Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (5)

• 48 039
  • 746
  •   1
Отговори
# 720
Хормоните по време на стимулация той си ги следи. Другите изследвания за микробилогия, вирусология и т.н. не ги гледа и трябва да му ги пратите по вайбър.

# 721
Този месец ми се обади асистентката му за да ми каже, че всичко с микробиологията ми е наред.

# 722
Здравейте, момичета. Много се радвам на успехите ви Heart . Надявам се скоро и аз да мога да споделя с вас. Искам да попитам няколко неща. Февруари установихме, че най - вероятно сме с мъжки факт, тъй като спермограмата на моя партньо беше доста зле. Май месец очакваме да направим друга след прием на добавки, но  резултата едва ли ще е много по - различен. Бих искала да ви попитам кога е най - разумно да ида на първа консултация при д-р Станулов. Разбира се ще е след като излезе и втората, имам предвид спрямо моя цикъл. Трябва ли да е до 10 ден след началото му? И колко по - рано се записва час спрямо натовареността му, ако имате наблюдения?
Предварително благодаря. И стиснал всички палци, които имам всички да гушкаме малки сладки бебчета скоро!!!

# 723
  • Бургас
Здравейте, момичета. Много се радвам на успехите ви Heart . Надявам се скоро и аз да мога да споделя с вас. Искам да попитам няколко неща. Февруари установихме, че най - вероятно сме с мъжки факт, тъй като спермограмата на моя партньо беше доста зле. Май месец очакваме да направим друга след прием на добавки, но  резултата едва ли ще е много по - различен. Бих искала да ви попитам кога е най - разумно да ида на първа консултация при д-р Станулов. Разбира се ще е след като излезе и втората, имам предвид спрямо моя цикъл. Трябва ли да е до 10 ден след началото му? И колко по - рано се записва час спрямо натовареността му, ако имате наблюдения?
Предварително благодаря. И стиснал всички палци, които имам всички да гушкаме малки сладки бебчета скоро!!!
Хубаво е да отидеш на преглед на 2-3 ти ден от МЦ, за да може ако реши да стартира нещо да го направите. Обади се по-рано, но според мен ще гледат да те вмъкнат.

# 724

Ако изобщо не сте се срещали, аз бих посъветвала да отидете на чист ден, възможно най-рано спрямо графика му. Обикновено за след 2-3 седмици има свободни часове. Но дори малко след овулация да е, тъкмо ще е да ви прегледа и да види дали е имало и от кой яйчник, защото така или иначе няма как да започнете процедура (ако изобщо решите да има таква на база вашия случай) веднага. Няма изискване да е до 10-ти ден когато отивате за първи път. Имайте предвид, че той дава списък с два типа изследвания, едните да се направят около месец преди процедура, а другите - две седмици преди процедура. Отделно от това, ако имате сериозен мъжки фактор, има възможност да кандидатствате за финансиране от фонд инвитро, което означава, че от болницата ще ви насочат какви допълнителни изследвания ще трябват и ще ви помогнат с подготовката на документите. С две думи, при всички положения е малко вероятно да може да започнете веднага процедура (ако изобщо ще има таква) поради изискванията за изследвания и ще трябва да изчакате, а ако кандидатствате и по фонд- най-малко месец, за да започнете, в зависимост кога ви одобрят и кога ви е новия цикъл. Успех ви пожелавам!

# 725
Здравейте, пуснахме изследване за Хламидия, Уреаплазма и Микроплазма. Излезе ми резултата и имам Уреаплазма парвум, разбирам че ще се наложи лечение.
Мога ли да изпратя резултата по вайбър на д-Р Станулов или трябва да запиша час за консултация, как е най- добре да процедирам?

# 726
Привет, според мен му ги изпратете по вайбър, вечерта предполагам, че ще ви се обади. Аз му пращам каквото имам и той вечерта ми пише или се обажда за да каже как да действаме.

Здравейте, пуснахме изследване за Хламидия, Уреаплазма и Микроплазма. Излезе ми резултата и имам Уреаплазма парвум, разбирам че ще се наложи лечение.
Мога ли да изпратя резултата по вайбър на д-Р Станулов или трябва да запиша час за консултация, как е най- добре да процедирам?

# 727
Благодаря за отговора!

# 728
  • Пазарджик
Ако сте ги пуснали в Афродита ще се свържат с Вас,за да коментирате резултата и евентуално лечение.

# 729
Долче, задължително му ги изпратете. Добавете въпрос с молба как да процедирате, той ще Ви се обади и най-вероятно ще Ви назначи лечение.
Бързо да уморите тази гад и скорошен успех!

# 730
Да в Афродита са пускани, не са ми казвали че някой ще ми се обади, аз също не попитах.. понякога на прегледи изключвам за елементарни неща.. после се ядосвам на себе си

# 731
д-р Михайлова звъни, когато изследването е правено в Афродита и ви казва какво е лечението, рецепта изпраща по Вайбър.

# 732
Dolce_vita, пиши му във вайбър. Имах същото и с партньора ми минахме бързо и лесно лечение. Вече имаме бебе. Спокойно.

# 733
  • София
И аз имах като започнахме опит, обаче не изчезна от лечението, което ми назначи, д-р Станулов, въпреки това продължихме с бременност. Във форума има тема за уреаплазмата, има и неприятни истории. Така че според мен разумното е първо да се излекувате, но всеки сам си преценява. Повечето антибиотици не действат, погледни темата, за да се ориентираш и да не се тровиш излишно с неподходящи.

# 734
Момичета, а за изследването цервикален или вагинален секрет ви взеха, защото на мен ми се върти, че ми взе вагинален…

Общи условия

Активация на акаунт