На пазар във Варна - тема 71

• 37 031
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
Някъде виждали ли сте коледни захарни бастунчета?

# 151
  • Варна
Някой знае ли аутлета на адидас в чайка дали ще има черен петък.

# 152
Благодаря Ви

# 153
Във Варна има ли татуист, който да работи с биоразградимо мастило? Ползва се за временни татуси и издържа между 9 и 15 месеца. Всъщност, изобщо в Бг има ли такова чудо или засега се предлага само в чужбина?

# 154
Има черен петък в адидаса Да, вчера си накупихме с мъжа ми доста неща имаше много хубави оферти! Simple Smile) мисля че до утре е при тях черния петък.

# 155
Във Варна има ли татуист, който да работи с биоразградимо мастило? Ползва се за временни татуси и издържа между 9 и 15 месеца. Всъщност, изобщо в Бг има ли такова чудо или засега се предлага само в чужбина?

Ехаа не знаех, че съществува такова нещо..може ли да споделиш повече инфо, когато научиш. ( На готово за мен ) ...ще потърся и аз и ще пиша ако намеря де.

# 156
  • Варна

Ехаа не знаех, че съществува такова нещо..може ли да споделиш повече инфо, когато научиш. ( На готово за мен ) ...ще потърся и аз и ще пиша ако намеря де.

Това звучи нещо като перманентен грим.
Дано обаче не е същото или по-точно пигментите да са различни, за да се изчистват наистина на 100%.

# 157
Перманентният грим изчезва напълно. Поне този от днешно време, моят вече никакъв го няма за съжаление.

# 158
  • Варна
Перманентният грим изчезва напълно. Поне този от днешно време, моят вече никакъв го няма за съжаление.

Скрит текст:
Не е точно така, но може и да има такива случаи. Зависи и от кожа, поддръжка, слънцезащита.
Той изсветлява, размива се... да, но поне на места остава сянка. За това и важно да се помнят цветовете и пропорциите, ако се смесват, защото винаги си личи, ако се направи нов с различен цвят пигмент.
Относно днешни или не, вярно е, че и пигментите вече са различни, но по-големия проблем е дълбочината и грешния цвят, с които се работеше преди. За това и сега има техники за махане с лазер както и ре-инк пигменти. Оправяме минали грешки от вероятно незнание.

# 159
А правите ли перманентен грим? Ако не отзиви за добър специалист може ли? Моите вежди изкараха 4г, искам пак да ги направя.

# 160
  • Варна
Аз не правя, но съм тясно свързана с бранша и запозната с пигментите и технологията.
Моите вежди ги правя при Маргарита Проданова.

# 161
Бихте ли ме ориентирали, къде трябва да отида, за да посоча, че единия ми имот, който закупих скоро, за първи( където всъщност живеем в момента), а втория в който вече не живеем, да остане като втори. Всъщност, не уточних  че запитването ми касае данъци.
Изобщо има ли смисъл, ходенето по институции.
В Общината когато сменяхме постоянния адрес, казаха че било добре, но честно казано, не ме насочиха къде точно да отида и какви документи да подготвя.
И още нещо, знаете ли колко време не трябва да се живее на адрес, за да можеш да вземеш документ от Енергото, за да не се плаща данък смет.
И много благодаря предварително на всички!😊

# 162
Това звучи нещо като перманентен грим.
Дано обаче не е същото или по-точно пигментите да са различни, за да се изчистват наистина на 100%.
Изчезват напълно. На когото му е интересно, може да разгледа сайта на създателите на метода, там има снимки на процеса на изчезване на татуировката:
https://ephemeral.tattoo/

# 163
А правите ли перманентен грим? Ако не отзиви за добър специалист може ли? Моите вежди изкараха 4г, искам пак да ги направя.
Препоръчвам Диляна Лазарова, ходя от 5 години при нея, много мои приятели също, всички са доволни, потърси я във фейсбук и разгледай работата ѝ. Работи и с хубави пигменти, много е прецизна, голям перфекционист.

# 164
  • Варна
Бихте ли ме ориентирали, къде трябва да отида, за да посоча, че единия ми имот, който закупих скоро, за първи( където всъщност живеем в момента), а втория в който вече не живеем, да остане като втори. Всъщност, не уточних  че запитването ми касае данъци.
В изчислителния център ходих, за да запиша новопостроената ни къща като първи имот за мен. А дали ще има отражение на данъците, не мога да кажа.

Общи условия

Активация на акаунт