Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (5)

• 48 526
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
Maria B., честито и тук! При доктор Станулов ли си?

# 91
Maria B., честито и тук! При доктор Станулов ли си?
Да, при Станулов съм, дано имаме щастлив финал ))

# 92
Честито, Maria.B, от сърце!

И аз нямам опит с кръвни тестове, но щом момичетата го казват : много лека и успешна бременност и от мен! 🍀🌸

Браво на Станулов и екип!

# 93
  • София
Тревожно ми е. Д-р Баев е напуснал Афродита преди края на договора си и отмъква със себе си момичето-донор на яйцеклетки, която по заплатена програма трябва да ми ги дари. Пункцията на донорката е в понеделник, след 4 дни, а аз скоро след това се готвех за свеж трансфер. Пия хормони, инжекции. Представете си изненадата ми, когато ме уведомиха, че Баев е отказал да направи пункцията на донорката и моя трансфер, тъй като бил вече в кл.Малинов. А ми беше обещал, бил в Афродита до 1 дек . щели сме да успеем да се вместим.
Обръщам се към донорката тук: на 45+ съм и Вие сте светлината в тунела за мен!  Моля Ви да постъпите правилно и да дарите на 27.11 яйцеклетките в Афродита. Ще има друг специалист за пункцията. По доверителни причини не мога да се разкрия, но се надявам да прочетете това. Баев не изпълни лекарската си клетва спрямо мен. Мислил за името и практиката си- ми каза. Е, желая му дълга практика, но сега имам и аз по-важни приоритети от неговото име. Баев има спор с Афродита, но така не се постъпва с пациент.

Светлинка, стискам ти палци! Heart Decoration

# 94
Момичета може ли някой да ми каже дали е взимам документ удостоверение от Афродита за бременност, който да послужи като официален документ пред работодателя и да може да бъде защитен от закона? Аз поисках от рецепция и те ми казаха, че не издават такъв документ.

# 95
  • София
Мисля че може да представиш и амбулаторния лист, в който пише че си бременна

# 96
Мисля че може да представиш и амбулаторния лист, в който пише че си бременна

Да такъв лист имам и ще го изпратя по ел поща до моя работодател.
Това ще бъде ли достатъчно, тъй като не вярвам фирмата да ми издаде входящ номер?
Все пак е писмено уведомление и може да се проследи ако се наложи

# 97
Здравейте момичета ! Ще пиша накратко като за първи път. След лутане,изследвания ,операция на миома ,изчерпан яйчников резерв,взехме решение да се насочим към доктор Станулов ... Има ли жени с ИЯР които са при него ?

Ако трябва да сме честни, не е ентусиазиран от ИЯР , но всичко зависи от твоето състояние. Иначе за всичко останало е прекрасен специалист.

# 98
  • София
Мисля, че работодателят е длъжен да издаде входящ номер в този случай. За най-сигурно питай в тази тема https://m.bg-mamma.com/?topic=1489675.

# 99
Момичета може ли някой да ми каже дали е взимам документ удостоверение от Афродита за бременност, който да послужи като официален документ пред работодателя и да може да бъде защитен от закона? Аз поисках от рецепция и те ми казаха, че не издават такъв документ.
С амбулаторния лист се ходи при личния ти лекар , той ти издава документ и те качва официално в системата .

# 100
Здравейте, борбени момичета!
На  15.11 се роди момченцето ни благодарение на д-р Станулов! Успяхме от първи опит, свеж трансфер, ИКСИ. Не съм първа младост на 38г.,партньора ми на 45г. с мъжки фактор. Не вярвах, че ще забременея, след това не вярвах, че ще го задържа и ще родя. След трансфера, докато лежах, си поплаках защото се оказа, че са  оцелели само  две ембриончета и просто отписах този  опит.
Д-р Станулов през цялото време беше оптимист и ми повтаряше, че ще успеем, а това че винаги  можех да разчитам на него ми даваше спокойствие.
Не се предавайте, мили момичета, надявам се да съм вдъхнала поне малко вяра на всяка една от вас с този пост!

# 101
Честито бебче. Бъдете здрави и щастливи!

# 102
Здравейте борбени момичета !
Искам да ви споделя , че доктор Станулов е най-прекрасния човек и лекар който съм срещнала.
След 2 години ходене по- доктори инсеминации , иследвания, мнения че сме добре и нямаме проблеми. Записах си час при д-р Станулов и си казах, че ще чуя същите неща и ще си тръгна пак разочарована, уви не беше така доктор Станулов ни обясни всички опции и ни остави да решиме сами. И ето ме днес бременна в края на 3 месец от първи опит ИКСИ свеж трансфер, благодарение на д-р Станулов. Мога да пиша още много за този невероятен доктор, но няма смисъл. Просто отиде и вижте сами колко е уникален този човек загриженост, уважение, спокойствие всичко по- много.

# 103
Тревожно ми е. Д-р Баев е напуснал Афродита преди края на договора си и отмъква със себе си момичето-донор на яйцеклетки, която по заплатена програма трябва да ми ги дари. Пункцията на донорката е в понеделник, след 4 дни, а аз скоро след това се готвех за свеж трансфер. Пия хормони, инжекции. Представете си изненадата ми, когато ме уведомиха, че Баев е отказал да направи пункцията на донорката и моя трансфер, тъй като бил вече в кл.Малинов. А ми беше обещал, бил в Афродита до 1 дек . щели сме да успеем да се вместим.
Обръщам се към донорката тук: на 45+ съм и Вие сте светлината в тунела за мен!  Моля Ви да постъпите правилно и да дарите на 27.11 яйцеклетките в Афродита. Ще има друг специалист за пункцията. По доверителни причини не мога да се разкрия, но се надявам да прочетете това. Баев не изпълни лекарската си клетва спрямо мен. Мислил за името и практиката си- ми каза. Е, желая му дълга практика, но сега имам и аз по-важни приоритети от неговото име. Баев има спор с Афродита, но така не се постъпва с пациент.

Здравейте,
Много ме натъжи вашата история. Какво се случи в крайна сметка? Успяха ли да ви дарят яйцеклетки?

Самата аз съм пациент на д-р.Баев и бях в процедура за трансфер, когато разбрах че вече е в Малинов. Цялото преместване и трансфер за нас бяха един огромен стрес. Изобщо не бих си го причинила, ако знаех за преждевременното преместване.

# 104
Здравейте борбени момичета !
Искам да ви споделя , че доктор Станулов е най-прекрасния човек и лекар който съм срещнала.
След 2 години ходене по- доктори инсеминации , иследвания, мнения че сме добре и нямаме проблеми. Записах си час при д-р Станулов и си казах, че ще чуя същите неща и ще си тръгна пак разочарована, уви не беше така доктор Станулов ни обясни всички опции и ни остави да решиме сами. И ето ме днес бременна в края на 3 месец от първи опит ИКСИ свеж трансфер, благодарение на д-р Станулов. Мога да пиша още много за този невероятен доктор, но няма смисъл. Просто отиде и вижте сами колко е уникален този човек загриженост, уважение, спокойствие всичко по- много.
Все едно чета моята история. Уникален човек, уникален лекар! Да е жив и здрав, за да дарява щастие още много години и тъпкано да му се връщат всички добрини, които е направил!

Общи условия

Активация на акаунт