Магазини Pepco 11

• 69 988
  • 750
  •   2
Отговори
# 630
  • Пловдив
Вчера и аз ходих, освен показаното на снимката, имаше и доста керамични и дървени зайци, яйца, кошници със заек, поднос пак със заек.

Ужас! От елхите скочихме на мартениците, сега почваме Великден и после пак Коледа?!
Нееее, изтърва Хелоуин  🎃 Joy
Показаните тенджери с покритие ли са вътре?

# 631
Отчетох се с тези сладурковци,не можах да им устоя:blush:

# 632
Днес бяхме в друг мол с Пепко имаше много великденски нещица,разни яйчица,пиленца и форма за сладки примерно мъфини във формата на яйца,не се сетих да снимам😵‍💫 бежов цвят...пускам нещо подобно от нета да се ориентирате
https://sladkarstvo.bg/produkt/%D1%81%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0 … 0%B5%D0%BD%D1%81/

# 633
  • Русе
Стягат се за Великден от сега Grinning
Вчера и аз ходих, освен показаното на снимката, имаше и доста керамични и дървени зайци, яйца, кошници със заек, поднос пак със заек.

# 634
Аз ги питах не е ли рано за Великден, те ми казаха, че имали стоката от преди 2 седмици и започнали вече да вадят лека полека, защото щели да получават тепърва. За Коледа също почнаха много рано. Поне в наше село е така.

# 635
  • Русе
Не съм обръщала внимание до сега ама предполагам, че навсякъде е така.  
Аз ги питах не е ли рано за Великден, те ми казаха, че имали стоката от преди 2 седмици и започнали вече да вадят лека полека, защото щели да получават тепърва. За Коледа също почнаха много рано. Поне в наше село е така.

Последна редакция: нд, 19 фев 2023, 13:44 от annchi

# 636
В последните години живеем много динамично и все бързаме.Това се забелязва и в магазините 2 месеца преди празниците се започва зареждане на тематични неща. Купуваш, трупаш нямаш търпение да дойде празника да украсиш и докато дойде този момент вече си изгубил желание и интерес 🤣.
Преди май не беше така

# 637
  • София
Днес пазарувах в Пепко е Мега Мола, но зайчетата и силиконовата форма за мъфини не ги видях.
Купих коркова подложка и мерителния сет / не знам как точно се казва/. Сета е много хубава, но.... 15 лв., това е положението! Sad

Последна редакция: сб, 18 фев 2023, 18:16 от Amiamo

# 638
М дааа помня,че края на октомври вече се бях заредила с коледни одеяла за бабите от Пепко....😂
Аз днес се разписах с една играчка за баня(която така и не успяхме да подарим на бебето,разминахме се ...както и да е😵‍💫моето дете ще си играе) и гривничка да няма драми като го подари 😂

# 639
Даа и аз помня как края на октомври вече бях купила някои коледни неща. Даже си бях харесала още, но все си виках че е рано и има време и после като наближи Коледа нямаше нищо от това което харесах. Така че сега няма да чакам. Но си харесах само салфетки и хартиени формички за мъфини с топери към тях на много сладки зайчета, че децата им се радват. Сигурно ще взема и от шарените яйца за окачване и ще украся с тях една клонка във ваза. Напоследък си взимам и по някоя интересна подложка,  която слагам в средата на масата. За Свети Валентин взех на сърца. Сега за Великден ще видим какво ще пуснат.

# 640
Привет, момичета! Да питам, на някой успявал ли е да смени дреха от пепко с друг размер, но без касовата бележка. Етикетите стоят, но не си намирам касовата бележка Sad

# 641
  • София/Севлиево
В Джъмбо е пълно с великденски неща,още на 6.02.си накупих няколко,в нашите Пепковци засега не съм мернала,но пък гледам ,че вдигнаха цените на някои неща...

# 642
Не може връщане без бележка.

# 643
Веднъж пред очите ми направиха смяна с друг размер, жената беше хвърлила касовата бележка и момичетата склониха. За връщане ако е задължително трябва касова бележка.

# 644
На добра воля може. Но за замяна.

Общи условия

Активация на акаунт