Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (5)

• 49 162
  • 746
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте, как се процедира с оплодените яйцеклетки, ако може да споделите. Наблюдават ли се до 5 ден или направо на самия пети ден ги гледат дали са ок?

# 391
Здравейте, как се процедира с оплодените яйцеклетки, ако може да споделите. Наблюдават ли се до 5 ден или направо на самия пети ден ги гледат дали са ок?
На 5 ден ги гледат

# 392
Rayy, моя приятелка беше с доста над твоето тегло. В продължение на 15 години пробваха с мъжът й да имат деца, имаха 2 неуспешни опита с инвитро, тя ходеше на диетолози, после започна да ходи на фитнес със инструктор и като цяло много се стараеше да отслабне защото смяташе, че това е причината. След второто инвитро беше доста отчаяна, отказа се от фитнеса, спря диетите и каза, че спира да се занимава, като цяло... След 2 месеца забременя, роди момиченце, което като стана на една годинка се оказа, че ще има сестричка. Най-забавното нещо беше, че след като приятелката ми забременя втория път, разбра за бременността в 5-тия месец... Честно ви казвам, историята е като филм, ако не бях пряк свидетел, нямаше да повярвам.
Така че, доктора е прав, не стресирай тялото излишно, продължавай да си живееше както до сега Simple Smile А твоите килограми не са нещо особено, важното е да си здрава и да се чувстваш добре Simple Smile

Аз имам килограми в повече и го попитах дали да не отслабна преди да започнем процедурите, но според него това би стресирало допълнително организма. 71 кила не са нищо фрапантно.

Последна редакция: ср, 01 мар 2023, 18:42 от Анонимен

# 393
  • София
Аз забременях 72 кг. 2 пъти при него.
В друга клинака 63 до 65 кг и значително по-млада не успях.

# 394
PB88, как така някой разбира, че чака бебе, чак в 5 месец 😑 Ето това не съм го разбирала никога. Толкова да няма симптоми, толкова ли не си следи цикъла.

# 395
So close, една приятелка на майка ми беше така преди около 15 години. Доста едра жена, на 40 и малко, имала кръвотечение от време на време и си помислила, че я гони менопаузата и цикълът ще си ходи. И на контролен преглед в 5-6 месец - оп трето бебе Grinning

# 396
Жената е родила година преди да разбере за бременността, какъв цикъл да следи, особено ако е кърмила?

# 397
Да и аз бях шокирана като съобщиха новината. Не можех да си обясня как така няма да усетиш подобно нещо...
Но тя е с доста наднормено тегло и с нередовен цикъл по принцип. След първото дете буквално спря да мисли по темата "забременяване", не се замисляха и за второ дете като цяло. Аз бях притеснена за това, че в началото на бременността не взимаше никакви витамини, но детенцето си е здраво и даже много по-енергично от кака си хахаха

PB88, как така някой разбира, че чака бебе, чак в 5 месец 😑 Ето това не съм го разбирала никога. Толкова да няма симптоми, толкова ли не си следи цикъла.

# 398
Момичета възможно ли е от естрофем да ме болят яйчниците? Имах и хистероскопия началото на февруари, но тогава не ме болеше, а сега след идването на цикъла и започването на естрофем 😥

# 399
Честит празник на всички! 🤍💚❤ Бъдете здрави! Можете ли да разчетете рецептата, защото леко се затрудних.
Защо са две кръворазреждащите и това през вечер с….. не мога да го разчета.

Последна редакция: пт, 03 мар 2023, 20:51 от Alena ley

# 400
Alena, мисля, че е писал Клексан ИЛИ Фраксипарин, ако едното се намира по-трудно, да заместиш с другото.

Онова, което е за вечерта, е Prednisolon.
Според мен в аптеката ще го разчетат лесно.

# 401
Alena, мисля, че е писал Клексан ИЛИ Фраксипарин, ако едното се намира по-трудно, да заместиш с другото.
Да мерси, това ми е ясно, но следващото на другия ред… акард - то пак е кръворазреждащо и пише през ден с … с какво е въпроса ми? И защо хем клексан …хем акард

# 402
Явно имате повече мутации. Знам за дами, които бият инжекция и пият акард, а в края на бременността соират акард и продължават само с инжекцията. Аз съм само на Клексан, но зависи колко рискови са мутациите при Вас.

# 403
Явно имате повече мутации. Знам за дами, които бият инжекция и пият акард, а в края на бременността соират акард и продължават само с инжекцията. Аз съм само на Клексан, но зависи колко рискови са мутациите при Вас.
Мислех, че са безобидни

# 404
  • София
Да мерси, това ми е ясно, но следващото на другия ред… акард - то пак е кръворазреждащо и пише през ден с … с какво е въпроса ми? И защо хем клексан …хем акард
На мен ми беше изписал така или клексан или фракси или акард през вечер. Акард влучай, че не намеря фракси/клексан
Със същите мутации съм.

Общи условия

Активация на акаунт