Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случва с д-р Баев и неговата клиника?
Какво е общото мнение за д-р Станулов сред членовете на форума?
Какви са препоръчителните дозировки на утрогестан преди трансфер?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случва с д-р Баев и неговата клиника?
-
Какво е общото мнение за д-р Станулов сред членовете на форума?
Мненията за д-р Станулов са предимно положителни, като пациентите го описват като уникален човек и лекар, който е изключително грижовен, уважителен и спокоен. Той е успял да помогне на много жени в беда и е получил признание за работата си. Някои мнения обаче са смесени; някои форум членове намират д-р Станулов за уверен и директен, като оценяват неговия подход и резултатите, докато други изразяват разочарование от неговата увереност и начина, по който изразява мненията си.
-
Какви са препоръчителните дозировки на утрогестан преди трансфер?
Препоръчителната доза на утрогестан преди трансфер зависи от индивидуалните обстоятелства и препоръките на лекаря. Обикновено се препоръчва да започнете с ниска доза и постепенно да я увеличавате, за да сведете до минимум страничните ефекти. Важно е да следвате стриктно предписанията на вашия лекар и да не променяте дозата без негово одобрение.
-
Какви са мненията за клиниката и д-р Станулов?
-
Какви са препоръките за замразяване на ембриони?
. Ще споделя мнението си след първоначалния преглед, като ще се постарая да бъда максимално обективна и да говоря с факти (тъй като идвам от Надежда и има разлика в много неща) . Първо влязох сравнително навреме 5-10 мин. забавяне да имаше, но май бяхме първи за деня. Прегледът беше доста обстоятелствен по моите стандарти, продължи около 45-50 мин. Разпитва ни доста, но нещото което най-много ми хареса е това, че отдели време да ми отговаря на всички въпроси и обяснява изключително подробно, за абортите, за неуспеха на предния ни инвитро опит, за ПИД, за мъжкия фактор при нас, за нуждите от някои изследвания и липсата на нужда от други, за правилни добавки, витамини... И най-важното отдели време да обясни подробно как мисли да процедира в нашия случай при следващ опит, какви медикаменти да използва, какви техники, защо избира тях. Поради някои мои убеждения няма да навлизам в подробности от прегледа, но ако някой иска да попита конкретно мога на лично да отговоря. Друго важно нещо което искам да кажа и е субективно е, че едно от най-важните неща за мен е увереността която този човек вдъхна у нас. Не знам как го направи, но за пръв път съм толкова спокойна откакто знам, че трябва да правим инвитро и толкова уверена. Между другото ММ май даже по-впечатлен от доктора остана от мен
Малко негативи: има един леееек цинизъм у него, тъй като с лека ръка отхвърля/отрича доста неща, но не съм сигурна дали е точно цинизъм, подценяване на ситуацията или начин да успокои пациентите и да покаже увереност. Ще видим какво ще се случи по-натам, но отношението към пациентите е несравнимо, компетентността му също е видима, та нямам съмнение, че ако не друго тук поне ще срещна човек, който наистина ще се постарае да направи всичко спрямо индивидуалния ни случай, а няма да сме на конвейер.