Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (5)

• 48 552
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Аз с този човек имам 2 трансфера и 2 бременности.

# 166
Не знам как го прави, обаче резултатът ме изумява! Дано продължи все така да сбъдва мечти. Явно влага много сърце, освен знания.

# 167
Първо инвитро, едно единствено оживяло бластоцистче с лошо качество, един ЗЕТ и в момента съм в 5ти месец 💙
Прекрасен Станулов, но и ембриолозите също са номер 1.

# 168
Аз така си избрах клиниката. Първо разгледах пдф-а за успеваемост между различните клиники, заинтригува ме Афродита, че е по-малка и нещата не са на конвейр, после ми харесаха отзивите за Станулов и отношението му на първия преглед, а после прочетох и за ембриолога, който е уникален. И вече бях сигурна, че искам да действам с тях. И въпреки неуспешните инсеминации усещах, че това е мястото.

# 169
На мен д-р Станулов ми беше препоръчан от моя лекуващ гинеколог.И аз не повярвах колко бързо успях да си запиша час при доктора след като се свързах.Препоръчала съм доктора и на една приятелка сега и те ще имат преглед много скоро.

# 170
Само така, браво, момичета!

# 171
Писала съм и друг път, но пак ще се запиша за статистиката.
 Първи опит успешен + 6 замразени бластоциста, с неизяснен стерилитет.
 Да е жив и здрав д-р Станулов, да дарява с щастие още много мами!

# 172
Мен също ме изумява колко добре се справят като цяло в клиниката с натоварените дни. Вчера си мислех, че ще си отчакам доста повече, а нито се чакаше чак толкова много, нито имаше навалица, нито напрежение, нито доктора излъчва нещо такова. Мисля си дори, че до голяма степен се дължи на него. Шапка му свалям как се концентрира и как умее да разпредели времето си и да обърне внимание на всички пациенти, които поема.

# 173
Момичета, а има ли успели при др Станулов с нисък АМХ или с донорска яйцеклетка ? Понеже това са вече доста по-трудни случаи от мъжкия фактор, например.

# 174
Ние успяхме с намален АМХ от втори опит на естествен цикъл, в момента съм в ранна бременност и се надявам всичко да е наред. Последно преди 3 месеца АМХ ми беше около 0.5.

# 175
С колко горе-долу може да се вдигне АМХ след попълване на липсващи витамини и минерали? Аз май нямам такова измерване и мисля да си направя след 3 месеца. Чудя се, десети, стотни или ще зависи от конкретния случай...

# 176
При мен след запълване на дефицити на витамини Б12 и Д падна с 0.3 за 6 месеца, явно не ми е там проблемът.

# 177
Има ли успели след 43-44г ? Иначе Станулов е топ-специалист и много го харесвам като лекар!

# 178
При мен след запълване на дефицити на витамини Б12 и Д падна с 0.3 за 6 месеца, явно не ми е там проблемът.

Надяваме се, че нямаш проблеми към момента, щом си бременна! Успех и до финал!

Аз със сигурност имам/х поне някои дефицити към датата на мерене. Вит. Д ми се струва, че едва ли не при всички ни е проблем без допълнителен прием. Б12 го оправих, взимам и желязо, а вече си мисля, че ми трябва и вит. К...

Също и да ми коригират дозата на Еутирокс. Приемам препоръка за ендокринолог, следящ инвитро пациентки.

# 179
В крайна сметка добре , че са Станулов и ембриолога да вдигат авторитета на Афродита. Сестрите не знам от къде са ги събирали , но по- болезнено взимане на кръв не съм имала никъде. Винаги ме е страх преди да ме бодат, невнимателни са, болезнено е и винаги вената ми е синя после.

Общи условия

Активация на акаунт