Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (5)

• 48 541
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте,
Тези, които са си правили БХС при Станулов, може ли да ми кажете какво представлява тестът за преекламсия?

# 136
Здравейте,
Тези, които са си правили БХС при Станулов, може ли да ми кажете какво представлява тестът за преекламсия?
Взема се кръв. След няколко дни, когато изляат резултатите му фи изпращате и той ви се обажда, за да коментирате има ли риск или не и какъв.

# 137
Мерят ви и кръвното, два пъти на двете ръце. Резултатът излиза след около 10 дни .
След като излезне му изпращате изследването вие и той го смята за около ден -два.

# 138
А може ли да видя как изглежда самото изследване? Какви са показателите, които са пускали и по които се смята риска? Дали може някой да ми прати пример?

# 139
А може ли да видя как изглежда самото изследване? Какви са показателите, които са пускали и по които се смята риска? Дали може някой да ми прати пример?
Изследва се PIGF фактор . Не можеш да разбереш как се смята , защото са много показателите , някои тях са от феталната.

# 140
Здравейте мами и бъдещи такива,
този месец на бял свят се появи момченцето ми, за което цял живот ще съм благодарна на д-р Станулов и ембриолозите в Афродита.
Имахме две стимулации с три трансфера- два от които завършиха с положителен тест. Първата бременност приключи в 6 седмица с мисет, а от втората се роди детенцето ми.
Д-р Станулов е невероятен професионалист и прекрасен човек, отдаден напълно на това, което прави. През цялото време му имах пълно доверие и извървях този път изключително спокойна и позитивно настроена благодарение на него.
След време ще се върна отново при него за второ бебенце.
Пожелавам на всяка от вас успешен и щастлив финал! Не губете надежда- най-тъмна е нощта точно преди изгрева на слънцето Simple Smile

# 141
Момичета, за колко време става микробиологията, някой помни ли?

# 142
Мисля, че за 3 работни дни, но моята досега винаги е излизала за максимум 2.

# 143
Здравейте отново...ако позволите ,ще се включа при вас 😊 вчера беше първия преглед при Станулов. Изследвания,преглед ,всичко води към ДЯ . Лекарят беше наистина много мил,спокоен и предразполагащ. Има ли жена тук,която да прави инвитро с ДЯ при него? Благодаря ви

# 144
Здравейте,аз не съм с ДЯ,но исках да ви кажа,че доктора е страхотен.Ние сме с мъжки фактор,но само с една единствена стимулация съм бременна в 10 гестационна седмица.Доктира е страхотен.Доверете му се.

Момичета очаквам фетална морфология при д-р Станулов в началото на годината.Той ми каза,че ще на БХС и тест за прееклампсия.Можете ли да ми кажете как протича цялото изследване и каква е стойността?Вече направихме пренатален тест и чакаме резултати.

Последна редакция: ср, 21 дек 2022, 09:12 от Fiore1983

# 145
Момичета,
Урологът от Афродита е напуснал и вече няма как там да се прави консултация по документи за издаване на заповед от ЦАР. Имате ли препоръка за някой, при когото да се отиде? Ясно е, че става дума за чиста формалност, но някои лекари не се навиват просто така да напишат препоръката.

# 146
Говорихте ли със Станулов, евентуално да препоръча някой? Помня, че ми беше дал име, но за съжаление не си го спомням. Може да има някой предвид, който би свършиш работа.
За съжаление нещо се случва в Афродита и искрено се надявам да не се разпадне добрият екип, който бяха сформирали.

# 147
Много неприятно, че пак напуска ключов и добър кадър от клиниката. За д-р Велев предполагам става въпрос. Би трябвало да наемат нов уролог, защото кой ще прави процедури като ТЕСЕ при азооспермия.
Иначе за уролог-Кацаров е добър.
Все още нямат нов акушер-гинеколог и се чудя Станулов как смогва сам. В сайта им като разгледах екип има някаква д-р Бангеева, която никога не съм я виждала по коридора, работи ли изобщо там?

# 148
Кацаров трудно ще даде становище за инвитро в клиника различна от тази на Александров. Ние бяхме при него, защото сме с мъжки фактор. Знам, че е добър, тъй като ми го препоръчаха колеги (работя в сферата на здравеопазването), но откровено казано останах потресена от няколко неща. Няма да разводнявам темата, но освен ако проблемът не е наистина сериозен и ако не ви насочи първо към операция на варикоцеле, не знам дали току така ще даде становище за Афродита

# 149
Момичета ние сме също с мъжки фактор.И становището ни го даде случаен уролог.Казва се Живко Сиромахов,работи във Вита и в Сигмамед.Трябва само да му обясните,че ви трябва препоръка за инвитро.Дава амбулаторен лист,в който пише с препоръка за извършване на IVF.Това точно трябва да го пише,за да го признаят от ЦАР.

Последна редакция: ср, 21 дек 2022, 14:13 от Fiore1983

Общи условия

Активация на акаунт