На пазар във Варна - тема 71

• 35 861
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
Днес пробвах едни много готини ботуши в Габина, но уви 38 номер ми е малък, а 39 голям... голямо разочарование. В крайна сметка за същите пари си взех от Humanic на Rieker. Определено качеството е по-добре и ще топлят повече. Та, доволна съм, че не ми станаха на Габина.

# 61
  • Варна
Лан пита тези дни за мъжки боти с вързалки- днес видях хубави в магазините на княз Борис - Премиер и Брайт.

Аз имам сандали и боти и раница от Габина доволна съм. Сандалите ми са на по 5-6 години, раницата ми е на 1 година ама се поизтри десена,малко сбърках с негп и не придвидих този момент, ботите ми са вътрешни за работа и са ми удобни и те на 3 години. Бях доволна като имаха аутлети,сега цените им са уау, обаче има качество. И между другото това с номерацията им е така - зависи от ходилото/подметката/. Имам 37, 38 и 39 номер обувки от тях, без да пробвам не мога да поръчам на сляпо. Така са и това е .

За автомивка не е в центъра, но препоръчвам тази на Аутомотор до мол Варна- момчето се справя страхотно с почистването вътре в колата най - вече, от вън сама си я мия обичайно на автомивките на самообслужване.

# 62
  • Варна
Къде остана Фиола във Варна. Знаех зад Билата на Колхозен, но сега там е Пепко.

# 63
На мен ми беше любим магазин навремето.Хубави неща съм си купувала от Фиолла.На сайта им дават три адреса на магазини във Варна- в Аспарухово, Кайсиева градина и Владиславово, но и трите са ми далече,за да се разкарвам
https://fiolla.bg/magazini/

# 64
За три се сещам на първо четене. Над Джъмбо - на 3-ти март  (от там си купих аз якето преди дни) най-голямата. На следващото кръстовище на ъгъла на 3-ти март и Асен Разцветников. И до "новата" Гюрла до ледената пързалка (казаха ми че била много малка).
На мен тази на Чаталджа ми беше много удобна преди да я затворят.

# 65
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
На мен ми беше любим магазин навремето.Хубави неща съм си купувала от Фиолла.На сайта им дават три адреса на магазини във Варна- в Аспарухово, Кайсиева градина и Владиславово, но и трите са ми далече,за да се разкарвам
https://fiolla.bg/magazini/
Магазин Фемили на Железкова е сходен на Фиола.

# 66
  • Варна
Фемили е по - скоро като магазин Мадара.

# 67
От къде (физически магазин) да купя най-изгодно сет с бурканчета за подправки на стойка от този тип

Като брой да са  поне 8 бурканчета

# 68
  • Под Слънцето
Имаше в Лидл скоро.

# 69
  • Варна
От къде (физически магазин) да купя най-изгодно сет с бурканчета за подправки на стойка от този тип

Скрит текст:

Като брой да са  поне 8 бурканчета
Подобни съм вземала от Кауфланд (може да има и в момента останали) на Брио, но са на два реда
Скрит текст:
и от Лидъл пак е подобно на два реда

# 70
Още веднъж голямо благодаря на Хайчето! Шивачката е много разбрана жена и между другото имам още една поръчка за нея за 10 покривки на майка от яслата.

# 71
И моите бурканчета са от Лидл.

# 72
Колкото пъти се допитам вас- винаги помагате! Супер сте!
Търся къде да дам стъклени буркани - имам към 20бр. По 500гр са. Изкупуват ли някъде?
Едните са на Алфатар,другите от Мед Simple Smile не ми се хвърлят в контейнера. А за зимнина има предостатъчно Simple Smile

# 73
  • ВАРНА
На Колхозния пазар видях,че изкупуват буркани,но размера не помня.На една от сергиите за продажба на мед срещу магазина за домашни любимци.
Относно Габина-дълги години бях предан клиент,докато не смениха подметките.Много бързо се цепят и ги хвърлям без да се износи даже горната част.А и са от толкова скапан материал,че не търпят ремонт.Шева е само декоративен вече,всъщност са лепени.Днес изхвърлих последните техни обувки.Много са красиви и удобни,но подметките не струват.При тези цени не си заслужава(поне за мен)

# 74
Препоръчайте някой за автоаларми  ако знаете

Общи условия

Активация на акаунт