Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (5)

• 48 525
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте момичета ! Ще пиша накратко като за първи път. След лутане,изследвания ,операция на миома ,изчерпан яйчников резерв,взехме решение да се насочим към доктор Станулов ... Има ли жени с ИЯР които са при него ?

# 76
Здравейте момичета,  от това, което прочетох, останх с впечатление, че в Афродита не предлагат ИМСИ, или нещо, което да помогне с подбора при ДНК фрагментации. Така ли е, или аз нещо съм пропуснала? Ние направихме SDI  едва този месец и от това, което виждам при нас няма смисъл без ИМСИ.

# 77
Тревожно ми е. Д-р Баев е напуснал Афродита преди края на договора си и отмъква със себе си момичето-донор на яйцеклетки, която по заплатена програма трябва да ми ги дари. Пункцията на донорката е в понеделник, след 4 дни, а аз скоро след това се готвех за свеж трансфер. Пия хормони, инжекции. Представете си изненадата ми, когато ме уведомиха, че Баев е отказал да направи пункцията на донорката и моя трансфер, тъй като бил вече в кл.Малинов. А ми беше обещал, бил в Афродита до 1 дек . щели сме да успеем да се вместим.
Обръщам се към донорката тук: на 45+ съм и Вие сте светлината в тунела за мен!  Моля Ви да постъпите правилно и да дарите на 27.11 яйцеклетките в Афродита. Ще има друг специалист за пункцията. По доверителни причини не мога да се разкрия, но се надявам да прочетете това. Баев не изпълни лекарската си клетва спрямо мен. Мислил за името и практиката си- ми каза. Е, желая му дълга практика, но сега имам и аз по-важни приоритети от неговото име. Баев има спор с Афродита, но така не се постъпва с пациент.

# 78
  • София
О, Боже, какъв ужас! Това е абсолютно неморално и безчовечно!

С цялото си сърце се моля донорката да се яви в понеделник в Афродита, за да дари.

# 79
Леле това е ужасно .И после за какво са всички тези документи , които подписваме . Ужасно е , надявам се на щастлива развръзка за вас!
А за този доктор това не е първата такава ситуация в която изпада.подобно нещо се е получило и в предната клиниката , в която е работил .

# 80
Добре работи и за името, и за практиката си... Светлина в тунела, пожелавам ти добър развой на събитията!

# 81
Ужас, нямам думи! Надявам се на положителна развръзка за вас.

# 82
Момичета, Мериоферта, как го съхранявате - в хладилник или на стайна температура?

Благодаря!

# 83
На стайна температура. За него така са ми казвали.

Момичета, Мериоферта, как го съхранявате - в хладилник или на стайна температура?

Благодаря!

# 84
На стайна температура. За него така са ми казвали.

Благодаря!

Благодаря много, Поли!❤

# 85
Не мога да повярвам, че Баев се мести в Малинов. Тази клиника е пълен потрес...а самият Явор Малинов е пълно куку. Бях там на преглед и стана дума за моята ендометриоза, при което той ме попита с леко ехиден поглед: аааа, тебе те боли на задна нали?
Аз просто щях да падна от магарето при този въпрос. Отделно, че вместо аз да разкажа за хилядите си изследвания и стъпки за установяване на състоянието ми, слушах около час неговия монолог за това колко е успешен и къде е бил на конференция последно. Имаше и разни пикове и спадове в настроението като говореше. Останах поразена. Изобщо няма да коментирам колко е занемарена клиниката, нелюбезните лелки и докумените в мазето, които трябва да се попълват. Може би в началото наистина са били добри и са имали успеваемост, но на мен просто ми изглеждат несериозно. Чувала съм от д-р Станулов, по неговия много деликатен начин, че не са коректни и в спермограмите. Това беше по повод мое опасение, че резултатите ни са манипулирани в сравнение с резултатите ни в Щерев. Манипулирани в двете крайности...
Просто нямам обяснение защо Баев ще се мести там. Иначе през изминалата седмица го виждах многократно в Афродита, с униформа, явно все още извършва процедури. Но ако се маха, това обяснява огромния поток пациенти при Станулов в момента.

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 12:50 от Gorgonameduza

# 86
Здравейте момичета, днес е 10 ден след трансфер, пуснах си кръвен, пратих резултатите на доктора, чакам да ми каже дали са добре. Вие как мислите, това ми е пръв трансфер

# 87
  • София
Честито:heart:
Чудесен резултат!

# 88
Супер е резултатът, честито!

# 89
Страхотен е! Честито и до финал! Hug

Общи условия

Активация на акаунт