На пазар във Варна - тема 71

• 35 929
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
Моя приятелка водеше сина си в Спортна зала на шахмат, беше преди 3-4 години, но може да проверите

# 541
  • Варна
Maeve,
Скрит текст:
Супер маркет "Карина". Намира се на улица "Блян". Близо до клиника Нова е. Тъй като не съм шофьор, едва ли ще ти го обясня като хората , затова ти снимах това :

# 542
"Карина" се намира на пазарчето пред детска градина "Крилатко".  Малък магазин, пред входа има щанд за плодове и зеленчуци. В единия край на тази улица е клиника "Нова", по средата горе-долу пазарчето,  а другият край води до Лидл и Кауфланд-Възраждане.
От аптеката на Кауфланд съм взимала от въпросната серия чай, но за друго заболяване, възможно е и този да имат.

# 543
  • Варна
Девойки зов за помощ

2. Търся да ми препоръчате шивачка за смяна на цип на яке, искам да стане като хората. Както и каква е приблизителната ценаза смяна ( ако ми иска 50 лева по-добре д акупя ново яке)  и носи ли си човек сам ципа или тя предлага цип с опредлеена дължина и вид( двойнооткопчаващ ми трябва се оказа. Синковецът прецака ципа на якето защото се откопчаа само от долу а якето не е до кръста на дължина)

Благодаря!

Сменях преди НГ, за мъжко яке до ханша, с цип от шивача - 15лв ( на пазар Чаталджа)

# 544
  • Варна

С ципове  или въобще без горница са им на Икеа, на мен ми трябва  с капак.
Икейските стоят ВЪВ гардероба, нейните ще стоят отвън защото гардеробът е много малък и не й стига  мястото за дрехите въобще. Та планираме да ги поидреди на пирамидка върху етажерката без врати която има и да сложи там гащи чорапи бельо и други които за да са леснодостъпни
В Джъмбо дали няма ?
Моите с капак са от Джъмбо, да. Ама преди години са купувани.

# 545
# 546
  • Варна
Има ли в града детска школа по шахмат?
Синът ми се интересува (на 13 год.), но не намирам информация, ако някой знае моля да сподели 😉
В спортна зала, в началото на частта с магазините е шах клуба. Имам запазен телефон на господина ( от преди година е): 0886025403- Борис. Нямам впечатления, обаче.

# 547
Благодаря на всички за отговорите за кутиите!

Точно такива намерих днес по интернет от една фирма, като цената е както виждам малко по-ниска от тази на практикер. Имаше и черни и бежови като цвят , размер  какъвто ми трябва ( много по-подходящ от този на Кауфланд) . Утре ще ми ги доставят. Понеже са осем бройките поръчани икономия от 16 лв ми се вижда смислена. доставка за тази сума ми казаха че няма да платя.

# 548
Здравейте, моля да препоръчате фризьорка/салон  за дамско подстригване откъдето сте доволни, на нормални цени. Благодаря предварително.

Последна редакция: пн, 09 яну 2023, 21:23 от Steliyanaaa

# 549
  • Варна
Здравейте. Търся тази гъба за почистване на керамични плотове. До скоро я купувах от Наблизо, но изчезна. Някой да я е мяркал някъде?

# 550
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Здравейте, моля да препоръчате фризьорка/салон  за дамско подстригване откъдето сте доволни, на нормални цени. Благодаря предварително.
Препоръчвам Валентина Пеева, до МЕБЕЛНА палата. По спомен постригването беше 15 лв. без миене.

# 551
  • Варна
Здравейте. Търся магазин за домашни потреби в центъра, около пешеходната Княз Борис.

# 552
Мариела в салон Поля на Пирин. Поне 15 прически сме сменили, много добре работи. 35 лв плащам с маникюр и подстригване и измиване, на 20 дни се стрижа и нокти правя та отделно не знам кое колко. Свекърва ми, сестрата на мъжа ми и две познати съм й пратила, всички останаха при нея.

# 553
  • Варна
Здравейте. Търся магазин за домашни потреби в центъра, около пешеходната Княз Борис.
Daisy, над Червения площад, от двете страни на бул. Цар Освободител - Шихо и срещу него още един, чието име не се сещам.

# 554
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Зависи какво търсите, но има един магазин на Цар Симеон(преди ДСК вляво на ъгъла). Homeland се казва магазина. Имат и сайт. Има много дреболии, може да Ви свърши работа.От там си купих органайзер за кухнеските чекмеджета.

Общи условия

Активация на акаунт