не остана.
Ние извадихме един път такова и сега само пре-подаваме за стипендия с копие. Но не става без ходене на някого за първоначална бумага. Даже ни издадоха три оригинала за всеки случай.

Последна редакция: ср, 15 фев 2023, 15:35 от _re_ge

# 679
  • Варна
Ай, аз пък съвсем забравих да питам как е минало вчера в училище! Но и тя нищо не каза, та не вярвам да има нещо интересно. В момента е тъжна, че най-добрата й приятелка ще отсъства около месец и никак не й се ходи на училище.
Сторм, не бих си и помислила, че някой би се шегувал с подобно нещо! Та и да вложи толкова старание. Ако беше шега, вероятно щяха да напишат нещо в картичката. Залагам на някое по-срамежливо девойче, което не е искало да се издаде.

Dive, аз помолих в банка ДСК, без сина ми и ми дадоха бележка. Искаха ми неговото ЕГН. Възможно е да ми е направила лична услуга банкерката, защото сме корпоративен клиент голяма група фирми и аз комуникирам с банките. Покрай служебните неща попитах и за сметката на сина ми при попълване на документите за стипендия за първия срок.

# 680
Сторм, сигурно е някоя обожателка. Въпреки че с новите течения може и обожател да е Simple Smile
Наскоро чух за едно училище, че момчетата ходели с черен молив на очите Laughing
Молив и останалите с деца в АК, буквате ли за повечето преподаватели рс?
Миналия срок се срещнах само с трима и се чудя дали ще изглежда много зле, ако не "отида" и този срок при повечето.
За съжаление изпуснах часовете при новия по математика.

# 681

Наскоро чух за едно училище, че момчетата ходели с черен молив на очите Laughing

При щерката в гимназията имаше имаха момчешка музикална банда, ходеха с черен лак за нокти, боядисани коси до кръста и очна линия ...и момичетата припадаха по тях ... бяха си съвсем страйт момчетата. От там моичкия западна на визията на момче с дълга коса и вече колко години си я държи дълга, не му омръзва.

В светлината на това синковецът искал да си направи червен кичур. мисля със спрей да почнем защото ако не се хареса тази коса да кръста ще трябва да я режем...Явно покрай девойката някакви пориви има - конти се парфюмира се...абе доволна съм. Да видим само с бакенбардите какво ще го правим че прилича на руски декабрист.

Последна редакция: ср, 15 фев 2023, 17:09 от _re_ge

# 682
Цитат
А в какво е проблема Стoрмче? Според мен даже незнанието му е плюс. ще се отрази скоростно и на външния вид, на учението, пък ще почва да забелязва и девойките. Аз не мисля че е подигравка. Ако беше така нямаше да той единствения или пък щеше да има очеваден проблем с някого в класа и това да се излее в подобна задявка.
Той имаше проблем с деца от класа. Защото бях забранила да псува и да обижда, общо взето съм го възпитала да се държи културно и такова поведение изисквах от него в училище. Другите го бяха приели като слабост и напрво си го мачкаха. Класната разбра проблема, но Директорът не - обясни ми, че училището наподобявал в умален вариант живота и трябвало сина ми да се справя сам, но в същото време Директорът не бил пъдар. Та обясних му, че от деня на разговора ни,  синът ми ако бъде предизвикан ще обижда, ще псува и ако му посегнат - ще отговори и физически. Другите деца все пак бяха викнати при директора, но след като синът ми започна да псува като каруцар на няколко езика (включително блестящо на руски, едни пичове руснаци от Word of tanks го научиха), го оставиха на мира.
А иначе има деца с доста повече валентинки от моя. Но и аз залагам на някое по-скромно момиче.

