Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (5)

• 49 077
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
  • Бургас
С неизяснен стерилитет, на 36г. доста извадени яйцеклетки (12) и накрая само 4 ембриона с уж добро качество (2-5дневни и 2- 3дневни) и  2 неуспешни трансфера трансфера + 2 също толкова неуспешни инсеминации и огромна папка с изследвания за хиляди левове. Станулов откри проблема още, докато разглеждаше изследванията. На следващия месец го решихме и след още месец за почивка започнахме стимулация. Резултат- 14 зрели яйцеклетки, 7 бластоциста на 5 дни, 1 трансфериран, 6 замразени и раждане преди седмица.

А какъв беше проблемът, който се откри при вас, ако е удобно да попитам?

# 526
Здравейте момичета ще записвам час при доктор Станулов,  но все още обмислям точна дата преди да се обадя. Въпроса ми е има ли нещо като изследвания или друго което е задължително/препоръчително  при него при първо посещение или вземам купчина та от вкъщи и отивам да си говорим?

# 527
С неизяснен стерилитет, на 36г. доста извадени яйцеклетки (12) и накрая само 4 ембриона с уж добро качество (2-5дневни и 2- 3дневни) и  2 неуспешни трансфера трансфера + 2 също толкова неуспешни инсеминации и огромна папка с изследвания за хиляди левове. Станулов откри проблема още, докато разглеждаше изследванията. На следващия месец го решихме и след още месец за почивка започнахме стимулация. Резултат- 14 зрели яйцеклетки, 7 бластоциста на 5 дни, 1 трансфериран, 6 замразени и раждане преди седмица.

А какъв беше проблемът, който се откри при вас, ако е удобно да попитам?
Полип беше пеоблема. Направихме хистеро и след 2 месеца бях бременна. Писала съм подробно назад в темата много пъти.

# 528
Гери, Запишете си час за преглед, така че да се пада 2-ри ден от МЦ. Поне да не ви вика пак и ако прецени да пусне изследвания, или си запишете час без значение от деня. И при двата случая си  отивате с цялата документация и поискайте от регистратурата час за първа консултация и преглед.
Обадете се възможно най-скоро и не отлагайте, желая успех!

Lady- Честита рожба! Да расте здрав! Бързо да се възстановиш, бъдете щастливи ❤

# 529
Lady, честито щастие! Аз също до дни чакам. Онзи ден минах да видя Станулов, да му оставя нещо дребно и ей така за кураж да си кажем 2-3 думи. Той е една голяма положителна енергия, така и не се привързах към двамата следящи ми бременността, така както към него. Дано издържи на напрежението и натовареността, горкият, че като видях какво е пред кабинета и колко изморен изглежда…

# 530
.

Последна редакция: сб, 18 мар 2023, 19:06 от Анонимен

# 531
Интересно как само на теб не е направен тест за алергии, аз още имам белези от надраскването и по двете ръце. Много се озлобявате значи като резултата не е какъвто искате…

# 532
Това пък с теста е пълен абсурд. 5 пъти съм била под упойка и само в Афродита са ми правили тест. Да не бъркате нещо клиниката случайно?! Hushed Така както говорите, все едно някъде другъде сте била. Но както и да е.... Отидете на друго място. С радост ще ви вземат паричките и дано направите разликата. А ако имате и малко съвест ще се върнете да се извинявате.
 Няма защо повече да спорим тук с вас. Само за протокола искам да споделя, че първата ми среща с доктора беше на 24.02.2022, а на 09.03.2023 станах горда майка за първи път. Процедурата беше по фонда и допълнително за прегледи и изследвания съм платила под 1000лв. Просто информативно, ако някой се интересува.

Последна редакция: сб, 18 мар 2023, 17:57 от lady25

# 533
Интересно как само на теб не е направен тест за алергии, аз още имам белези от надраскването и по двете ръце. Много се озлобявате значи като резултата не е какъвто искате…

Абсолютно съгласна, мен също ме тестваха и сестрата 7-8 мин. ми драска по ръката с химикал и съответстващата упойка!

Това е голям пропуск, ако се е случило.

# 534
Мен също ме тестваха за 12 вида упойки.
А за махленския език хахахахах много се развеселих, пълен абсурд. Говорите за друга клиника със сигурност. В крайна сметка ще споделите ли къде успяхте, за да има някакъв смисъл вашия пост в темата?

# 535
Пълен абсурд.Аз знаех,че имам алергии към упойки и д-р Станулов ми даде телефона на анастезиолога и имахме предварително консултация с него и предварително ми направиха и тест там за алергии,няколко дни преди пункцията.

# 536
Пълен абсурд.Аз знаех,че имам алергии към упойки и д-р Станулов ми даде телефона на анастезиолога и имахме предварително консултация с него и предварително ми направиха и тест там за алергии,няколко дни преди пункцията.

Това звучи чудесно, но при мен нещата бяха явно съвсем през просото, и дори те самите се учудиха, че сестрата не е свършила това и не ми е казала да мина през тоалетна например.
Както и да е, не искам с никой да се разправям и да доказвам, че това се е случило там. Няма и да ви развалям розовия свят, каквато е целта на тази тема Simple Smile
Бъдете живи и здрави, желая успех на всички! Чао!

Последна редакция: сб, 18 мар 2023, 20:15 от Анонимен

# 537
Lemon Blossom благодаря, в понеделник ще звъня, но по календар на този етап 1 2 дни преди О май ще е според мойте планове и датите за който разбрах, че има свободни часове. Все пак ако се наложи пак ще пътуваме. Хем ми се иска с едно ходене да открием проблема и на второто да го решим, ноо не мисля, че ще стане

# 538
Здравейте, някой може ли да сподели информация каква е успеваемостта на клиниката с жени на възраст 40-43г. по мъжки фактор. Благодаря🌸

# 539
На 43 г. с неизяснен стериалитет. Хормони в норма, АМХ беше 2, 65 преди около година. Две стимулации - свеж трансфер на 5 ти ден-биохимична и две замразени с недобро качество едно на 5 и едно на 6 ден с клетки. Втора стимулация - свеж трансфер на две четиридневни ( клиниката не правила трансфери в неделя) - резултат - 0. Едно замразено ембрионче на 6 ден. Последва ЗЕТ на 5 дневното от първата стимулация - резултат кръгла 0. В близко бъдеще ме очаква ЗЕТ на останалите ми две снежинки. Станулов им дава около 20% шанс и вече усещам и намеци за ДЯ, макар, че било още рано затова (все пак си имам мои замразени). Обяснението е, че на 20 годишните, където поставиш ембрионна там се захваща! Да, бе колко 20 годишни правят инвитро??? Така, че мога да дам положително мнение, едва след положителен резултат, който за сега не виждам. Ако и този ЗЕТ се укаже неуспешен, просто незнам накъде..., защото вече започвам обяснимо да губя доверие. Надявам се коментара ми да е бил полезен. Просто ми омръзна на 40+ да те гледат все едно си на 90 и всичко да е, през просото. Все още имам АМХ, добри хормони, яйцеклетки, матка, желание и вяра, но дано намеря и правилният подход, както и всички останали пишещи или четящи тук!!!

Общи условия

Активация на акаунт