На пазар във Варна - тема 71

• 35 860
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
Скептичен съм за купуване на дрехи и обувки по интернет. Искам да видя това което купувам. Разправията с връщането и описване на дефекти ( ако има такива ) предпочитам да я пропусна.

И аз. В последно време ходя в магазин ако има такъв във Вн. Меря харесвам и после поръчвам онлайн с някакъв купон ( сега има бол, до 20% отстъпка стига). Така напазарих миналата седмица и за щерката и за синковеца от кроп и синсей. На синсей поръчката дойде от Румъния...

# 46
Последните години купувам якета само от Фиола.
Имам зимно дълго и зимно не много късо, които нося вече три години. Преди два дни си купих ново дълго яке от там.
Е цените вече не са това което бяха преди но .... къде ли са.

# 47
Можете ли да ми кажете фирма, която може да ушие 260 нощници? Или някой склад, който ще има. Търся за яслата, понеже влязох в родителския актив. Голяма грешка 🤣

# 48
  • Варна
Бобчи, писах на ЛС.

# 49
Нощниците са договорени, сега се сетих, че ми трябва и някой, който да оправи една навигация. Колата е купена с нея, има диск за Европа, искам да го настрои за БГ. Дали има такъв?

# 50
От Фиола и аз имам две зимни якета, които не са мръднали поне 5-6 години. А ги бях взимала на смешни цени.

Кажете купували ли сте ботуши от Габина? Доволни ли сте?

# 51
  • Deutschland/HE
Аз имам купувани от Габина ботуши, но беше отдавна и не знам дали още е такова качеството. Доволна бях, доста ги поносих, лятото се загледах в сандали, но дъщеря ми не ме одобри Simple Smile.

Бобчита, в яслите с нощници ли спят? В детската градина всеки си носи в понеделник пижама и в петък си я взема.

# 52
  • Варна
Аз имам обувки на Габина,не са мръдна ли няколко години.Пак ги гледам от месец,колекцията е уникална,но цените са уау.Надявам се да ги намалят за черен петък.

# 53
  • Варна
Здравейте
Търся автомивка.
Колкото по в централната част е, толкова по-добре, но най-важното да мият добре.
Над 10г ползвахме една, която обаче затвори и идея си нямам къде да отида сега.

# 54
Колибри, с нощници тип рокличка спят всички и момчета и момичета и са си на яслата, тези които ние ще купим остават там.

# 55
Здравейте
Търся автомивка.
Колкото по в централната част е, толкова по-добре, но най-важното да мият добре.
Над 10г ползвахме една, която обаче затвори и идея си нямам къде да отида сега.
На паркинга под Спортна зала ?

# 56
  • Варна
У фома купувам само домашни чехли от Дефонсека.
И аз харесвам Дефонсека, макар, че за тяхната цена ще взема поне три чифта от Шихо.

# 57
Момичета, може ли да ми препоръчате марка качествени чорапогащи и магазин, където продават такива?
Аз пък съм най-доволна от Sensi. Специално заради него ходя до гаражчето до бар Формулата на ЗК Тракия. Цвят Visone стои много естествено, телесен е. Обаче винаги има само 1 брой от размер. Някой случайно да знае къде ги продават в района на Окръжна или Чаталжда?

# 58
  • Варна
Габина е от любимите магазини за мен и дъщеря ми, независимо от сезона. Меки кожи, високо качество, с години си ги носим. Ние и двете имаме широки крака, еми по-удобна подметка от техните не съм намирала. Често купуваме с чанта/раница винаги ни правят отстъпка. А и често намалят модели.

# 59
Опитвам се да намеря дебело зимно яке за дъщерята. Нещо, което не е тънко, не е късо за да й е гол кръста и да има качулка. Преди две години взех от Ню Йоркър, чудесно беше, за около 50-60 лв. Днес обиколихме мола, но навсякъде бяха или без качулка, или тънки, или къси и широки, че вятърът добре да проветрява навсякъде. И за тия неща искат 120+ лв.
Във вторите употреби има много хубави, нови, видимо неупотребявани. Препоръчвам Хуманите и hypermarket. Взех си дълго яке с качулка, не от най-дебелите, но ще топли със сигурност за 30лв, подобно е над 100лв. Също така може да попаднеш на популярни и качествени марки.

Общи условия

Активация на акаунт