На пазар във Варна - тема 71

• 35 914
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Такива близалки съм купувала от супера до затворения аутлет на Адидас (преди беше бар, а после магазин за бельо). Също до Света Петка - магазина за месо и млечни Роден кът.
И от бебе борса в Младост, до сладкарница Атлант.
Скоро не съм ходила, но преди имаше.

# 526
  • Варна
Търся школа по английски за 8 годишен господин. В район център би било супер. Само да не е крайни квартали.
Без Британика севастопол. Беше там и не съм доволна.

Предложения?

# 527
  • Варна
Около Нептун устройва ли те?

# 528
Девойки зов за помощ
1. Къде мога да намеря от този тип кутии ( не столчета детос контейнер с капак,  а именно  кутии с капак, а не с цип ) , тук в брошурата на са от  9,99. ИЗкупили са ги за нула време, а на студентката й трябват.

2. Търся да ми препоръчате шивачка за смяна на цип на яке, искам да стане като хората. Както и каква е приблизителната ценаза смяна ( ако ми иска 50 лева по-добре д акупя ново яке)  и носи ли си човек сам ципа или тя предлага цип с опредлеена дължина и вид( двойнооткопчаващ ми трябва се оказа. Синковецът прецака ципа на якето защото се откопчаа само от долу а якето не е до кръста на дължина)

Благодаря!

# 529
  • Deutschland/HE
Търся школа по английски за 8 годишен господин. В район център би било супер. Само да не е крайни квартали.
Без Британика севастопол. Беше там и не съм доволна.

Предложения?

Beta language срещу Образцов дом, дъщеря ми я посещава до преди да се преместим, сега там се подготвя за сертификат. Много са внимателни към децата, работят в малки групи.

# 530
  • Варна
Около Нептун устройва ли те?

Да, просто да не е в крайни квартали да имам път 1 час в посока.

colibri, благодаря! И във ФБ засякох препоръки за тях. Може ли повече информация на лични?

# 531
  • Deutschland/HE
Пиши ми  Simple Smile

# 532
  • В центъра на моретата
_re_ge, ако проблемът с ципа е в плъзгача, аз съм сменяла плъзгач няколко пъти в кинкалерията в подлеза на ул. Пюскюлиев. Нося там чанта или яке и на място ми казват става или не. Иначе, шивачка ползвам една на ул. Панайот Волов (успоредна е на ул. Бенковски в частта на Ботевата градинка) до един фризьорски салон в нова кооперация с кафява дограма. Нямам забележки от нея, близко мие до работата. Нямам представа колко вземат за смяна на цип, ако е с техен цип вероятно ще е по- скъпо.

# 533
  • Под Слънцето
Девойки зов за помощ
1. Къде мога да намеря от този тип кутии ( не столчета детос контейнер с капак,  а именно  кутии с капак, а не с цип ) , тук в брошурата на са от  9,99. ИЗкупили са ги за нула време, а на студентката й трябват.

2. Търся да ми препоръчате шивачка за смяна на цип на яке, искам да стане като хората. Както и каква е приблизителната ценаза смяна ( ако ми иска 50 лева по-добре д акупя ново яке)  и носи ли си човек сам ципа или тя предлага цип с опредлеена дължина и вид( двойнооткопчаващ ми трябва се оказа. Синковецът прецака ципа на якето защото се откопчаа само от долу а якето не е до кръста на дължина)

Благодаря!

Пазарчето на бившата Гюрла. Входа на 114 пломбата. Илонка се казва шивачката.
От както я открих, спрях да обикалям и само там нося за ремонт. Работи съвестно, бързо и не е скъпарка. Мога да ти дам номера й.  Ципове не носиш. Освен това ти е близо Wink

Последна редакция: нд, 08 яну 2023, 21:45 от TopsyG

# 534
Кутии в ИКЕА погледни. Взимала съм оттам. https://www.ikea.bg/products/small-storage-organisers/clothes-an … na-drehi/40309686

# 535
Здравейте!
Имам олекотена завивка, която не прецених, че по размер не може да влезе в пералнята.
Моля, за предложения за пране на завивки, индивидуално пране, по възможност, центъра.

# 536
Здравейте!
Имам олекотена завивка, която не прецених, че по размер не може да влезе в пералнята.
Моля, за предложения за пране на завивки, индивидуално пране, по възможност, центъра.
Калъфа на матрака (който аз не мога да вдигна), пухено яке и вълнено одеало  пера в пералня Пепеляшка. Ул. Селиолу 3 е адреса. Справят се добре и не съм имала никога проблем.
Едит: последно от тази пералня коментираха, че имат и други обекти в града. Проверете, може да имате по-близка до вас.
Ели-Мели и tina_vn Благодаря ви!

Последна редакция: нд, 08 яну 2023, 22:09 от OwlKitty

# 537
Цитат
Днес видях същия в кварталния магазин в кв. Възраждане. Ако не ти е далеч, ще ти дам подробни координати.
Не е проблем мястото, напиши ми ги.
Благодаря Simple Smile

# 538

Пазарчето на бившата Гюрла. Входа на 114 пломбата. Илонка се казва шивачката.
От както я открих, спрях да обикалям и само там нося за ремонт. Работи съвестно, бързо и не е скъпарка. Мога да ти дам номера й.  Ципове не носиш. Освен това ти е близо Wink

Много ти благодаря. Направо по пантоф мога да отида!

_re_ge, ако проблемът с ципа е в плъзгача, аз съм сменяла плъзгач няколко пъти в кинкалерията в подлеза на ул. Пюскюлиев. Нося там чанта или яке и на място ми казват става или не. Иначе, шивачка ползвам една на ул. Панайот Волов (успоредна е на ул. Бенковски в частта на Ботевата градинка) до един фризьорски салон в нова кооперация с кафява дограма. Нямам забележки от нея, близко мие до работата. Нямам представа колко вземат за смяна на цип, ако е с техен цип вероятно ще е по- скъпо.

Така е издрал зъбите на ципа че въобще не говорим за смяна само на машинка. Той много тъп се оказва този цип при тази дължина ма якето. Те хората са сложили метален за по-здраво уж ама и моичкия е як мъжага, направо с месото го е издрал.

Девойки зов за помощ
1. Къде мога да намеря от този тип кутии ( не столчета детос контейнер с капак,  а именно  кутии с капак, а не с цип ) , тук в брошурата на са от  9,99. ИЗкупили са ги за нула време, а на студентката й трябват.

С ципове  или въобще без горница са им на Икеа, на мен ми трябва  с капак.
Икейските стоят ВЪВ гардероба, нейните ще стоят отвън защото гардеробът е много малък и не й стига  мястото за дрехите въобще. Та планираме да ги поидреди на пирамидка върху етажерката без врати която има и да сложи там гащи чорапи бельо и други които за да са леснодостъпни
В Джъмбо дали няма ?

Последна редакция: нд, 08 яну 2023, 23:09 от _re_ge

# 539
Има ли в града детска школа по шахмат?
Синът ми се интересува (на 13 год.), но не намирам информация, ако някой знае моля да сподели 😉

Общи условия

Активация на акаунт