Магазини Pepco 11

• 70 139
  • 750
  •   1
Отговори
# 180
# 181
Чак сега ми остана време да вляза в темата Neutral Face

Реално нямаше да разбера, че има разлика ако дъщеря ми си беше харесала шапката. Тръгнах да търся в кой касов бон е и тогава видях, че  Тишлайфера е на цена 8 лева, а си спомням че го обсъждахме с една приятелка и че беше 6 лева. Погледнах етикета и видях, че пише 6 лева. Това става след няколко дни в нас и тъй като въпросният магазин не ми по път, реших да им пиша на мейла за грешката.

КЗП реагираха много бързо и тези дни трябва да отида до магазина, за да получа извинение и компенсация !

# 182
Пийкок, много е хубава!😍 А стои ли стабилно с тази закръглена форма?

# 183
Пийкок, много е хубава!😍 А стои ли стабилно с тази закръглена форма?
Да

# 184
  • София/Севлиево
При нас в единият магазин миналата седмица я имаше мъжката пижама...

# 185
И аз имам слабост към порцеланови чаши. От пепко си взех една с драконче и много красива термо чаша с коледна рисунка в подаръчна кутия.

# 186
При нас в единият магазин миналата седмица я имаше мъжката пижама...

Къде?

# 187
Видях това в една ФБ група. Извинете, ако е пускано вече, не следя редовно темата.

# 188
Това силиконовите форми ли са?
Има ли в Пепко кухненски везни?

# 189
Съдейки по броя на формите, най-вероятно са силиконови. Кухненски везни не съм виждала в Пепко.

# 190
Аз ги имам, обаче съм отрязала половината опаковка, за да влезе в една кутия Close

Дали да им ги върна така или просто да ги изхвърля? Не са ползвани.

Силиконови са,

# 191
Съдейки по броя на формите, най-вероятно са силиконови. Кухненски везни не съм виждала в Пепко.
Оф, толкова са зле, че нито са написали дали са силиконови нито поне цветно съобщение със снимка да са закачили.
Ако са силиконови имам точно такива...

# 192
Аз ги имам, обаче съм отрязала половината опаковка, за да влезе в една кутия Close

Те и да са ползвани ще върнат парите. Явно са или токсични или от смеси с неясен произход. То пише, че и без бележка могат да се върнат, опаковката въобще не е важна в случая.

# 193
Аз съм купувала само хартиените форми за мъфини от Пепко. Някак силикона не ми вдъхва доверие, не точно пепковския, по принцип. Знам, че съм предубедена, но смятам, че не е моето. Иначе вчера бях в магазина, сетих се, че някой търсеше детски играчки и мъжка пижама - нямаше.

# 194

Те и да са ползвани ще върнат парите. Явно са или токсични или от смеси с неясен произход. То пише, че и без бележка могат да се върнат, опаковката въобще не е важна в случая.
Ще отида и ще го върна тогава…..

Наистина можеха да качат поне цветна снимка.

Общи условия

Активация на акаунт