На пазар във Варна - тема 71

• 35 936
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
И още: имам направление за ехография на млечни жлези, къде да отида?
Аз ходя при д-р Стоева в МЦ "Русев" Намира се в двора на МБАЛ "Св. Анна".

Масово ходят при д-р Янчева в Майчин дом.
при Стоева съм ходила преди време, но през декември не можах да се вредя нито в Русев, нито в Сити клиник. В Русев ми казаха, че работи само един лекар на ЯМР, рентген и ехограф, когато е свободен от ЯМР, тогава евентуално може да се вредиш за ехограф, предполагам не е д-р Стоева. Сити клиник също нямаха свободни часове за срока на направлението ми. Отидох в ДКЦ 4  при д-р Дахлиян - работи само следобяд  (14 - 17ч. май беше) без предварителни часове, висиш докато те извика, като междувременно разчита и рентгенови снимки. За 5 минути ме претупа, около 1 час чаках.

Последна редакция: чт, 05 яну 2023, 08:58 от kati4kaa

# 496
Извинявам се, че не е по темата, но знаете ли групи във фб, където да се разпродават декорации и  джунджурии от вкъщи, които стоят непотребни?
В една от групите : домовете на ” , не ме допускат, защото смятат че съм търговец.
Е, какво да направя като купувам всякакви глупости и после се чудя какво да ги правя.
Вехтошарник
Имаше домовете на мацките 2,има и 3.

# 497
Виждали ли сте някъде този чай?
Скрит текст:
Откривам другите от серията, но не и този.

# 498
Извинявам се, че не е по темата, но знаете ли групи във фб, където да се разпродават декорации и  джунджурии от вкъщи, които стоят непотребни?
В една от групите : домовете на ” , не ме допускат, защото смятат че съм търговец.
Е, какво да направя като купувам всякакви глупости и после се чудя какво да ги правя.
Вехтошарник
Имаше домовете на мацките 2,има и 3.
Благодаря.
Да в тези домове ми искат по 15 лв такса участие

# 499
  • Под Слънцето
Maeve , ще видя утре  на пазарчето под нас в био магазина имат ли още наличен и ще пиша тук.

# 500
Вехтошарник
Базарите всичко до 10, 20, 50, 100 лв

# 501
Maeve , ще видя утре  на пазарчето под нас в био магазина имат ли още наличен и ще пиша тук.
Благодаря, много ще се радвам Hug

# 502
Виждали ли сте някъде този чай?
Скрит текст:
Откривам другите от серията, но не и този.
Мисля,че във по-големите аптеки в които продават от този тип чайове може да си го поръчаш.

# 503
Матрикариа на светофара на Ген Колев и Цар Освободител има бая от тия чайчета

# 504
Има ли ефект от този и подобни чайове?

# 505
Къде ходите за почистване на лице? Някъде около Тракия, Колхозен пазар би ми било най-удобно. Искам да работи внимателно козметичката и лицето да се успокоява бързо. И да не се чака много за час. Имате ли препоръки?

И още: имам направление за ехография на млечни жлези, къде да отида?
Почистването- при Руми, в салон Анджети,
За ехографията- д-р Кирязова, МЦ Аврора.

# 506
  • Под Слънцето
Минавам да докладвам.
Maeve, за съжаление точно този чай го няма при нас. Има гръмотрън, за простата и разни други.

# 507
Здравейте,
знаете ли нещо за Здравен Център сто плюс медикъл, намира се между МЦ Санита и пазар "Орехчето" - ЖК Младост.
Вчера, минавайки оттам, техен представител ми връчи безплатен билет за процедура с някаква апаратура, неуточни за какви болежки, щели да ми звъннат за час, първо обяснявали за апаратурата, който искал можел да си я закупи, после демонстрирали върху човека. Украинци. Някой има ли представа за какво става дума?
Скрит текст:
Ако има хора от района и знаят нещо за Центъра, моля да пишат, той е видим, никак не е малък като вид, и друг път съм минавала оттам, но не са ме спирали.

Последна редакция: пт, 06 яну 2023, 18:22 от Sanea

# 508
Звучи ми измама.

# 509
И аз малко се усъмних, как безплатно, искали да покажат на хората, как могат да се лекуват, примерно проблеми със ставите или др., да сме носели медицински изследвания. То ще е час-два, доколкото разбрах на българо-украински. Рекламна цел предполагам, но така или иначе центърът си съществува, както е на снимката на билета.
Който не може да си я закупи, пак можел да посещава Центъра за още безплатни процедури, доколкото разбрах.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт