На пазар във Варна - тема 71

• 35 921
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
  • In transit
Опитват се да продават някаква техника за "лечение". Ще е нещо подобно на презентациите на Цептер, но с уреди, които да си купите.
Няма безплатен обяд. Ако нямат квалифицирани медицински лица и лекари в този център, не се доверявайте.

# 511
И аз мисля като Mikkey .

# 512
  • Варна
На първо четене веднага се сетих за онези измамници с израелската козметика за огромни суми...

# 513
На първо четене веднага се сетих за онези измамници с израелската козметика за огромни суми...
Не знам за тях, но тия специално пенсионери напр. могат и да зарибят. Не знам цената им каква е, но самият Център никак не е невзрачен, доста видим отдалече, хора които са от района, или негови клиенти могат и да знаят нещо по въпроса...

# 514
  • Под Слънцето
Това е точно до моят блок и не ви съветвам изобщо да го коментирате.
Иначе всеки знае него си.

# 515
  • Варна
На много измамници това е идеята , да спечелят доверие с лъскави офиси. Пък дали са/ще плащат наема е друга тема.
Ако ми е любопитно бих си оставила 5 лв. в портмонето, а дебитната карта в къщи, преди да отида на "безплатно". Ама аз май няма да отида, защото все още вярвам на класическата медицина и нямам време за губене.

# 516
  • Варна
Дори без пари и без карта онези с козметиката, които споменах, пак бяха намерили цаката, промиваха им мозъците на хората да я взимат на изплащане и да подписват договори на място. Сумите бяха ужасяващи. Дори тук във форума имаше тема, а и къде ли не из нета.

П.п. Сетих се и за името. ДеШели се казваше козметиката. Ако на някой му е интересно, да издири писаното тук. Не знам защо се сетих за тях като прочетох за тези украинци. Може би понеже в крайна сметка се оказа, че зад козметичната измама стоят руснаци.

Последна редакция: пт, 06 яну 2023, 22:08 от HighSpeed

# 517
  • Варна
Хубаво е, че пишете по тези теми, дано предпазим някой, ако/както ми прилича е измама.

# 518
  • Под Слънцето
Това не е изобщо лъскаво. Беше квартален магазин по времето на соца. Едната касиерка се сдоби с него по време на приватизацията и го държа много години като хран. магазин отново, но не плащаше на персонала и имаше огромно текучество.. А излъгалите се да работят там , ги цакаше с изненадваща ревизия и вечно  примерно пасти за зъби от скъпите бяха изчезнали от кутийките и разни такива.. Та не плащаше заслуженото на хората и те бягаха. След ден имаше нов кандидат и така до преди няколко години, когато синът й пое нещата, отдаваше го под наем. Изредиха се отново няколко наемателя, но магазинът не върви, защото му искат висок наем, съответно цените са много високи на фона на конкуренцията от още няколко магазина на пазар Орехчето. Преди време на мястото на механа Букет построиха кооперация , а отдолу отвори врати и квартално СБА, та съвсем се сдухаха надеждите.. И така до скоро седя празен, а преди 2 седмици правиха някакъв ремонт , твориха с гипскартон коридори и чакални..
Атмосферата е потискаща. Лично минавам поне 8-10 пъти на ден от там.. Гадни са ми по физиономии дори като ги видя . Но пък всеки е свободен да иде и си прецени.

Последна редакция: пт, 06 яну 2023, 23:23 от TopsyG

# 519
  • In transit
И на мен по снимката, показана по горе ми заприлича точно на соц метална барака, в такива, навремето се помещаваха хлебарниците.

# 520
  • Варна
Абе, винаги има шанс и да са читави хората. Който иска, нека пробва. Мен единствено ме смути това, че ако на клиента/пациента му харесало, можел да си купи уреда. Да ходиш на лечебни процедури, ок. Но да купуваш уж медицински уред, който предполагаемо лекува нещо си, не ми е съвсем ок.

Sanea, пробвай като искаш. Тъкмо ще пишеш после тук Simple Smile Но си имай едно на ум.

# 521
Това ми звучи като онези, дето звънят по телефона да ме канят на разни безплатни демонстрации и процедури. Директно затварям. Какви са тези уреди, които може да закупиш? Наистина точно тука лъсва съмнителното. Наскоро приятелка обяви, че прави безплатни масажи като си отаваряше кабинета, но не е предлагала на хората, ако искат да си купят масажно легло или масажен уред...

# 522
  • Варна
Виждали ли сте някъде този чай?
Скрит текст:
Откривам другите от серията, но не и този.
Днес видях същия в кварталния магазин в кв. Възраждане. Ако не ти е далеч, ще ти дам подробни координати.

# 523
Някой виждал ли е наскоро от тези близалки в района на Чаталджа и Нептун? Обикалям биомагагазините, но напразно.

# 524
Виждала съм такива на голямата бебе борса на Колхозния, в краен случай може и там да провериш.

Общи условия

Активация на акаунт