На пазар във Варна - тема 71

• 35 987
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
Момичета, къде /и онлайн / мога да намеря халат за баня, но като "старите". Тази по - твърдата, плътна, истински попиваща материя, 100% памук.
в магазин Мадара или
https://shop.yanabg.com/category/279/%D0%B7%D0%B0-%D0%B2%D1%8A%D … %D0%BD%D0%B8.html

# 451
Имаше предложение да се направи отделна тема за Варненските доктори, но не проследих развитието. Надявам се с питането си да не подразня някого. Понеже де да знам и аз какво ми има... Търся добър диагностицик АГ и коремен доктор, може би гастроентеролог. Трябват ми именно добри диагностици, понеже не зная дали самата аз мога да ги ориентирам добре. АГ, при когото родих и двете си деца- д-р Г. Георгиев го благославям, но не съм сигурна дали вече не е твърде концентриран в бременност и раждане.

# 452
  • Варна
За АГ , доктор Красимира Желязкова, от МЦ Виталити. Няколко страници по назад в темата има телефон.

За нея знам, че е изключително добър диагностик. Скоро разбрах за моя позната, която повече от година е обикаляла града при кой ли не и само Желязкова е разбрала какво й има, като я е насочила към кой конкретно лекар от друг град да отиде, като лично се е обадила на този лекар, че изпраща пациентка.

Аз не съм й била пациентка.

# 453
Кристалин, препоръчвам др Атанас Александров с две ръце. Много учи и се развива постоянно, млад, надъхан и много добър лекар и човек

# 454
Привет на всички!
Някой да е закупувал наскоро или да има добри отзиви за разтегателен фотьойл ?

# 455
До Каменар иска ли се винетка?

# 456
  • Варна

Тази дама ли е д-р Красимира Желязкова, която се споменава тук?

# 457
Добър хематолог по ЗК търся.

# 458
Добър хематолог по ЗК търся.
Д-р Цанева - ДКЦ 4 е най-добрата, според мен.
Д-р Стайкова - МЦ Св. Анна също е добра.

# 459
При Стайкова ходих, но не намирам час по ЗК, 70 лв всеки месец за да погледне как ми расте желязото, хемоглобин и феритин не ми се дават. Иначе съм доволна, спазват се часовете, постави ми диагноза, добре ми дозира хаповете.

# 460
  • Под Слънцето
Д-р Кръстинка Кудева  ме спаси с хемоглобина. Препоръчвам я! В ДКЦ 1 / градска/
От 37 преди година, когато припадах по улиците, онзи ден си пусках ПКК с доп. изследвания. Хемоглобина вече ми е 132!

Последна редакция: пт, 30 дек 2022, 17:24 от TopsyG

# 461
  • ВАРНА-морето,сините вълни.

Тази дама ли е д-р Красимира Желязкова, която се споменава тук?
Не

# 462
Къде да търся дебел дамски екип на най-ниска цена?

# 463
Д-р Кръстинка Кудева  ме спаси с хемоглобина. Препоръчвам я! В ДКЦ 1 / градска/
От 37 преди година, когато припадах по улиците, онзи ден си пусках ПКК с доп. изследвания. Хемоглобина вече ми е 132!
37??? Леле, какво е това чудо! Аз с моя 89 едва дишах. Колко често те вика да те следи?

# 464
  • Под Слънцето
Оцелях!  Въпреки, че ме караха да обикалям като мечка на панаир след последното припадане - от спешен в Окръжна ме пратиха в спешен в Терапията, от там в Хематологията , където " не бях за тях" и при цялото ми лазене и влечене /едва се мъкнех/, ме отпратиха. А дори не знаех, че има в града такава сграда като Хематология..
Поседнах на пейката отпред и една жена ми предложи шише с вода, защото съм била ужасно бяла в лицето. Та тя ми каза веднага да хващам пътя и да отивам в градска.  А там дори без ред, час и направление ме пое д-р Кудева и ме спаси .
О, а сега на всеки 3 месеца правя пълна кръвна картина плюс още неща.

Общи условия

Активация на акаунт