Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (5)

• 48 539
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
Може би за това пита?!

# 121
Да, вече й го изпратих.

# 122
Може би за това пита?!

Да, но аз не можах да го прикача. Д-р Станулов е отзивчив и ще го прати без проблем.

# 123
Благодаря момичета за разбирането и най-вече благодаря на съфорумките за експедетивната съпричастност, които ми изпратиха листа на лични. Листът ми трябваше единствено и само да разбера какви са изследванията на т.6, поради възрастов фактор. Не исках да безпокоя д-р Станулов, защото знаех, че вие ще помогнете с драго сърце. Бъдете здрави и успех на всички ви.....през Новата година да ви обгърнат  две сладички ръчички.

# 124
Здравейте, дали има вече нов доктор в Афродита след напускането на Баев?

# 125
Момичета,
Аз приключих и с този опит. ЧГХ:
09.12 - 67.91
11.12 - 113.2
15.12 - 225.7
Нямам замразени Е. Нядявам се само да няма извънматочна. В понеделник пускам нов тест, за да видим дали спада ЧГХ и да мога да спра лекарствата и във вторник при Станулов. Дотогава се чудя дали все пак да не си спестя кортикостероидите и фраксипарина.

# 126
Момичета,
09.12 - 67.91
11.12 - 113.2
15.12 - 225.7
Нямам замразени Е. Нядявам се само да няма извънматочна. В понеделник пускам нов тест, за да видим дали спада ЧГХ и да мога да спра лекарствата и във вторник при Станулов. Дотогава се чудя дали все пак да не си спестя кортикостероидите и фраксипарина.

Gorgonameduza, Станулов ли ти каза, че опита не е успешен?? Съжалявам, дано има шанс!

# 127
Момичета,
09.12 - 67.91
11.12 - 113.2
15.12 - 225.7

Gorgonameduza, Станулов ли ти каза, че опита не е успешен?? Съжалявам, дано има шанс!
Много е малко нарастването на ЧГХ за 4 дни.

# 128
Момичета,
09.12 - 67.91
11.12 - 113.2
15.12 - 225.7

Много е малко нарастването на ЧГХ за 4 дни.

Почивай си, направила си всичко както трябва. Дано има надежда за хубаво развитие! 🍀

# 129
Всякакви истории съм чувала с това чхг, аз мисля че има шанс

# 130
Всякакви истории съм чувала с това чхг, аз мисля че има шанс
Наистина ли? Може ли да споделиш някоя ей така, за разтуха Simple Smile

# 131
  • София
Никакви лекарства не се спират, докато докторът изрично не каже! Ако не можете да чакате до преглед - пишете на доктора да му обясните притесненията си.
Успех!

# 132
Момичета, да препоръчате ендокринолог, кардиолог и ангиолог?

# 133
За ендокринолог, била съм на консултация при д-р Хедер в Надежда и останах много доволна.

# 134
Ангиолог - доктор Боряна Минкова в Токуда. Прекрасен човек и специалист.

Общи условия

Активация на акаунт