Магазини Pepco 11

• 69 998
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
  • На изток от Ада
Бурканите ги ползвам за подправки има ги , нямам място и купих Брио на с решетка , те пък с едни дупки ... Но не съм наредила Брио.

Последна редакция: пн, 13 фев 2023, 00:42 от nasito8988

# 616
Ходих преди 2-3 дни да взема ромпър пижама за дъщеря ми. Намерих, намален за 4 лв. Имаше страшно много намалена стока - и дрехи, и декорация, и всичко. Цяла зима, на всяко влизане поглеждах непромокаемите бебешки ски комплекти - знаете ги, панталон и яке за 40 лв. Взимах, мислех и все не купувах. Цената е повече от добра, но дъщеря ми в момента е на 1 г. и 4 м., при нас няма сняг, на ски курорт тази зима няма да ходим и не купих. Онзи ден бяха намалени на 28 лв. Купих за догодина Blush
А тази вечер имах леко неприятно пазаруване. Бях взела един бамбуков панер. Цената на етикета беше 5 лв. На касата излезе 6. Казах на касиерката, че искам да го купя за 5. Тя взе да ми обяснява как имали нови цени, но били много заети и "нямали възможност" да налепят етикети на всичко. Тя извика управител да махне артикула от сметката ми. Правеше се, че не ме разбира. Дойде управител, обясних ситуацията и тя ми го намали на 5 лв. Каза ми, че много често клиентите нарочно махали етикетчетата с коригираната цена. Уверих я, че не ми е до 1 лв., но по закон са длъжни да ми продадат стоката на по-ниската цена. Искам да подчертая, че в нито един момент не съм нарушила добрия тон, любезно и с усмивка, но твърдо заявих позиция. Казах на касиерката, че не е нищо лично, защото изглеждаше не особено съгласно със ситуацията. Накрая, когато си вземах довиждане и ѝ пожелавах лека вечер, отново уверявайки я, че не е лично, а принципно тя изтърси - няма проблем, свикнали сме Joy

Последна редакция: ср, 15 фев 2023, 22:55 от *Сладкодъвка*

# 617
  • Русе
Ходих преди няколко дни да търся ромнпари, нищо не ми хареса. В крайна сметка излязох с една ризка и чорапки, колкото да не съм с празни ръце. За момичета има много повече избор. Момченцата са ущетени. На финала с 300 зора успях да си харесам 2 ромпъра в h&m.
Ходих преди 2-3 дни да взема ромпър пижама за дъщеря ми. Намерих, намален за 4 лв. Имаше страшно много намалена стока - и дрехи, и декорация, и всичко. Цяла зима, на всяко влизане поглеждах непромокаемите бебешки ски комплекти - знаете ги, панталон и яке за 40 лв. Взимах, мислех и все не купувах. Цената е повече от добра, но дъщеря ми в момента е на 1 г. и 4 м., при нас няма сняг, на ски курорт тази зима няма да ходим и не купих. Онзи ден бяха намалени на 28 лв. Купих за догодина Blush
А тази вечер имах леко неприятно пазаруване. Бях взела един бамбуков панер. Цената на етикета беше 5 лв. На касата излезе 6. Казах на касиерката, че искам да го купя за 5. Тя взе да ми обяснява как имали нови цени, но били много заети и "нямали възможност" да налепят етикети на всичко. Тя извика управител да махне артикула от сметката ми. Правеше се, че не ме разбира. Дойде управител, обясних ситуацията и тя ми го намали на 5 лв. Каза ми, че много често клиентите нарочно махали етикетчетата с коригираната цена. Уверих я, че не ми е до 1 лв., но по закон са длъжни да ми продадат стоката на по-ниската цена. Искам да подчертая, че в нито един момент не съм нарушила добрия тон, любезно и с усмивка, но твърдо заявих позиция. Казах на касиерката, че не е нищо лично, защото изглеждаше не особено съгласно със ситуацията. Накрая, когато си вземах довиждане и ѝ пожелавах лека вечер, отново уверявайки я, че не е лично, а принципно тя изтърси - няма проблем, свикнали сме Joy

# 618
Моето момиче навърши три и вече иска герданче,гривна и часовник,вчера й взех от Пепко.
Ест часовник не, а една гривна с пандичка мн й се радва,започнаха да нареждат тенджери и нещо със зайчета не разбрах какво точно ще е дали формички,днес ще идем да огледаме и ще пиша.😁

Редактирам ето новото

Последна редакция: пт, 17 фев 2023, 10:56 от Mimi9999

# 619
  • Пловдив
Грил тигани няма, нали?

# 620
Не видях🙄

# 621
ТенжУрките ми харесват...цветово, облички така...каш пара са?

# 622
Ох,не видях цена гледах да ги снимам като артикули какви са по скоро

# 623
На мен всичко ми хареса 😍🙈🙊
Искам всичко 🤣
Тези дни ще отида и аз да ги видя тези красоти ще взема формичките за сладки със сигурност (не знам с какво тесто да ги използвам, но са сладки😆) сигурно и за мъфините, формата за кекс и тя много ми хареса. Офф ..... 😆 други красоти има ли ?

# 624
Вчера точно там беше празно и нареждаха,за друго ново незнам.🙂

# 625
Вчера и аз ходих, освен показаното на снимката, имаше и доста керамични и дървени зайци, яйца, кошници със заек, поднос пак със заек.

# 626
  • София
Здравейте. Дали има лексикони в Пепко, че малкия ми внук иска да му купим?

# 627
По-скоро в някоя книжарница да има.

# 628
Вчера и аз ходих, освен показаното на снимката, имаше и доста керамични и дървени зайци, яйца, кошници със заек, поднос пак със заек.

Ужас! От елхите скочихме на мартениците, сега почваме Великден и после пак Коледа?!

# 629
Аз започвам да чакам детско пончо за плаж 😂

Общи условия

Активация на акаунт