# 683
  • Варна
Storm, ти си като истински детектив. Няма за дълго време обожателката да остане тайна.

# 684
  • София
Вчера наборът каза, че някои деца са подарявали цветя на други, които харесват. Той не бил получил цвете и констатира, че никой не го харесвал. Ама не го каза нещастно, а преигра със самоирония.
За сметка на това, че не е получил цвете, в кабинета на ортодонта, където отидохме след училище, му подариха курабийки във формата на сърчица. Двойна радост получи, тъй като му махнаха и брекетите. Като си тръгвахме от там, дъвчейки сладките, възкликна, че това бил най-хубавият му Св. Валентин Blush

# 685
  • София
Кали, супер, че сте махнали брекетите. И на щерката й предстои скоро и е в голямо очакване вече.

# 686
  • Варна
Кали, поздравления за това, че са махнали брекетите на сина ти!
Желая му да е жив, здрав, обичан и щастлив и вече никога да няма нужда от лекарска помощ, освен, когато става баща да отиде да си получи наследниците😂😍😁.
 Родива, радвам се, че и на вас ще ви махнат брекетите! Дано и на щерката ти само за раждане да й се наложи да ходи до лекар. Да е жива и здрава. обичана и щастлива.

# 687
  • София
strom76, няколко пъти съм си говорила, ако може да се каже говорене с този директор и всеки път се чудех кой и как го е направил такъв. Девойката от малка си искаше да учи един ден в СМГ, но брат й в 7 клас надхвърли възможности при подготовката си за НВО само и само да се махне от това училище, в което за 7 години не намери подкрепа от ръководството, и да отиде в колкото се може по - добро. Той също е скромен, добър, не прави глупости и стои настрана от конфликтите и по тази причина комуникираше само с няколко деца от класа, но с други беше в много обтегнати отношения. След като не последва реакция от страна на директор и учители, той се записа на таекондо и след няколко месеца започнаха да гледат на него с други очи. Не му се е налагало да прилага в действие наученото от тренировките и слава Богу, но придоби самочувствие, а с това и спряха да го закачат.
В това училище не очаквайте, че някой ще вземе страна на добро и възпитано дете.

# 688
Молив и останалите с деца в АК, буквате ли за повечето преподаватели рс?
Миналия срок се срещнах само с трима и се чудя дали ще изглежда много зле, ако не "отида" и този срок при повечето.
За съжаление изпуснах часовете при новия по математика.
“Бук-нала” съм трима. Едната госпожа, защото е искала да обсъдим нещо и била разочарована, че не съм си запазила час предишния път и още 2, с които ми се иска да обсъдим идеите за обучение на децата в съответните направления.
По отношение на новия учител не се притеснявай. Вчера получихме и- мейл- След като има възможност да опознае учениците, г-н …….. ще бъде на разположение за родителски срещи. За тях ще бъдете информирани допълнително.

Последна редакция: чт, 16 фев 2023, 17:19 от silan

# 689
strom76, няколко пъти съм си говорила, ако може да се каже говорене с този директор и всеки път се чудех кой и как го е направил такъв...След като не последва реакция от страна на директор и учители...
Сигурни ли сме, че говорим за едно и също училище?
Ако да - бащата на директора е работил по високите етажи на МОН, а майка му - заместник - директор на 18 СУ. Ако поискам, мога да стигна до директора и по други канали, извън този на обикновен родител, но не мисля първо че е редно и второ, че си заслужава. В нашия случай имаше реакция от директора - привика все пак въпросните деца. Но ми остана горчив привкус от "ако може да се каже говорене" с директора (по-скоро негов монолог) , който ми обясни как аз не съм си познавала детето, как това, което му съобщавам като форма на психически тормоз, не е тормоз, а и може и да не било истина . Само му отговорих, че за 20 и повече години работа разпитвам в съда пълнолетни хора, научила съм се как да позная дали ме лъжат или не и че не може да ме убеди, че аз не си познавам детето. 
Класната е много разбран човек, от нея синът ми по този и други поводи има пълна подкрепа. За отношението на другите учители също не мога да се оплача. Аз бях готова заради случката да преместя детето си, включително и в частно училище, но синът ми не поиска именно заради учителите.

Общи условия

Активация на акаунт