На пазар във Варна - тема 71

• 37 015
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
Моля за препоръки за добър адвокат по Наказателно право от Варна. От нета намерих Павлин Стаматов, на ул. Чинар 2. Някой ползвал ли е услугите му? Ако може мнение. Благодаря .

# 136
  • Под Слънцето
Вчера  бяхме на УНГ заради проблем в гърлото при Виктор Минков в Аджибадем сити клиник.Млад доктор с перспектива. Личи си, че надгражда. Обяснява кое какво. Препоръчвам го!  Ест.  изписа рецепта и на прибиране, минахме през Софармаси. Обявиха ми сума от около 85 лв. Реших да проверя и другаде. В кварталната аптека ми казаха 68-69 лв. Току що се връщам от Матрикария- 41, 89лв. Да, знам , че всичко се повиши, но това си е алчност и спекула. Така му казвам. Парите не ги ринем по улиците.

# 137
  • Варна
Лекарства купувам само от аптека Поли. Не съм открила друга аптека с аналог в цените.

# 138
  • Под Слънцето
Срещала съм срещу Автогарата и  знам тази до Експресбанк срещу Макдрайв. И двете са ми далекичко, но бих ги имала предвид в бъдеще. Благодаря!

# 139
  • Deutschland/HE
Има аптека Поли и в Чайка, блок 27.

# 140
  • Под Слънцето
Аз съм в Младост над Бриколажа.  До Чайка ми трябват 2 сандвича и  пълен термос , но благодаря за инфото Wink

# 141
Аз съм в Младост над Бриколажа.  До Чайка ми трябват 2 сандвича и  пълен термос , но благодаря за инфото Wink
Или малка еднодневна екскурзия със 148 Wink

Благодаря за препоръките за мъжките чехли ! Купих от магазина на Пискюлиев.

# 142
Здравейте,  издирвам спешно хапчета нитрокор за мой близък. Засега влязох в 5 аптеки, но навсякъде са спрени и няма. Надеждата ми е за някоя по малка аптека, в която има налични бройки. В тази връзка, ако някой минава през аптека, молбата ми е само да попита за наличност и да ми пише ЛС къде се намира аптеката, за да ида веднага и закупя.  Благодаря предварително

# 143
Аз посещавам само аптеки Манолова.
 Аптека Поли не ги знам, но ще ги посетя ако намеря някоя в централна част. От споделеното само тази в Чайка е такава….

# 144
Вариант поръчка от Турция - в темата беше писано по-напред. Друга опция някой в София  или в друг града провери. Виж линковете и попитай в тези аптеки по телефона.

https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010000403

https://www.afya-pharmacy.bg/productbg/7681

https://apostolov.bg/nitrokor-nitrocor-sublingvalni-tabletki.html

# 145
Посещавах доктор Минков пролетта в Медикла Лайф за отхвърляне на проблем с ушите преди да пристъпя към вадене на мъдреците. И аз останах с добро впечатление - разпита ме обясни, ми всичко.

Цените навскякъде вече са космически, но сякаш във Фрамар са най-космически, та от там бягам с 200.

# 146
Къде в района на Чаталджа, може и Чайка, има избор от чорапогащи?

# 147
Бях питала тук за регистрация на кладенец. Удължен е срока с 3 години.

# 148
Бях питала тук за регистрация на кладенец. Удължен е срока с 3 години.
Е супер новина 🙂

# 149
Моля за препоръки за добър адвокат по Наказателно право от Варна. От нета намерих Павлин Стаматов, на ул. Чинар 2. Някой ползвал ли е услугите му? Ако може мнение. Благодаря .
Станислав Иванов е много добър адвокат по НП

Общи условия

Активация на акаунт