Магазини Pepco 11

• 70 203
  • 750
  •   1
Отговори
# 270
Мими, може ли снимка на докторския комплект?

# 271
# 272
Весели празници на всички!

Вчера се сдобих със заветните еленски пантофи от магазина в Ring mall.

Взех още: дървени закачалки в опаковки по 7 бр за 7 лв, които не са така масивни като икейските;
популярните бурканчета за подправки 4 бр за 3 лв;
подложки за чекмеджета 50/150 см по 5 лв.

Взех и едни хотелски пантофи от 5 лв, на които още от сега им падат власинки та ще видя дали ще задържа.

# 273
Ние ползваме хотелски пантофи за излизане след душа, от близо година вече, и честно казано не са мръднали.
Пера ги всяко седмица.
На ММ са тъмно сини, а моите са мента с панделка..
Доволна съм .

# 274
На кои пантофи казвате "хотелски"?🙂
Аз наскоро си взех тези пантофи с мемори пяна:

Меки и удобни са ми, държат топло; дано да издържат във времето.🥰
Също и формичките за сладки от 2,50 лв, златистите метални сламки и едни лед лампички ледени висулки 24 бр (малко им се чудя все още, не знам дали светят по принцип слабо или новите батерии, които им сложих не стават🤔🤔). Лампичките и формичките за сладки бяха с 30% намаление, коледните сламки без намаление (намалението важи само за артикули ХХ).

# 275
Хотелски са онези тънките хавлиени чехлички.

# 276
И аз ги гледах с мемори пяната, но предвид продължаващият ремонт вкъщи прецених, че в близките месец-два-три няма да мога да се разхождам с белите кожички.

# 277
Майка си отвори коледния подарък въпросното коледно одеяло,доста тънко ,но все пак като ми го даде й стана студено хахах сега седи като покривна на дивана

# 278
  • София
Аз пък си го ползвам моето одеяло, е не се завивам само с него, но си го харесвам. 🤣

# 279
Миналата зима купих едно одеяло от най-тънкия им полар, ей така за в колата детето да си завива краката, ами така топли това чудо!

# 280
Поларът поначало топли много и на одеяла, и на дрехи.

# 281
Да де, но това беше полупрозрачно, за 5лв., не Очаквах чак толкова.

# 282
  • На изток от Ада
И аз ги гледах с мемори пяната, но предвид продължаващият ремонт вкъщи прецених, че в близките месец-два-три няма да мога да се разхождам с белите кожички.
Ти ги купи пък после ги носи , че да не изчезнат

# 283
Взех си от пантофите с мемори пяна още като ги пуснаха. Изглеждаха ми дебели и си викам сигурно няма да ги нося, ама да има. Обаче се оказаха толкова удобни, че само с тях ходя сега. Разбира се отидох да си купя още един чифт и на моя син взех със семейство Симпсън, пак с мемори пяна. За сега са добра покупка Simple Smile

# 284
От любопитство влязох в Пепко в Централна поща/Пловдив.
Ами нищичко не ми хареса. Не, че ми трябва нещо, но минавах и реших да погледна, не бях влизала никога там.
Разписах се в НМ после. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт