Магазини Pepco 11

• 69 029
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
Тенджерите на Peter cook  от неръждаема стомана дали са качествени? Чудя се дали да взема, ако някой има нека сподели мнение.

# 661
И на мен така ми се качват снимките от 1-2 дни. Не всеки път, но често и е дразнещо. Пробвах даже да я завъртя (т.е. обработих снимката) и пак ми я завъртя по абсолютно същия начин...🤣

# 662
  • София
Подложките за отцеждане са до кухненските кърпи, може да са сложени и до кухненските поможнищи - бъркалки, щипки за ястия и др. Цената е 6лв.  Малко по-скъпи са от тези в Лидл.

# 663
Дева, при нас подложките за отцеждане са в частта, която е близо до закачалките. Там слагат и ваккумните пликове, мопове, разни кърпи за прах и за под, домакински гъби и телчета, някои видове кутии и органайзери.🙂

# 664
Ама може ли снимка и на тези подложки, защото и аз не ги виждам 😂😂😂.
Снимките и на мен ми ги завърта от известно време. Правя скрийншот и така ги качвам за да са нормални.

# 665
Да, и аз ще помоля за снимки. Да не би да не знам какво търся и да ги е имало. Blush
Снимки качвам доста често. За пръв път ми се случва така. В телефона ми е добре, тук се обръща и не ми позволява да я завъртя. Пак някой проблем на форума.

# 666
Anyone, да може. Тези, които ги видях и те бяха към 5-6 лв и приличаха малко на едни от Икеа. За сол я искам
Ето я:

И моята снимка не се върти. 😅 Съжалявам.

# 667
Имате късмет, момичета, снимала съм я преди време.😃 Тук е сгъната на три:

После ги пуснаха в тъмносиво, в жълто, в едно по-различно зелено...
Аnyyyone, добре ли се справя мелничката? Едната ни електрическа спря да работи, та ми се иска нещо по-издръжливо и непретенциозно.😁

# 668
Да,може би година вече я ползвам. Доволна съм.

# 669
  • Русе
+1
И аз качвах снимка в друга тема от телефона е ок, а се качва настрани и не ми дава да я обърна.

# 670
Тенджерите на Peter cook  от неръждаема стомана дали са качествени? Чудя се дали да взема, ако някой има нека сподели мнение.
Дай ми снимка от нета, че нямам идея какви са точно моите. Аз не съм доволна.

# 671
Долче, мерси! Със сигурност не съм ги виждала тези подложки. Сега поне знам какво да търся.
Anyyyone и на теб ти благодаря,  направих си скрийншот, щото си мисля, че други видях в магазина 🤭😸

# 672
И на мен ми се струва, че мелничките в нашия магазин бяха леко по-високи и по-малко тумбести...Но знам ли, може и да е от снимката.🙂

# 673
Благодаря ти, Долче! Нямаше такива.

# 674
Има ли в Пепко моп тип пеперуда и на каква цена?

Общи условия

Активация на акаунт