На пазар във Варна - тема 71

• 36 837
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Къде да си направя рентгенова снимка на крака ? Имат ли разлика апаратите, цена ?
В Окръжна болница (ДКЦ 4), минаваш през регистратура, снимаш и след 10 мин е готов диска.

# 91
  • Варна
В момента съм в болничен.От Владиславово винаги на другия ден след 2 ти дават болнични.Миналата година също бях от Христо Ботев,пак на другия ден го взимах
Ако някой лекар го няма има заместник.Ако имаш пик можеш да провериш в НОИ,до кога е.

# 92
  • Под Слънцето
О, мерсаж на всички..  Ще изчакам до вторник.. ще станат 9 дни..

# 93
При коя куриерска фирма са най- изгодни условията за изпращане на пратка до адрес. Ще връщам стока( рекламация) за замяна и май аз трябва да поема разходите за връщането.

# 94
# 95
Днес обиколих няколко магазина в центъра в търсене на зимно палто или дълго зимно яке. Потресена съм от цените на палтата. Вчера гледах намалено от 240 на 150лв. и ми се видя скъпо. Днес в първия магазин, в който влязох, палтото беше с цена 395лв., направо не повярвах на очите си. И тъй, реших първо да се информирам за актуалните цени и палтата вървят около 200 лева, без да броим китайските от 120.
Дайте акъл къде да издирвам палто. По молове ли да ходя? Последно бях в Делта планет и нищо не харесах.

# 96
Здравейте,дами.
Знаете ли във Варна дали има шивач,който би могъл да преправи палто от естествен косъм от рекс. Става въпрос за скъсяване на ръкавите и преместване на клипсите за закопчаване.
Благодаря предварително!🙃

# 97
  • В центъра на моретата
Палта гледах днес в Немски център.

# 98
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Търся едно лекарство, което се внася от Турция, някой знае ли някъде да има наличност или хора, които биха се наели да ни купят от Турция. Лекарството е популярно доста - за ставни проблеми, има БГ аналог, но активната съставка е по-малко и няма това действие
Кое е лекарството? Пиши на лични. Мисля, че се до сещам, но все пак.

# 99
Палта гледах днес в Немски център.
Аз гледах някакви зимни неща и останах в потрес от цените. Младежки суитшърт с цип 165 лв.

# 100
Явно спекулацията е на макс. Кубче дърва за огрев ( около 1/2 кубичен метър) е 100 лева без транспорт !
Не ми се мисли какви са цените при зъболекаря, че трябва да го посетя.
Кравето масло удари 28 лв за килограм.
Кашкавала и той е поел в същата посока. Бях в лек потрес от цените в супермаркета.
Но това е нищо в сравнение с накъсаните  дънки за 800 лева , които мярнах в някакъв магазин по центъра през седмицата!

# 101

Палто. Дано не е много оувърсайз.

# 102
  • Варна
Търся едно лекарство, което се внася от Турция, някой знае ли някъде да има наличност или хора, които биха се наели да ни купят от Турция. Лекарството е популярно доста - за ставни проблеми, има БГ аналог, но активната съставка е по-малко и няма това действие

АЗ ползвам KAMFOLIN ili COUNNTERPAIN КОЕТО е швейцарско и ми ги нбоси комшията който има брат в Истанбул и ходи често.
турски аптеки :
АПТЕКА В ТУРЦИИ,ДОСТАВКА МЕЖДУ СТРАНАМИ лекарства
+90 541 576 06 86
whatsapp wıber
аптека в Одрин с доставка в БГ - 0288 2124420 , 0542 2320342    Салих  Окумус- 0536 9652266    
аптека в Одрин с доставка в БГ   оо905469736478   оо905439131422

# 103
някой пазарувал ли е в лидл днес, искаме кухня за детето, та се чудя да не са свършили още сутринта..

# 104
  • Варна
Явно спекулацията е на макс.
Не ми се мисли какви са цените при зъболекаря, че трябва да го посетя.

Моят зъболекар си е вдигнал цените със 100%  Open Mouth

Общи условия

Активация на акаунт