На пазар във Варна - тема 71

• 36 016
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
И аз имам завивки и протектори от Jusk,много съм доволна.  Имат и едни мекички възглавници и одеала,любими.

# 436
  • Варна
За олекотени завивки съм много доволна от тези на Роксима Дрийм. Имам на 7-8 години, прани хиляди пъти и нищо им няма.

# 437
Здравейте! Търся (по спешност, не мога да поръчам от интернет) интересни платнени чанти тип "торба" каквито носят тийнейжърките много в последните години. Някой ако се сеща за физически магазин из Варна с налични такива, особено ако има и избор, ще съм много благодарна да подскаже!
И в допълнение да питам - книжарница с руска литература, включително съвременна, има ли?
Вече има специализирана книжарница за руски книги. На кръстовището с бул 8ми Приморски и цар освободител. Намира се в една от улички те като тръгнеш по 8ми Приморски в посока Чаталджа.

# 438
  • Варна
Точно от там купих вчера. Благодаря! Наистина има голям избор от руска литература и материали за учене на езика.

# 439
Здравейте,
Знаете ли утре Джъмбо дали ще работи и с какво работно време?
Благодаря

# 440
Здравейте,
Каня Ви на благотворителна инициатива- утре, в Морска градина. Нека пазим децата на Варна!
https://www.facebook.com/events/1209798709941992/

# 441
За олекотени завивки съм много доволна от тези на Роксима Дрийм. Имам на 7-8 години, прани хиляди пъти и нищо им няма.
Не мога да намеря техен магазин. Този от Гранда го няма, на Нептун- също...
Аз купих завивка от едно магазинче 'Сладък сън', по Цар Освободител. Не зная дали е от ' хубавите' - силиконова вата и микрофибър, но беше ми спешно.

# 442
  • В центъра на моретата
Вече нямат магазини във Варна. И аз търсих, но чрез сайта установих, че тук нямат. Може да се поръча онлайн.

# 443
  • Пеликания
Джъмбо днес с намалено работно време ли е?

# 444
  • Варна
Момичета, къде /и онлайн / мога да намеря халат за баня, но като "старите". Тази по - твърдата, плътна, истински попиваща материя, 100% памук.

# 445
В кои магазини в Делта планет мол продават пижами на поносими цени? А в Гранд мол?

# 446
  • Варна
В кои магазини в Делта планет мол продават пижами на поносими цени? А в Гранд мол?
Пепко, уайкики, Синсей… вЛидъл имаше миналата седмица дамски коледни …

# 447
В Гранд има и Заза.

# 448
Къде мога да намеря дъска за редене на пъзел с дръжки?

# 449
  • Варна
Къде мога да намеря дъска за редене на пъзел с дръжки?

Ела в тази тема да попиташ Simple Smile Ако имаш снимка на това, което търсиш, още по-добре. Може би имаш предвид папка за пъзели? Ако да, приготви си стотина лв.

https://m.bg-mamma.com/?topic=1507198

Общи условия

Активация на акаунт