Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (5)

• 48 542
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
Кацаров трудно ще даде становище за инвитро в клиника различна от тази на Александров. Ние бяхме при него, защото сме с мъжки фактор. Знам, че е добър, тъй като ми го препоръчаха колеги (работя в сферата на здравеопазването), но откровено казано останах потресена от няколко неща. Няма да разводнявам темата, но освен ако проблемът не е наистина сериозен и ако не ви насочи първо към операция на варикоцеле, не знам дали току така ще даде становище за Афродита
Ние сме ходили при Кацаров преди няколко години, като тръгвахме по тоя нелек път. Обаче ни мота 3 месеца, докато го даде пустия документ. Предписва витамини, предписва спермограми, чисто губене на време. Обясняваше, че не е проблем да се постигне спонтанна бременност, при условие, че аз тъкмо бях оперирана от ендометриоза, а спремограмата беше с потресаващи резултати.
Не знам какво да кажа, сигурно не е така известен напразно, но ММ каза, че е доста арогантен, да не говорим, че 1-2 пъти дори го нямаше в насрочения от него час за преглед. Просто чудесно.
Знаете каква е ситуацията, искам да се приключи с това по възможно най-лесния и удобен за всички начин.

# 151
Момичета, аз докато чаках за д-р Станулов, в чакалнята пред другият кабинет имаше бременни момичета за д-р Велева, да не е д-р Гълъбица Велева! Викаше ги дамски глас, много любезно звучеше!

# 152
Преди два месеца Кацаров даде становище за Афродита на моя мъж, на първи преглед, без проблем.

# 153
В нашия случай, каза, че трябва първо да пробваме с неговите добавки (насочи ни към конкретна аптека), след 6 месеца контролна спермограма отново в конретна клиника, после евентуално операция… Не го послушахме. Вече беше на добавки месеци наред, на самото инвитро резултатите му не бяха по-добри и оплождаха ИКСИ. Трансферът беше успешен.
Явно зависи колко зле е мъжкия фактор. При нас наистина имаше шанс за естествено забременяване, но имах вече 2 загуби и хич не мислех да го слушам и да рискувам отново тялото, здравето и психиката си

# 154
Ние си пуснахме вирусология в друга лабораторария, имаха пакет за около 45 лв. и ни беше доста по-изгодно. В общи линии освен микробиология, цитонамазка и хормоните по време на стимулация, нищо друго не съм изследвала в Афродита.

# 155
Не е нужно да е в Афродита, отидете където ви е удобно/изгодно. Имайте предвид също, че Афродита нямат собствена лаборатория, а работят с Бодимед.

# 156
Да, точно така, Афордита нямат собствена лаборатория и ползват Бодимед. Те са добри, но почти двойни като цена за някои зиследвнаия, за които други имат пакетни цени.

# 157
Препоръчайте къде да направя хормони.. ?

# 158
На мен ме беше препоръчано да ги правя на място, където се работят (а не в клон), ако има такава възможност. Специално за хормони и някои по-специфични излседвания, аз съм доволна от Токуда.

# 159
Момичета,исках да споделя с вас радостната новина,че съм бременна в 4 ти месец след първо успешно инвитро от д-р Станулов.Др Станулов е прекрасен.Ние бяхме с мъжки фактор.Винаги е на разположение и обръща много внимание на всеки детайл. Няма да сбъркате ако имате нужда от помощ,да се обърнете към него.Успех на всички.

# 160
Момичета,исках да споделя с вас радостната новина,че съм бременна в 4 ти месец след първо успешно инвитро от д-р Станулов.Др Станулов е прекрасен.Ние бяхме с мъжки фактор.Винаги е на разположение и обръща много внимание на всеки детайл. Няма да сбъркате ако имате нужда от помощ,да се обърнете към него.Успех на всички.
Споделям успеха ти , наистина е невероятен !

# 161
И аз забременях от първо инвитро, втори трансфер, макар пак с мъжки фактор. Казвам го, защото много хора твърдят, че там са зле със справянето с мъжки фактор. Навярно е така, ако е твърдр сериозен...
Изключително съм благодарна на клиниката за всичко.

# 162
Аз съм на почти 42. Забременях от първо инвитро, първи трансфер. Чудесен е доктор Станулов.

# 163
И аз съм бременна от първо инвитро и първи свеж трансфер при доктор Станулов. Също с МФ.

# 164
Ние също свеж трансфер, първа стимулация, мъжки фактор, вече в 7 месец. Плюс още 8 прекрасни замразени бастоциста. 39 години и двамата.

Общи условия

Активация на акаунт