Магазини Pepco 11

• 69 030
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
Жената пита за замяна с друг размер, не за връщане.

# 646
Да, но те първо връщат парите и после издават нов касов бон.

# 647
[/img]
Даа и аз помня как края на октомври вече бях купила някои коледни неща. Даже си бях харесала още, но все си виках че е рано и има време и после като наближи Коледа нямаше нищо от това което харесах. Така че сега няма да чакам. Но си харесах само салфетки и хартиени формички за мъфини с топери към тях на много сладки зайчета, че децата им се радват. Сигурно ще взема и от шарените яйца за окачване и ще украся с тях една клонка във ваза. Напоследък си взимам и по някоя интересна подложка,  която слагам в средата на масата. За Свети Валентин взех на сърца. Сега за Великден ще видим какво ще пуснат.

# 648
  • Русе
Опитвала съм. При мен не е минавал номера, но ние имаме няколко магазина в града.
Привет, момичета! Да питам, на някой успявал ли е да смени дреха от пепко с друг размер, но без касовата бележка. Етикетите стоят, но не си намирам касовата бележка Sad

# 649
  • Ст Загора
Намерих чехлите с мемори пяна. По Коледа изчезнаха 2 магазина гледах. Два номера бяха по 2 бр .

# 650
Има ли нещо интересно за дома?
Чудя се дали да се разходя след работа до там.

# 651
  • Ст Загора
Ами аз не видях. И великденски няма.  Щом можеш иди .

# 652
Имате ли техни мелнички за подправки? Хубави ли са ?

# 653
Имам един химикал като ягодка или диня не помня точно,отдолу имало дупчица внимавайте пуснал мастило от там и цяла сутрин се занимавам да чистя,оставих детето да си играе всичко е в мастило,флумастери, по килима,камината, по нощницата 😵😵😵

# 654
Имате ли техни мелнички за подправки? Хубави ли са ?
Аз имам една за черен пипер,ползвам я вече доста време и ми харесва. Беше 5-6 лв. Ако искаш ще ти я снимам после.

# 655
Anyone, да може. Тези, които ги видях и те бяха към 5-6 лв и приличаха малко на едни от Икеа. За сол я искам

# 656
Аз гледах някаква стъклена за 3 лв (освен ако в бързината не съм видяла цената в друга валута)...🤔

# 657
Ами май бяха подобна на тази, но по- високи и не толкова тумбести

# 658
Къде стоят тези подложки за отцеждане? И в постоянния им асортимент ли са? Одеве бях, никъде не видях подобно нещо.

Някой питаше за златни прибори

Нямам идея защо снимката се качи настрани?!

Последна редакция: сб, 25 фев 2023, 14:28 от DeVa®

# 659
И аз качвах снимка в друга тема от телефона е ок, а се качва настрани и не ми дава да я обърна.

Общи условия

Активация на акаунт