Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (5)

• 48 989
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
Е , тук там ,дано успееш . Аз също исках 2ро мнение, но съм далеч от София и за сега няма да ходя в Афродита
И аз все отлагах ама съм се решила да птида.Само се чудя кога да се запиша.
Аз за моя първоначален час чаках около 3 седмици, обадих се и казах да ми запишат първия свободен, беше след 3 седмици, от регистратурата казаха, че и той бил зает, но някой се отказал. Като тръгнете да пазите, може би някъде месец по-рано да се обадите ще е ок.

# 631
Здравейте, аз също запазих първия си час за д-Р Станулов за 25.04. (беше първия свободен). Надявам се да остана доволна от отношението и прегледа, ще споделя мнение

# 632
Момичета, може ли някой да каже какви точно изследвания иска доктора освен цветната снимка ?
За да мога да си подготвя всички изследвания предварително.
Благодаря ви предварително.

# 633
vladokis, на нас ни гледа спермограмата на мъжа ми, моите хормони, витамин д, витамин б12, хубаво е да си пуснете изследване за тромбофилия. Аз нямах и той ми го назначи след първия преглед.

# 634
Момичета, може ли някой да каже какви точно изследвания иска доктора освен цветната снимка ?
На мен ми пусна цитонамазка, вирусология, микробиология и пакет тромбофилии, съветвам да вземете разширен, защото аз не бях и ми се наложи да пускам допълнително фактор 13 и ACE.
Но дори и да нямате всичко, ще Ви бъде взета проба в клиниката на място и изпратена в Бодимед / освен тромбофилии, за това изследване доктора препоръчва Геника/.

Успех! Simple Smile

# 635
Разширен от 900 лв. или този от 240 лв. в Геника?
На мен ми пусна цитонамазка, вирусология, микробиология и пакет тромбофилии, съветвам да вземете разширен, защото аз не бях и ми се наложи да пускам допълнително фактор 13 и ACE.
Но дори и да нямате всичко, ще Ви бъде взета проба в клиниката на място и изпратена в Бодимед / освен тромбофилии, за това изследване доктора препоръчва Геника/.

Успех! Simple Smile

# 636
  • София
Писала съм преди 1-2 страници точните гени, които препоръчва. Мисля, че 280 лв ми излезе.

# 637
vladokis - препоръчва основния - 240 лв., на мен допълнително ми се наложи да направя и фактор 13 + ACE - 120 лв. общо са те.

# 638
vladokis - препоръчва основния - 240 лв., на мен допълнително ми се наложи да направя и фактор 13 + ACE - 120 лв. общо са те.

Къде пуснахте АСЕ?

# 639

Къде пуснахте АСЕ?
В Геника

# 640
  • София/Севлиево
Аз имах само основният пакет от 4 от Цибалаб и въпреки абортите не ме прати за допълнителни...

# 641
Аз имах само основният пакет от 4 от Цибалаб и въпреки абортите не ме прати за допълнителни...
Вероятно не е имало за какво, аз имах мутация при PAI на основния панел. Той сам го казва ако не види нищо притеснително в основния, не назначава още изследвания. А аз за 4-те ни години опити никога не съм достигала до бременност и съответно нямам аборти.

Последна редакция: ср, 05 апр 2023, 19:18 от joisi.stan

# 642
Здравейте ,момичета. Нахлувам ,за да питам дали някоя от вас пази номера,който е на брошурата ,която Станулов дава за връзка с координаторите за ДЯ? Искам да се свържа с тях,за да уточним някои неща ,но съм го затрила някъде ...

# 643
Niya мерси много, ще звънна до регистратурата да питам.

Доабавка - Звъннах да питам, да от техния сайт е вирусологията и не, не могат да ми ги издиктуват по телефона, само на място. Да знаете като сте там да си искате, защото ако не поискате изрично  потребителско име и парола не дават такива.
Пробвай да им пишеш на имейл,ако не ти е възможно ходенето на място.... Аз моите ги бях загубила,писах им и ми ги изпратиха там !

# 644
Момичета, официално и аз вече съм част от "афродитките" на Д-р Станулов Grinning. Ще споделя мнението си след първоначалния преглед, като ще се постарая да бъда максимално обективна и да говоря с факти (тъй като идвам от Надежда и има разлика в много неща) . Първо влязох сравнително навреме 5-10 мин. забавяне да имаше, но май бяхме първи за деня. Прегледът беше доста обстоятелствен по моите стандарти, продължи около 45-50 мин. Разпитва ни доста, но нещото което най-много ми хареса е това, че отдели време да ми отговаря на всички въпроси и обяснява изключително подробно, за абортите, за неуспеха на предния ни инвитро опит, за ПИД, за мъжкия фактор при нас, за нуждите от някои изследвания и липсата на нужда от други, за правилни добавки, витамини... И най-важното отдели време да обясни подробно как мисли да процедира в нашия случай при следващ опит, какви медикаменти да използва, какви техники, защо избира тях. Поради някои мои убеждения няма да навлизам в подробности от прегледа, но ако някой иска да попита конкретно мога на лично да отговоря. Друго важно нещо което искам да кажа и е субективно е, че едно от най-важните неща за мен е увереността която този човек вдъхна у нас. Не знам как го направи, но за пръв път съм толкова спокойна откакто знам, че трябва да правим инвитро и толкова уверена. Между другото ММ май даже по-впечатлен от доктора остана от мен Laughing Малко негативи: има един леееек цинизъм у него, тъй като с лека ръка отхвърля/отрича доста неща, но не съм сигурна дали е точно цинизъм, подценяване на ситуацията или начин да успокои пациентите и да покаже увереност. Ще видим какво ще се случи по-натам, но отношението към пациентите е несравнимо, компетентността му също е видима, та нямам съмнение, че ако не друго тук поне ще срещна човек, който наистина ще се постарае да направи всичко спрямо индивидуалния ни случай, а няма да сме на конвейер.

Общи условия

Активация на акаунт