Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (5)

• 48 974
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
Абсолютно същото е и моето мнение. По-спокойна не съм се чувствала до сега. Вдъхва ми увереност, че ще успеем и спокойствие.
Момичета, официално и аз вече съм част от "афродитките" на Д-р Станулов Grinning. Ще споделя мнението си след първоначалния преглед, като ще се постарая да бъда максимално обективна и да говоря с факти (тъй като идвам от Надежда и има разлика в много неща) . Първо влязох сравнително навреме 5-10 мин. забавяне да имаше, но май бяхме първи за деня. Прегледът беше доста обстоятелствен по моите стандарти, продължи около 45-50 мин. Разпитва ни доста, но нещото което най-много ми хареса е това, че отдели време да ми отговаря на всички въпроси и обяснява изключително подробно, за абортите, за неуспеха на предния ни инвитро опит, за ПИД, за мъжкия фактор при нас, за нуждите от някои изследвания и липсата на нужда от други, за правилни добавки, витамини... И най-важното отдели време да обясни подробно как мисли да процедира в нашия случай при следващ опит, какви медикаменти да използва, какви техники, защо избира тях. Поради някои мои убеждения няма да навлизам в подробности от прегледа, но ако някой иска да попита конкретно мога на лично да отговоря. Друго важно нещо което искам да кажа и е субективно е, че едно от най-важните неща за мен е увереността която този човек вдъхна у нас. Не знам как го направи, но за пръв път съм толкова спокойна откакто знам, че трябва да правим инвитро и толкова уверена. Между другото ММ май даже по-впечатлен от доктора остана от мен Laughing Малко негативи: има един леееек цинизъм у него, тъй като с лека ръка отхвърля/отрича доста неща, но не съм сигурна дали е точно цинизъм, подценяване на ситуацията или начин да успокои пациентите и да покаже увереност. Ще видим какво ще се случи по-натам, но отношението към пациентите е несравнимо, компетентността му също е видима, та нямам съмнение, че ако не друго тук поне ще срещна човек, който наистина ще се постарае да направи всичко спрямо индивидуалния ни случай, а няма да сме на конвейер.

# 646
Все още разсъждавайки, си мисля, че спокойствието идва от това, че при него просто оставаме изслушани, разбрани и с отговори на всички въпроси. Няма бързане, няма намръщени погледи. Всичко това дава спокойствие, че имаме контрол над ситуацията и той допълнително с лекия си хумор прави ситуацията по-малко трагична и по-обнадеждаваща. Ама запазвам си право след време да си променя мнението след като минем няколко процедури.

# 647
  • Бургас
Все още разсъждавайки, си мисля, че спокойствието идва от това, че при него просто оставаме изслушани, разбрани и с отговори на всички въпроси. Няма бързане, няма намръщени погледи. Всичко това дава спокойствие, че имаме контрол над ситуацията и той допълнително с лекия си хумор прави ситуацията по-малко трагична и по-обнадеждаваща. Ама запазвам си право след време да си променя мнението след като минем няколко процедури.
Реално в Надежда винаги всичко беше бързане и препускане, в кабинета като влезеш не говорят много, трябва да им вадиш думите с ченгел от устата и като те прегледат набързо усещаш как искат да приключат и да влиза следващия. Има някаква припряност всеки път. Докато тук спокойно започва да ми обяснява понякога без да питам, понякога като питам. Но никога не съм усетила това чувство на “айде давай по-бързо и да влиза следващия”. А за достъпността до лекар и ембриолог, че дори и до регистратурата е огромен плюс, ако ги сравняваме с Надежда примерно.

# 648
  • София
S.G.S , надявам се да не си промениш мнението и още след първата процедура да има резултат, както се случи при нас.
Аз бях убедена, че няма да стане, а той с тази си увереност.... ме опроверга Heart Eyes

# 649
Здравейте. Въпросът ми е към тези момичета, които са правили днк теста Vision. Колко време чакахте резултата и как е текстът-negative или с low risk. Предстои ми и съм много притеснена.

# 650
  • София
За 5 работни дни стана при мен и двата пъти.
Пише има или няма.

# 651
Axenia, много благодаря.

# 652
Един тъп въпрос.Само в Надежда ли правят PBMC?

# 653
Не съм много сигурна,само ще кажа,че имам правено там 2 пъти преди трансфер и успех 0,т.е. не е панацея.Тук също слагат лепило,не зная дали е на принципа на пбмц,но е факт,че имах положителен резултат от 1ви опит.

# 654
Момичета, бих искала да попитам дали д-Р Станулов назначава биопсия - имунологична, микробиологична или за имплантационен прозорец, като изследване, въобще някоя от вас коментирала ли е с него?
Понеже е може би единственото, което не сме правили до момента, а пък четейки в темите, имам чувството че само в Надежда го назначават. Бихте ли изказали мнение, благодаря!

# 655
Здравейте, момичета! Някоя от вас знае ли кои дни ще почива д-р Станулов покрай празниците?

# 656
Здравейте, момичета! Някоя от вас знае ли кои дни ще почива д-р Станулов покрай празниците?

Работят нормално по Великден! МАШИНИ!!!

# 657
На разпети петък почиват. Това ни каза на нас.
Това с чакането е относително. От 5 прегледа все чакаме по 40-60мин. Един единствен път доктора ни чакаше , че закъсняхме с 1 минута :Д Но това са бели кахъри.

Последна редакция: вт, 11 апр 2023, 22:54 от Attraversiamo

# 658
Момичета, бих искала да попитам дали д-Р Станулов назначава биопсия - имунологична, микробиологична или за имплантационен прозорец, като изследване, въобще някоя от вас коментирала ли е с него?
Понеже е може би единственото, което не сме правили до момента, а пък четейки в темите, имам чувството че само в Надежда го назначават. Бихте ли изказали мнение, благодаря!
Специално аз не съм запозната да предлагат подобни биопсии,но то и няма особен смисъл от тях!

ПС: Има ли момичета тук с трансфер на 7ми април?

# 659
  • Бургас

ПС: Има ли момичета тук с трансфер на 7ми април?
Аз бях на 8ми Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт