Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (5)

• 48 084
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
  • Бургас
Таничка, страхотни новини, прогестерон пусна ли?
Ще пускаш ли отново тест или след 10 дни преглед? Simple Smile
Ами аз два вече пусна и не мисля май да пускам повече, освен ако док не каже, че иска. Чакам го тази вечер да се чуем за да каже кога да отида на преглед. Днес влизам в 5гс
Таничка и мен много ме радва твоят положителен резултат и ми дава голяма надежда, че скоро и ние ще успеем там. Пожелавам ти всичко да е наред до края и да се радваш на едно здраво бебе. А всъщност д-р Станулов сподели ли с теб къде потенциално е бил проблемът според него, защото по спомен вие сте с неизяснен стерилитет? Говорихте ли с ембриолога след процедурата как са се развили ембриончетата, какво качество са били половите клетки и т.н.? Интересно ми е дали комуникират всякакви техни впечатления с пациентите по време на процедурите, защото си мисля, че това е важно за октриване на проблеми, ако има такива. Ще следя как се развиват нещата при теб и ще се радвам да споделяш и в бъдеще, как процедира след това д-р Станулов, какво следва.... Simple Smile
Аз реално отидох при д-р Станулов след два неуспешни опита в друга клиника и на първия преглед решихме веднага да направим опит, въпреки че беше директно след силна стимулация. Тогава беше на естествен цикъл и ембриончето спря развитие на 3ти ден.
И на следващия опит вече с лека стимулация успяха да изкарат 2 яйцеклетки, едната не се оплоди, а другата се получи перфектна. Та, чист късмет, друго нямаме. Бях решила ако не стане и 4тия опит да се отказваме, защото ни удари адски много по джоба 4 опита и безброй тестове, без никакво финансиране. Но, то пък стана Wink

# 691
Разбирам те, благодаря ти за споделеното. Лека бременност и да се насладиш на всеки миг от нея! Kissing Heart

# 692
  • Бургас
Разбирам те, благодаря ти за споделеното. Лека бременност и да се насладиш на всеки миг от нея! Kissing Heart
Днес бях в движение като ти писах и не бях много подробна. Реално ембриологът като звънне и казва какво е качеството, той е много готин между другото, спокойно си говорих с него и си го разпитвах аз. При нас все още няма фактор установен, единствено като проблем се отчита качеството на яйцеклетките и намаляващия яйчников резерв. За качеството пих сума ти време страшно много добавки, сигурно те са повлияли.
Честно казано при предните опити все правиха икси, въпреки че мъжът ми е с перфектна спермограма, единствено последния път, който ни е успешен, направиха класическо ivf и както каза ембриологът “този път те сами се избраха”, в смисъл яйцеклетката и сперматозоида, който е успял. Помолих го да направи и асистиран хетчинг въпреки, че беше на 4ти ден трансфера в събота, просто неделя не работят. Това, което ми хареса при тях, е че гледат максимално естествено да се случват нещата, не те товарят излишно с хапчета и хормони, докато в предната болница си беше тежката артилерия и се чувствах ужасно. Тук е по-спокойно, не толкова стресиращо, което понякога оказва огромно влияние над успеха.
Пожелавам ти и на теб да ни зарадваш с хубави новини.

# 693
Момичета, д-р Станулов къде ви изпрати за хистероскопия?

# 694
Vjara, мен ме прати при д-р Дойчиновски във Вита. Много съм доволна. По-късно избрах него и за раждане.

# 695
Моята беше при доктор Вецев.

# 696
Мен при д- р Венелин Иванов Софиямед . Доволна съм сега си следя бременността при него Simple Smile

# 697
Аз бях при д-р Марта Дончева за хистероскопия.Много съм доволна от нея.Др Станулов ми я препоръча.

# 698
А някой при д-р Спасов или д-р Хафузова в Шейново? На мен д-р Станулов тях ми препоръча

# 699
  • София
Не препоръчвам Шейново за нищо! Там загубих бебето, те, не, че се и постараха да се запази, но и не ме изчистиха добре, та по спешност после постъпих на следващия ден отново да ме чистят в друга болница по препоръка на Станулов. Според тези от Шейново нямало проблем да си стоя с остатъците, ама да не ходя и на преглед, добре че се консултирах със Станулов и взех мерки.

Последна редакция: ср, 19 апр 2023, 14:09 от Niya-

# 700
Не препоръчвам Шейново за нищо! Там загубих бебето, те, не, че се и постараха да се запази, но и не ме изчистиха добре, та по спешност после постъпих на следващия ден отново да ме чистят в друга болница по препоръка на Станулов. Според тези от Шейново нямало проблем да си стоя с остатъците, ама да не ходя и на преглед.

Благодаря за отговора! И на мен не ми се иска да е в Шейново и съм в чуденка дали д-р Станулов няма ако не отида там където ми е препоръчал. Самият той се чудеше и попита асистентката къде да ме изпрати.

Последна редакция: чт, 20 апр 2023, 06:49 от Vjara Vasileva

# 701
  • София
Аз хистероскопия правих при Николова в Св. Лазар.
Сега пък се следя при Дойчиновски във Вита.
Препоръчвам и двамата.

# 702
  • София
Няма да се обиди, той не държи на болници, тук момичетата са показателни, че праща при различни. Може да го питаш и за няколко от имената е темата, за да ти потвърди. Аз като го питах ми изреди 6 болници с по някой лекар. Той самият казва, че все пак няма личен опит, а от споделяното от пациентки.

# 703
Преди две седмици правих хистероскопия при д-р Дойчиновски. Общо взето съм доволна. Оперира във Вита 2, а иначе преглежда във Вита 1. Доста е зает, но е внимателен. След хистероскопията обяснява какво е правено. Преди това имам две хистероскопии при д-р Калчев. Последният не е по препоръка на д-р Станулов. Едва ли би се обидил, ако отидеш при друг лекар, все пак в Афродита не правят хистероскопии.

# 704
Здравейте, момичета.Първо желая на всяка от вас успех.Искам да ви попитам някоя била ли е на спонтанен цикъл при доктора,как протича процедурата и имала ли е успех,амх ми е 0,760 Благодаря ви

Общи условия

Активация на акаунт