Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (5)

• 49 143
  • 746
  •   1
Отговори
# 450
Аз не целях да те разубеждавам, само исках да ти обясня как стоят нещата с Афродита и че ще трябва да си отделяш време като идваш до София, защото не предлагат всичко. Според мен второ мнение е полезно, пък и твоята лекарка в Надежда май си мени мнението, така че може Станулов да успее да диагностицира по-добре проблемът. Той обръща внимание, което е много важно, особено ако му кажеш, че не си от София и че не можеш да ходиш много често.
Няма нищо . Сдухах се покрай Надежда.  За 1 ден няма да стане при Станулов и в Надежда. Аз не се замислих че то трябва да има часове .
За мен точно това е ценното при Станулов , изпраща те за различни манипулации при точните хора и всичко става много бързо, имаш постоянна комуникация с него и това е голям плюс

# 451
  • На изток от Ада
Както казах обмисрям. Ще сам шанс на Надежда.  Там си никой освен касичка . Мн ме натъжи док том писах й 3 пъти оз не чувам добре и тя се оплака от мен

# 452
Здравейте момичета, записвам се в темата с първа инсеминация при Станулов. Първоначално отидохме за инвитро, но д-ра настоя да минем през инсе. За жалост на следващия ден след процедурата се почувствах зле - хрема, гърло, последва Т и кашлица. Според лл е вирусна инфекция. Вече трети ден вдигам около 38 Т приемам безопасни предвид ситуацията билкови препарати и парацетамол. Не съм звъняла на д-ра, не знам дали е необходимо. Как мислите, може ли стреса от вируса да се отрази на евентуално забременяване?

# 453
  • Бургас
Здравейте момичета, записвам се в темата с първа инсеминация при Станулов. Първоначално отидохме за инвитро, но д-ра настоя да минем през инсе. За жалост на следващия ден след процедурата се почувствах зле - хрема, гърло, последва Т и кашлица. Според лл е вирусна инфекция. Вече трети ден вдигам около 38 Т приемам безопасни предвид ситуацията билкови препарати и парацетамол. Не съм звъняла на д-ра, не знам дали е необходимо. Как мислите, може ли стреса от вируса да се отрази на евентуално забременяване?
Стреса от вируса е малко вероятно, но пък температурата е пагубна. Силно се надявам да имате успех, въпреки че температурата пречи Sad

# 454
  • На изток от Ада
Истината е, че  скоро абортирах и не ми се забременява пак и затуй се двоумя . Хванах се с надежда ам а не бързам.

# 455
Здравейте, момичета! Какво пиете при подготовка за трансфер? Има ли момичета с тънка лигавица?

# 456
Здравейте, момичета! Какво пиете при подготовка за трансфер? Има ли момичета с тънка лигавица?
Може да пиете чай от малинови листа. А ако докторът прецени, че лигавицата е тънка , ще изпише и лекарства.

# 457
Може да пиете чай от малинови листа. А ако докторът прецени, че лигавицата е тънка , ще изпише и лекарства.

В аптека ли се продава този чай?

# 458

В аптека ли се продава този чай?

Аз съм си брала листа от малинови храсти. Но мисля, че съм виждала и в Ремедиум.

# 459
точно сега съм в подготовка за ЗЕТ и имах тънка лигавица на прегледа на 12 я ден от цикъла и Станулов ми каза да слагам естрофем и вагинално, чай от малини и сок от нар и след 2 дни лигавицата беше нараснала от 6мм на 9.5 мм!

# 460
точно сега съм в подготовка за ЗЕТ и имах тънка лигавица на прегледа на 12 я ден от цикъла и Станулов ми каза да слагам естрофем и вагинално, чай от малини и сок от нар и след 2 дни лигавицата беше нараснала от 6мм на 9.5 мм!

По колко естрофем пиете и по колко вагинално? Какъв е чайа? Четох за чай от листа от малини.

# 461
Kiss, говорете си със Станулов. Той поне е достъпен, а всеки случай е индивидуален и той ще знае най-добре кое е приложимо при вас

# 462
Kiss, говорете си със Станулов. Той поне е достъпен, а всеки случай е индивидуален и той ще знае най-добре кое е приложимо при вас

Станулов не е моят лекуват лекар, просто исках да разбера какво лечение предписва при тънка лигавица.

# 463

По колко естрофем пиете и по колко вагинално? Какъв е чайа? Четох за чай от листа от малини.
на мен ми каза 3х0.5 вагинално, отделно от 3 ден на цикъла си пия 3х1,но за вагинално само 4 дни и спирам, за чая от листа на малини беше също 2 дни, но пиех по 2 литра на ден защото се уплаших, че няма да нарасне лигавицата и по 3 чаши на ден сок от нар!

# 464
Здравейте, момичета!На кой ден от МЦ вика дактора на преглед,първи или втори. Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт