На пазар във Варна - тема 71

• 36 923
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, къде мога да принтирам върху канава на по-ниски цени?

# 121
Искам да си сверя часовника за стоматологичните услуги.

По колко доплащате по ЗК за пломба? По колко плащате за пломба на частно? Колко струва направата и поствянето на една коронка (обща сума от-до)?

# 122
Искам да си сверя часовника за стоматологичните услуги.

По колко доплащате по ЗК за пломба? По колко плащате за пломба на частно? Колко струва направата и поствянето на една коронка (обща сума от-до)?
Последно лятото платих 60лв за пломба.
Относно коронките е много относителна цената, защото не се знае колко пъти ще почиства зъбите, лекарства, колко пъти ще се посещава зъболекаря и тн. Като сума мога да кажа 600лв, толкова взе на ММ неговия зъболекар в конкретния случай.
Аз успях да си намеря здравната книжка и възнамерявам тези дни да я използвам за евентуална пломба, че имам болка от няколко дни. Не съм сигурна дали по ЗК минава и почистване на зъбен камък.

# 123
Знам, че темата е за пазаруване, ама да питам един много страничен въпрос:
Ползвате ли поща в abv и имате ли проблеми тези дни ?
Днес изпращам съобщения - след часове тези до които съм ги пратил ми казват, че изобщо не са доставени. Сега не мога да се логна ....  Имате ли подобни проблеми ?

# 124
  • Варна
Лане, ти сериозно ли?! Абв?!

Имам там една поща, която изобщо не ползвам, сега ще пробвам да видя каква е хавата.

П.п. Няма проблеми, влизам от раз.

# 125
Ами в gmail нещо много я промениха. Бях свикнал първоначалния и вид. Сега е прекалено претрупана.
Явно са оправили проблема. Успях да се логна. Няма да се учудя, ако сайта е бил обект на хакерска атака. Както и да е. Стига съм спамил с неща извън темата.

# 126
  • В центъра на моретата
Пломба с упойка около 140 лв, коронка в зависимост от вида между 600 лв - 900 лв. Съпругът ми каза, че е гледал  в сайта на Дента прайм, защото му предстои да слага, а за пломба- колкото писах.

# 127
  • Варна
TopsyG, радвам се! Наистина е готин и най-вече си разбира от работата. На нас той ни монтира и камерите въм входа.

За пломба последно плащах 90лв(80лв пломба и 10лв упойка). Това преди около 7-8м последно като при нашия зъболекар тази цена е от 5 години. За следващия път вероятно вече ще е нова цена.
Аз ортодонтските услуги и най-вече брекетите като видях какъв скок имат... 🙄 пломбите може и х 2 да станат.
По ЗК май има общо около 70лв лимит като щом е края на годината някой може да се съгласи да отбележи 2 зъба и да пусне цялата сума.

За грим-Кристина Славова -салон "Маскара". Виждала съм доста дами гримирани от нея и никоя не е била с маска на лицето.

# 128
  • Варна
Пломба от 20 до 500,600.Аз ходя при една баба в Владиславово,взема ми 20-40лв,това е без лечение,нямаше нужда.Бях ходила при друга,за фотополимер,300лв и се счупи заедно със зъба след един месец и пак при бабата.Но синът не иска да ходи при баби и го водя в Денталния център.В петък има час и ще питам.

# 129
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Може ли препоръка за гримьор, който прави по-натурални гримове, не кифленски и тип поп фолк, без биещо на очи контуриране, червило над ръба на устните и тем подобни.
Ваня от салон Поля на Кап.Райчо. Много естествени гримове прави.
На Кап. Райчо вече няма салон до светофара.

# 130
Не е на сфетофара, 28 е води

# 131
  • Варна
Може ли препоръка за гримьор, който прави по-натурални гримове, не кифленски и тип поп фолк, без биещо на очи контуриране, червило над ръба на устните и тем подобни.
Ваня от салон Поля на Кап.Райчо. Много естествени гримове прави.
На Кап. Райчо вече няма салон до светофара.
Вероятно имате предвид "Тодор Влайков" Simple Smile

# 132
  • Варна
Трябва ми патрон и ключ за училищно шкафче, къде да търся? Някакъв стандарт имат ли, не знам какво и къде да гледам. Пробвах при ключар - нямал такива малки; в железарията до нас също. Може би Практикер , или Бриколаж?

# 133
  • Под Слънцето
Елба ако имате наблизо. Или Вулкан.

# 134
julisa, това са ключета за пощенски кутии, има в Бриколаж, не ви ли дадоха старото..?

Общи условия

Активация на акаунт