Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (5)

• 48 504
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
Скрит текст:
Прегледа мина,

Започвам разказа си с тези думи: Не искам да настройвам никого, но аз съм леко шокирана от тази клиника!!!

Първо впечатление грубо отношение още долу на рецепция. Едва ли не защо съм дошла, след което качвайте се на втори етаж, ще ви повикат… качвам се на 2 ет оказва се че е операционна. Някаква жена ме качи на 3 етаж там седя няма никой, всички врати затворени. Чаках 15-20 минути почуках на първата врата никой, почуках на всички врати никой. Появи се втора пациентка за др Баев, имаше същия вид като мен, уплашена и шокирана. Клиниката е меко казано занемарена. Персонала се държи сякаш съм в някоя държавна стара болница. Дойде по някое време друга сестра и ми каза влизайте др сега ще дойде. След още 20 минути най накрая дойде др Баев прегледа ме обясни ми че се е преместил там заради по-добрата лаборатория която има клиниката….. и повечето възможности които предлагат за оплождане?!?  Цената на прегледа беше 50 лв, преглед с ехограф и консултация след неуспешен свеж трансфер.
Предложи ми новите възможности които предлага тяхната лаборатория, имси макси, някакви нови методи, които се проучват за активация на яйчника, плюс някакъв лазер за излюпване, който в Афродита го нямало. След което като питах за цената, той мълчеше сконфузно гледаше на долу. Сестрата ми обясни в сайта пише!!? Питах на рецепция там ми обясниха питайте ембриолозите?!? Слезнах в някакво като мазе, там срещнах някаква жена тя каза ооо не знам имаше скоро промяна на цените, от там попаднах на ембриоложката, която каза ооо вие от Афродита ли сте, цял ден попълваме протоколи за местене на ембриони идвай в тая стая, казвам аз не местя, просто се местя с доктора от там, влизам обясни ми всичките им нови техники, от които половината не използват вече защото не водели до успехи. Обясни ми цените, като на естествен цикъл, което препоръча др Баев, пункция плюс оплождане е 2200 лв за пример в Афродита е 1300 пакет естествен цикъл.
И хора аз наистина съм в безизходица в задънена улица, харесвам си доктора, но не бих се доверила на останалия персонал в тази клиника. Ембриолога в Афродита др. Дойчев за мен е най-добрия. Замислям се сериозно следващия ми опит да е в Турция, тотално се отчаях и обърках.. такъв добър доктор тази клиника не е неговия правилен избор.

Аз прегледах цените в Малинов и определено са по-скъпи. Звънях и по телефона да ми обяснят как биха стояли нещата при преместване евентуално на ембриони. Заплаща се транспортът, заплаща се съхранение на брой сламка по 400лв, но в моя случай с 6 сламки не поеха отговорност да ми кажат колко би била цената (трябвало консултация със семинология) но ако е 400×6 + неуточнена сума за транспорт.... Отделно попитах за цената за преглед на д-р Баев при тях и отговорът беше при репродуктивен проблем може да стигне до 150....не мога да Ви кажа точно.

FBID1056590955 от колко си на преглед? Разкажи повече, когато имаш инфо, моля!
Станулов и страхотен! Не бих се преместила за нищо на света.

Последна редакция: ср, 23 ное 2022, 07:17 от AnMary

# 61
Biop защо смяташ, че докторът трябва да ми казва?

Аз не съм посещавала негов частен кабинет, подписала съм споразуменията на МЦ Афродита и съм заплащала на нейната сметка. От опитът ми с други клиники, независимо от специализацията им.....съм била уведомявана,  ако докторът ми няма да работи повече там.

Според теб, къде ще ми бъде досието.....при д-р Баев в новата клиника или в МЦ Афродита?
нали докторът взима процент от това което плащаш на клиниката Wink отговорността е на докторът , имай впредвид че той не е задължен дори да каже в клиниката къде се мести . Напуска с предизвестие и толкова .

# 62
  • София
Минавам да кажа, че д-р Станулов го познавам още докато беше в инвитрото на Токуда, след това се премести в Лозенец, а после и в Афродита. И всеки път самият той ме е информирал, че ще се мести, както и ми е съдействал с телефони и информация, за да ми е по-лесно да оправям документи.

Дано да дойде и друг лекар в Афродита, защото ще е доста нагорно, ако много от пациентите решат да се прехвърлят при д-р Станулов.

Успех на д-р Баев на новото място и още повече бебчета да има! На момичетата, които се местят с доктора - спокойствие и положителни резултати!

# 63
Здравейте момичета,
искам да попитам-слагахте ли утрогестан на сутринта преди трансфера?

# 64
Да, слага се

# 65
Да, аз сега чакам за трансфер, а сутринта сложих. Лекарят ми ми каза, че е Ок.

# 66
  • София
На мен ми беше казал в деня на трансфера да го пия през устата.

# 67
Имам въпрос към момичета,  които са били пациентки д-р Баев и са се преместили при д-р Станулов:

Колко Ви струваше прегледът? И как мина този преглед?

# 68
Аз се чудя как доктор Станулов ще успее да поеме и пациентките на доктор Баев. На мен и сега ми се вижда доста натоварен, вчера ме извика в 7:30 за преглед и каза, че сутринта е имал пункция. Доктор Станулов е изключително човечен лекар, но не ми се иска Афродита да се превърне в подобие на някоя от другите клиники, в които всички сме на конвейр, защото не успяват да ни смогнат.

# 69
  • София
Мен също ме притесняват нещата които Rayy написа.
Повечето от нас са в Афродита, може би точно защото не искаме лекаря ни да е претоварен и да не обръща достатъчно внимание на казусите ни.

За утрогестана, в деня на пункцията сутринта го изпих, после продължих да го слагам както обикновено.

Последна редакция: ср, 23 ное 2022, 12:26 от Axenia

# 70
И аз също се надявам скоро екипа да бъде попълнен с още един лекар. Станулов и в момента е претоварен, не знам как би могъл да поеме всички пациентки на клиниката. Живот и здраве се надявам да се върна при него след някоя друга година и не ми се иска междувременно той също да напусне, заради прекаленото натоварване. Избрах клиниката заради него, но ми харесва колко спокойно е там, целият екип е чудесен.

# 71
Здравейте, момичета. Въпросът ми е към тези от вас, които са били със свеж трансфер и са замразили останалите ембриончета: кога отидохте да платите за замразяването?
На мен днес ми взеха пари само за свежия трансфер и казаха, че замразяването и съхраняването по-натам ще го платя. Да не стане объркване?

# 72
Така беше и при мен. Казаха ми при следващото посещение ще заплатите. Понеже бях пропуснала да си взема документ за пред работодател за извършената процедура, за да използвам допълнителен ден отпуск, след 2 дни мъжа ми отиде да го вземе и направо тогава плати за замразяване и съхранение на ембриончетата.

Здравейте, момичета. Въпросът ми е към тези от вас, които са били със свеж трансфер и са замразили останалите ембриончета: кога отидохте да платите за замразяването?
На мен днес ми взеха пари само за свежия трансфер и казаха, че замразяването и съхраняването по-натам ще го платя. Да не стане объркване?

# 73
Здравей, Елиза,
а какво се плаща за свеж трансфер, по фонд ли си?

# 74
Не сме по фонд, сами си плащаме.

Общи условия

Активация на акаунт