Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (5)

• 49 154
  • 746
  •   1
Отговори
# 405
Alena, мисля, че е писал Клексан ИЛИ Фраксипарин, ако едното се намира по-трудно, да заместиш с другото.
Да мерси, това ми е ясно, но следващото на другия ред… акард - то пак е кръворазреждащо и пише през ден с … с какво е въпроса ми? И защо хем клексан …хем акард
На мен ми беше изписал така или клексан или фракси или акард през вечер. Акард влучай, че не намеря фракси/клексан
Със същите мутации съм.
Аз всяка сутрин слагам фракси и през ден акард, така го разбрах и така го взимам

# 406
Привет момичета! Да ви попитам момичета които сте имали ЗЕТ, успешен, боляли ли са ви гърдите? Така като пред цикъл. И ако да кои дни? Много ще съм благодарна за съвет
Само това ми се иска да знам и ако вземат да почнат да ме болят да не се отчайвам 🤗

# 407
Аз бях със свеж, но гърдите си ме боляха от самото начало от прогестерона. Ако приемате такъв, напълно възможно е да имате болезнени гърди от самото начало на приема. Иначе мен гърди ме болят и преди цикъл и при бременност, Та не бих могла да различа.

# 408
На свежите и двата пъти ме боляха от самото начало до към 2-3 дни преди отрицателния тест. Пак приемам прогестерон, 4 -5 дни преди трансфера и вече 4ти ден след, и чак сега като че ли(не съм убедена) имам лееека чувствителност и се зачудих ако утре почнат да ме болят или се засили тази чувствителност(като при ПМС) дали да ми става тъжно 😅

Аз бях със свеж, но гърдите си ме боляха от самото начало от прогестерона. Ако приемате такъв, напълно възможно е да имате болезнени гърди от самото начало на приема. Иначе мен гърди ме болят и преди цикъл и при бременност, Та не бих могла да различа.

# 409
Alena ley, пише Акард през вечер с храна.
На мен също ми е изписвал тази схема.

# 410
Alena ley, пише Акард през вечер с храна.
На мен също ми е изписвал тази схема.
Благодаря ти🙏

# 411
  • София
Привет момичета! Да ви попитам момичета които сте имали ЗЕТ, успешен, боляли ли са ви гърдите? Така като пред цикъл. И ако да кои дни? Много ще съм благодарна за съвет
Само това ми се иска да знам и ако вземат да почнат да ме болят да не се отчайвам 🤗
Аз съм с успешен ЗЕТ. В началото не ме боляха, после почнаха да ме болят, после спряха, поске почнаха да тежат и сега нищо... Много индивидуални са тези симптоми.

# 412
Много ти благодаря! Hug точно от такъв отговор имах нужда 😁 на свежите 2бр ме боляха през цялота време до преди отрицателния тест и сега ми е необичайно че не ме болят, дано е на хубаво. Само малко ги мисля превръзките не са чисто бели има лееекичко светло светло белезникаво но не бяло на цвят, така беше и предните пъти

Аз съм с успешен ЗЕТ. В началото не ме боляха, после почнаха да ме болят, после спряха, поске почнаха да тежат и сега нищо... Много индивидуални са тези симптоми.

Последна редакция: сб, 04 мар 2023, 12:02 от InYan238

# 413
  • София
Споко и аз бях притеснена и без срам  питах доктора нормално ли е да ми няма нищо Joy

# 414
Axenia- много ме зарадва и разсмя😀😀😀 и аз бих попитала 🤷🏻
Междудругото на мен болезнените гърди при бременност са ми най-големият кошмар, омекват ли, повече/ по-малко ли ме болят…

# 415
Аз бях със свеж трансфер с положителен резултат 🙏🏻 нямах никаква болезненост на гърдите … единствено имах много силен ПМС , болеше ме корема доста преди датата когато трябваше да правя теста .

# 416
Здравейте, някой правил ли е хистероскопия заради полип при д-р Пламен Димов в МЦ Салвебис, по препоръка на д-р Станулов? Споделете мнение за него. Благодаря!

# 417
В МЦ Салвебис правих при доктор Вецев хистероскопия. Единствено мога да дам отзиви за центъра, ако Ви интересува на лично. Предполагам се случват нещата по един и също начин.

# 418
Аз бях със свеж трансфер с положителен резултат 🙏🏻 нямах никаква болезненост на гърдите … единствено имах много силен ПМС , болеше ме корема доста преди датата когато трябваше да правя теста .
На 10 ден ли направи изследването? И до тогава не си имала симптоми?

# 419
Мен от днес почнаха да ме болят,6ти ден, знаех си 😅 и ми е едно нервно точно като преди цикъл. Много тъпичко ми е сега, хем си казах, че няма да то мисля амаа то все там ми е мисълта 🤷‍♀️ все пак няма да спирам да се надявам

Общи условия

Активация на акаунт