На пазар във Варна - тема 71

• 35 856
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
Леле, моят паспорт е изтекъл преди 2 години поне... Но 20 лв глоба е поносима. Нямах идея, че трябва веднага да го върна..

# 31
  • Варна
Може ли дамата,която беше посетила др.Лозанов в мц.Младост,да сподели тел. И работно време.

# 32
Ходих да търся днес мъжки домашни чехли. Пълна скръб ! Мярнах едни кожени, попитах за цена - между 45 и 50 лева. Доста скъпичко, но като погледнах подметката - ами тя същата като на тези от 10 лева. С такива боклуци е залят пазара, че нямам думи. Под пазара разбирайте магазини и самия клохозен пазар.
И цените са много всоки за качеството, което се предлага ...

# 33
  • Варна
Яна Панагюрище - всичките им хавлии и халати не са мръднали близо 10г,вече.Аз съм виждала в бившия ДетМаг, на ет.2, има голям магазин за хавлии и халати. Там има на Яна Панагюрище. Има и др производитело също
Супер са.Обаче аз не търся хавлиени.

# 34
  • София
Леле, моят паспорт е изтекъл преди 2 години поне... Но 20 лв глоба е поносима. Нямах идея, че трябва веднага да го върна..
Ако е минала 1година от срока за връщане на изтекъл документ /т.е. 1г и 3месеца от датата на изтичане/ и не  е съставен акт за административно нарушение, то тогава нямат право да съставят такъв. Ако Ви съставят акт за административно нарушение, обжалвайте го.
Глобата е от 20 до150лв., може да си струва обжалването.
Не съм юрист, но като прочетох поста Ви, веднага се сетих, че съм чувала за този казус и потърсих точно какъв е срока.

# 35
Ходих да търся днес мъжки домашни чехли. Пълна скръб ! Мярнах едни кожени, попитах за цена - между 45 и 50 лева. Доста скъпичко, но като погледнах подметката - ами тя същата като на тези от 10 лева. С такива боклуци е залят пазара, че нямам думи. Под пазара разбирайте магазини и самия клохозен пазар.
Ако търсите нещо качествено и топло и ви устройва цена около 70лв, горещо препоръчвам пантофи и чехли от агнешка кожа на Милвена. От 3 зими ги носим нашите и са безкрайно удобни и топли. Идеални са и за подаръци също или поне наши близки, на които сме подарявали, много ги харесват и си ги носят. Сега като им гледах цените, не са ги вдигнали много. Миналата Коледа купувах за подаръци и бяха по 64лв, сега са по 68лв.

# 36
Върнах изтекъл с години паспорт преди време и не ме глобиха.
Лан, мъжки чехли има моят мъж на Рънърс и подметката е хубава доста, не са кожени, но може и кожени да имат. Купувах го от Гранд мол срещу Булмаг имаха точка. От три години ги има, носи ги зимата и то доста рядко, но все пак са доста добре и здрави изглеждащи. Ако искаш ще ги намеря и ще ти ги снимам.

# 37
  • Варна
Аз от години купувам само на Рънърс домашни чехли за мен и приятеля ми. Моите са анатомични със свод, много удобни,не тракат по паркета, но за 2 г им заминава подметката, самия материал се напуква.

# 38
Ще потърся още, но съм напълно разочерован от предлаганото.  Искам нормален топъл домашен чехъл, който да не се разпада на първата седмица, да не мирише на пластмаса и всякаква химична гняс ( както повечето китайски или турски модели )  и да не е предпоставка за изпълнение на па-де-дьо на плочките ( ламината ) !
Друго, което ми направи впечатление е, че има някаква тенденция мъжките обувки да се правят с цип от страни вместо със връзки, както си е класиката. Поне обувки си намерих за сезона сега но за по-студено време ... продължавам с издирването.
Рийкър имаха един много хубав модел кожена обувка ( половинка ) отвътре с кожичка. Топли като се разхождаш из града в студа и не изстиват краката докато чакаш на спирката. Обаче ги няма в тази годишната колекция Angry  Имам такива от преди 2 години - искам още един чифт ( друг цвят ) ама няма ....

# 39
  • София
Lan_7 Щом знаеш марка, модел, размер, точно какво търсиш, защо не провериш някъде по сайтовете? Рийкър  в Амазон ще ги намериш със сигурност, но и по бг сайтовете има голяма вероятност да се предлагат.

# 40
 В About you приложението обаче, не сайта ги пускат и по 30 лв. Аз си взех миналата зима ботуши за 34, но ги върнах.

# 41
Скептичен съм за купуване на дрехи и обувки по интернет. Искам да видя това което купувам. Разправията с връщането и описване на дефекти ( ако има такива ) предпочитам да я пропусна.

# 42
  • Варна
Опитвам се да намеря дебело зимно яке за дъщерята. Нещо, което не е тънко, не е късо за да й е гол кръста и да има качулка. Преди две години взех от Ню Йоркър, чудесно беше, за около 50-60 лв. Днес обиколихме мола, но навсякъде бяха или без качулка, или тънки, или къси и широки, че вятърът добре да проветрява навсякъде. И за тия неща искат 120+ лв.

# 43
Скептичен съм за купуване на дрехи и обувки по интернет. Искам да видя това което купувам. Разправията с връщането и описване на дефекти ( ако има такива ) предпочитам да я пропусна.
Много е лесно при тях връщането. Само оставяш в Еконт без да се обясняваш и до седмица ти връщат сумата. Връщането е безплатно и имаш право до 100 дни да върнеш. Просто като информация ти казвам ако решиш.

# 44
У фома купувам само домашни чехли от Дефонсека.

Общи условия

Активация на акаунт