На пазар във Варна - тема 71

• 36 848
  • 742
  •   2
Отговори
# 105
Аз за пломба последния път платих 80 лева, значи да си приготвя двойно преди да ходя и да се подготвя психически.
Материалите не са поскъпнали , но явно труда е ...

# 106
някой пазарувал ли е в лидл днес, искаме кухня за детето, та се чудя да не са свършили още сутринта..
На Мир имаше много кутии, минах преди час от там.

# 107
На Битоля също имаше доста кухни до преди малко.

# 108
Фондан в малки количества от къде да търся? За Илчовски знам, но там май са големи разфасовките.

# 109
  • Варна
Фондан по 200 гр различни цветове имаше до скоро в Лидл. Може още да има някъде.

# 110
  • Варна
Преди 30 мин бях на Лидл окръжна.
Кухни и магазини имаше даже отстрани изнесени.
Явно тази година са се подготвили или интереса е малък.

# 111
  • Под Слънцето
О, като ще обикаляте Лидълите, може ли да оглеждате за зарядните батерии на Троник с по 4 бр в опаковка къде са останали? Благодаря! Купих 3 оп. преди 2 седмици и сега реших, че ще сменя батериите на  всичко що се ползва често у дома, но в Младост и Възраждане  са изчерпани. Да, знам , че са на промоция..Търся ААА / 3А, от малките тънки/ 4-5 опаковки още ми трябват.

# 112
  • Варна
Къде мога да занеса два часовника да ми ги почистят и да им сменят батериите?

# 113
  • Варна
Някой питаше за шоколадовите портокалчета преди време. Вчера взех от Моят магазин на ул. Проф. Марин Дринов, малко преди Цар Освободител, от страната на Шихо. Имаше млечен, бял и черен по 5,90 лв. И шоколади на същата марка.
И моите наблюдения за обувките на Габина са, че са развалили качеството. Преди години бях много доволна, но последните ми обувки от там почнаха да се разлепят след няколко обувания. Други боти с косъм по тях пък се изтриха ужасно от търкането на дънките и сега са с плешиви петна. Иначе имат готини модели, но трябва да се избират внимателно.

# 114
  • Под Слънцето
Препоръчайте някой за автоаларми  ако знаете

0889506569 - Стельо.

Много съм доволна. На старата ми кола направи всичко, което исках.
Индикации при отключване, ако алармата се е активиралаю; включвани на аварийни при отваряне на вратите при запален двигател и още нещо имаше, но забравих вече.
Него бях тормозила и да сменя една забита лампичка на таблото.
Сега заради гаранцията не мога да го ползвам, но иначе бих.

Ели, благодаря за   този номер! Снощи се възползвахме и сме много доволни от извършената услуга от момчето.
Препоръчвам го от раз! Реши проблем, който двама негови колеги не успяха. Споменах от къде сме взели координатите му и той взе да се хили и сподели, че от 2 дена рязко са се вдигнали  входящите му разговори та се чудел  какво се случва. Пък аз му рекох да не подценява Бгмама. Wink

Последна редакция: вт, 22 ное 2022, 18:40 от TopsyG

# 115
Къде мога да занеса два часовника да ми ги почистят и да им сменят батериите?

На пазарчето на Чаталджа, до входа на Техникума по текстил, срещу бариерата има магазинче за часовници и дамата в него не само ги продава, но е и часовникар.

# 116
  • Варна
И аз имам някои забележки по моята кола, записах си номера му. Когато стигна до него, няма да пропусна да се отбележа като поредната бг мама, опряла до услугите му чрез форума Simple Smile Даже ще ми е кеф.

# 117
Може ли препоръка за гримьор, който прави по-натурални гримове, не кифленски и тип поп фолк, без биещо на очи контуриране, червило над ръба на устните и тем подобни.

# 118
Скрит текст:
О, като ще обикаляте Лидълите, може ли да оглеждате за зарядните батерии на Троник с по 4 бр в опаковка къде са останали? Благодаря! Купих 3 оп. преди 2 седмици и сега реших, че ще сменя батериите на  всичко що се ползва често у дома, но в Младост и Възраждане  са изчерпани. Да, знам , че са на промоция..Търся ААА / 3А, от малките тънки/ 4-5 опаковки още ми трябват.
[/spoiler]
В Мир на касата:

На етикета пишеше друга марка, тяхната, нещо с А, но мисля че цената важи и за тези.

# 119
Може ли препоръка за гримьор, който прави по-натурални гримове, не кифленски и тип поп фолк, без биещо на очи контуриране, червило над ръба на устните и тем подобни.
Ваня от салон Поля на Кап.Райчо. Много естествени гримове прави.

Общи условия

Активация на акаунт