Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (5)

• 49 126
  • 746
  •   1
Отговори
# 375
Момичета, връщам темата малко назад, че сега наваксах с четенето. Предстои ми инсеминация при доктор Станулов и бях решила при евентуален успех после да се следя при Вецев. Преди 2-3 страници бяха писали 2 дами с неготивни мнения за него. Може ли да споделите защо? Може и на лично, да не спамим тук. Извинявайте, че така се отклонявам от обсъжданите въпроси.

Алена, на теб стискам палци тези двечките да са ти на късмет и да ни се похвалиш скоро с успешен трансфер.

# 376
Има доста информация за Вецев във форума, ползвайте търсачката. Аз лично също се бях насочила към него, но след прочетеното се отказах.

# 377
Аз се следя при Вецев след колебания заради прочетеното. Е искам да кажа, че направих най- правилния избор и не мога да повярвам , че написаните неща се отнасят за същия човек. Невероятно отношение, професионализъм и отзивчивост. Да не говорим за ниските такси, които има. Когато казах на Станулов, че съм при него( всъщност той ми го препоръча), каза, спокоен съм, че сте в най - добрите ръце.

# 378
  • София
И на мен Станулов така ми каза, докато не му звъннах да му кажа, че го загубих. Дано имате повече късмет. Няма да задълбавам, не бих се върнала отново там.

# 379
Аз се следя при д-р Дойчиновски във Вита - друга препоръка на Станулов. Много съм доволна! Няколко пъти по спешност му писах във вайбър за различни проблеми и веднага ми пише/звъни. Много лесен контакт и страхотно отношение.

# 380
Здравейте борбени момичета! Може ли да споделите при ЗЕТ трансфер какво се доплаща в Афродита, когато сте по фонда?

# 381
Аз платих микробиология преди трансфера плюс прогестерон 2 пъти.
След това и за съхранение на ембрионите.

# 382
Срещу д-р Вецев има и заведени дела , преди време беше на косъм за отнемане на права.
Той се държи чудесно ….докато не се яви проблем . От време на време е като шизофреник , просто се държи по -добре с изпратените от д-р Станулов пациентки .
Моя близка прави аборт по медицински причини при него  и отношението му беше повече от грубо ….

# 383
Момичета, Станулов ли извършва хистероскопия за махане на полип или насочва към друг доктор?

# 384
  • София
Друг лекар.
Станулов се занимава само с асистирана репродукция (и по-добре) Blush

# 385
Момичета, Станулов ли извършва хистероскопия за махане на полип или насочва към друг доктор?
Не, мен ме насочи към няколко доктора аз си избрах Венелин Иванов в Софиямед - много съм доволна !!! Уникален

# 386
Абсолютно същото забелязах и аз. До операцията ми всичко беше супер, обясняваше ми, след това изведнъж се оказа, че не ми е казал важни неща открити при лапарото за бъдеща бременност. Отношението беше различно, липсваше заинтересованост и това ме накара да избера друг лекар за допълнителни изследвания. Но като цяло физически се възстанових бързо поне отвън, вътре каква манджа е не знам.

Срещу д-р Вецев има и заведени дела , преди време беше на косъм за отнемане на права.
Той се държи чудесно ….докато не се яви проблем . От време на време е като шизофреник , просто се държи по -добре с изпратените от д-р Станулов пациентки .
Моя близка прави аборт по медицински причини при него  и отношението му беше повече от грубо ….

# 387
На мен ми го прави друг лекар препоръчан от Станулов, но не бях доволна от отношението му, но само за да не лежа в отделението заради пътеките реших да съм там 😄Всъщност Станулов ми даде листче с няколко лекари за хистероскопията,но важното е че махна този полипа и днес бях при Станулов и каза, че го няма вече!

# 388
  • София
Аз правих хистеро в Св. Лазар при Николова. Доволна останах, като изключим цената, но много бързах и беше буквално от днес за утре.

Последна редакция: вт, 28 фев 2023, 14:41 от Axenia

# 389
В Софиямед заплатих 900 лв за хистероскопия

Общи условия

Активация на акаунт