Магазини Pepco 11

• 70 159
  • 750
  •   1
Отговори
# 465
Да, в бяло и сиво май, не знам как точно се казват...някакви резци може би са.🙂 Но дали вършат добра работа...

Последна редакция: сб, 21 яну 2023, 01:51 от dolce miele

# 466
  • Русе
Скоро ще почнат сърчицата Laughing

Долче, какви са тези джаджи? За едни сиви пластмасови резци ли говориш от  4 лв?

Откакто прибраха коледните неща магазините са ми супер празни и бедни 😆. И при чашите е едно празно и скучно, а и има много малко

# 467
Как празно? При нас е презаредени .
Онзи ден попаднах на инвентаризация. Служители търчат, броят, място за клиенти нямаше. И това в 11 ч през деня. Беше доста изнервяща обстановката.

# 468
Да, в бяло и сиво май, ме знам как точно се казват...някакво резци може би са.🙂 Но дали вършат добра работа...
И аз им се чудих, чудих...  и имах съмнения дали ще режат добре и не взех.Сега май ги прибраха или свършиха не ги виждам 😄 та си останах без такава джаджа.Иначе кръгове реже, да.

Дрехи за възрастни и детски има, но към тези сектори нямам интерес. Сектори като домашни потреби, декорацията и т.н  са бедни и още не е заредено добре. Щях да взема тиган от хвалените- нямаше😁! Имаше от тези в брошурата и то по 2-3 бройки само.Особено при чашите прави голямо впечатление, но аз съм била само в 3 магазина 😆 и това не важи за всички в страната.Тия дни пак ще се разходя да ги проверя😆

# 469
Има тънки пролетни якенца за момичета до 98р, моята носи 98,но ми се видя много опънато в ръкавите,дано на някой да му е полезно🌞.Иначе страхотен цвят светло зелено с цветя🌞🥳(Бургас,м.р., Кауфланд)
Ако някой види при големите от 104 нагоре тънки моля да пише ❤️

# 470
Има тънки пролетни якенца за момичета до 98р, моята носи 98,но ми се видя много опънато в ръкавите,дано на някой да му е полезно🌞.Иначе страхотен цвят светло зелено с цветя🌞🥳(Бургас,м.р., Кауфланд)
Ако някой види при големите от 104 нагоре тънки моля да пише ❤️
Тези якенца и аз ги загледах днес. Нещо ми се видяха много найлонени и не се замислих хич за купуване. След коледните украси , сега ми се вижда много бледо всичко в магазина 😐. Дори не знам за какво отидох , но не излязох капо де 😂

# 471
Здравейте! Търся си силиконова подложка за месене, някой виждал ли е из пловдивските магазини? Иначе съм чест посетител- гледам основно детското, по-рядко домашните потреби и не си спомням да е имало, а на сайта им има такъв артикул.

# 472
Да, имаше силиконова подложка за месене около НГ в магазина в Короната и в този близо до Кауфланд на Пещерско шосе. Бях тези дни в последния, но не погледнах за подложки точно...

Последна редакция: пн, 23 яну 2023, 14:49 от dolce miele

# 473
Много са хубави тези подложки.
Аз даже ги използвам и с друго предназначение.
Тъй като сме с индукционен котлон(2 бр. горен и долен), но не позволява поставянето на стъклена подложка (тези отгоре дето ги предпазват), слагам отгоре тази силиконова подложка.
Много ми е удобно.
А като меся или режа, също я поставям отдолу.
Адски бързо се почиства и е супер.

# 474
https://www.sinsay.com/bg/bg/silikonova-podlozhka-za-masa-0755j- … 1uvhoCc70QAvD_BwE

Според вас за какво служи и как се ползва горната подложка?
От правоъгълните разграфени подложки имам от Лидл, малка и голяма, но мисля, че не са непрекъснато в асортимента.

# 475
Коя горна, това не е ли да събира трохи?

# 476
Горна, имам предвид нагоре в текста.

# 477
Благодаря! Ще проверя в магазините в Смирненски, най-удобни са ми всъщност. Покрай бебето обаче не ми остава време всеки път.

# 478
  • София
В Пепко има ли детски колички за кукли?
Внучката си харесала някаква в яслата и сега трябва да взема за у тях.

# 479
Идвам да се оплача от една нощница, която по моя вина, разбира се, не премерих, изпрах и чак тогава разбрах, че е с дължината на тениска, а хем взех 1 размер по-голяма от това, което нося по принцип, уж да ми е по-свободна. Вярно че беше 10 лв, но си ме е яд. Мерете задължително и имайте предвид това за едни червени нощници на сърчица.

Долче, тези дъмплингс кътърс са за направа на полски пироги (на български мисля се наричат просто пирожки). Не съм ги пробвала, но пирогите на ръка се правят доста лесно и тази джаджа ми се вижда, че би усложнила процеса, поне за мен (полска снаха съм,та имам представа Grinning)

Общи условия

Активация на акаунт