На пазар във Варна - тема 71

• 35 875
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Препоръчайте някой за автоаларми  ако знаете

0889506569 - Стельо.

Много съм доволна. На старата ми кола направи всичко, което исках.
Индикации при отключване, ако алармата се е активиралаю; включвани на аварийни при отваряне на вратите при запален двигател и още нещо имаше, но забравих вече.
Него бях тормозила и да сменя една забита лампичка на таблото.
Сега заради гаранцията не мога да го ползвам, но иначе бих.

# 76
Много благодаря!

# 77
  • Варна
Къде да си пробия ушите във Варна?

# 78
Моите ги пробих в салон Поля на Пирин, две дупки сложих още на едното ухо . На детето при лекарката в Дом Младост когато го имаше. И в тату студиата пробиват, в такова си правих пиърсинг под долната устна едно време

# 79
Едно време в Красен стил си пробивах. Доволна останах.

# 80
Търся едно лекарство, което се внася от Турция, някой знае ли някъде да има наличност или хора, които биха се наели да ни купят от Турция. Лекарството е популярно доста - за ставни проблеми, има БГ аналог, но активната съставка е по-малко и няма това действие

# 81
Шофьорите на Нишикли купуват, както и хора от групите във фейса

# 82
  • Под Слънцето
Живанк@ , снимах ти одеве в нашето СБА в Младост . Точките си ти ги дават на каса като поискаш.

# 83
TopsyG, много ти благодаря. Изглеждат много добре.Ще посетя магазина задължително!

# 84
  • Под Слънцето
Ох, аз имам един страничен въпрос. Малко не е за пазар, ама. все някой го е извървял този път.. та. До колко време след ЛКК същата е длъжна да издаде болничен?

# 85
  • Варна
Ако правилно ти разбирам въпроса, ЛКК дава болнични до 6 месеца, тоест можеш да вземеш 6 болнични, които са по 1 месец.

# 86
  • Под Слънцето
Благодаря, но нямах това предвид, а ме интересува срокът, в който трябва да се издаде болничен. Примерно отивам днес и казват ела утре да го вземеш. А той не е готов, щото единият лекар се бил подписал, но другите не .. и ела утре.. и така по 10 дена обикалям като мечка на панаир. А ЧР звънят и питат до кога  ми е болничният.. пък аз не мога да кажа срок, щото не съм го видяла..

# 87
  • Варна
И при мен се бавят, но не 10 дни. Май чакам около 2 работни дни, за да го получа, от датата на издаването.
Това е в МЦ Света Анна.

# 88
  • ВАРНА
Къде да си направя рентгенова снимка на крака ? Имат ли разлика апаратите, цена ?

# 89
Ренгенова снимка аз правих в Сити клиник на Брегалница. За около час е готова на диск. Струваше ми 40 лева. В цената влиза и разчитането, което дават към снимката.

Общи условия

Активация на акаунт