🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 11 (13.11 - 20.11) 🐄

• 47 601
  • 983
  •   1
Отговори
# 120
Е, как ще лъже?! Satisfied Той не може да лъже! Говори точно обратното на това, което мисли и прави, и то от начало. Ми те не са на 4 години. Човекът е приел, че е на сцена и театралничи от началото до сега, и така ще е до края.

# 121
Какво направи Финци, че изтървах?

# 122
Какво направи Финци, че изтървах?

Спази си договорката със старите дружки по толкова фалшив и досаден начин, че чак ги издразни и тях. Grinning

# 123
Обаче Чавдар не пропусна с едно изречение да дискредитира и Финци и Яни...Вижда конкуренцията и бамм, върти очи и съска пред жените...и камерите

# 124
Чочо не пропусна да накове единствената първосигнална, която устата й работи преди мозъка и сега ще стане цирк Joy

# 125
  • У Диспансера ...♥♥♥
Те всички се опитаха да го дискредитират, включително и Аксения. Не спря да мели там, боркинята на честността 😄 Когато тя е в кереча, ама какво толкова, но  иначе другите под лупа всяка дума им нищи. Щеше да види тя обединение ако не беше продукцията да в омеша в другия отбор.
Тоя епизод ще е за Финци.

# 126
Беше отдавна, но доколкото си спомням Финци и в неговия сезон беше по същия начин. Движеше се добре до един момент, но във втората част (тъй да се каже) от формата започнаха да стават очевидни пробойните в образа му. Съжалявам за английската дума, но на мен ми се струва прекалено зает вечно да е wholesome, демек всяко негово действие, дума и т.н. да показва какъв народен и благороден човек е. Чак да ти втръсне. Кажи, че ги пращаш за ратаи, щото тъй сте се разбрали и това е. Няма нищо лошо.

Яни също не ме кефи все с шикалкавенето си. Не ми пречи, че защити Финци, ако го чувства близък, но дори в защита си не застава твърдо, а все подшушване, подбутване, недомлъвки. Същото беше и в други спорни ситуации. Застани веднъж с твърда позиция. И аз не обичам да се конфронтирам излишно, ама той е направо на стероиди. Боже опази да каже нещо силно и решително, че да не вземе да създаде полемика около себе си.

# 127
Чоченце, това като го говориш, стой срещу огледалото...

# 128
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Финци, Финци от толкова петмез де лееше тая вечер чак горчиво стана. Ментетата от Али Експрес пасти да ядат пред приказките ти.

Последна редакция: пн, 14 ное 2022, 21:49 от Jess!

# 129
Какво толкова каза Финци, като стана ясно, че той ще е фермер? Защо всички се насъскаха срещу него?
Баш там изтървах.

# 130
Ее, Финци пресоли манджата. Да има как да се разстеле, като килимче, че да минат по него. Посмали малко, Финцаки, посмали, че загуби феновете.

Чавдар да мълчи най-добре, че и неговата роля хич не е цвете.

Вал опропасти 48 часа в тръшкане на леглото. Можеше да попрелисти Алманаха.

# 131
Какво толкова каза Финци, като стана ясно, че той ще е фермер? Защо всички се насъскаха срещу него?
Баш там изтървах.

Не си каза направо, че избира ратаи от новите надежди, защото това им е уговорката със старите легенди, а почна да обяснява за изграждане на мост, как избира Камелия и Иван, защото бил сигурен, че може да разчита на тях и т.н. Което специално за Камелия много издиша, тъй като тя бе пълен провал като ратай. Та старите герои се издразниха, че не казва нещата каквито са, за да се хареса на всички.

# 132
Вал опропасти 48 часа в тръшкане на леглото. Можеше да попрелисти Алманаха.
Абсолютна лигла! През 10 минути някой да я вижда, че голяма драма да седи на спокойствие и сянка, и да си бърка в носа. Чак па ще припада. Ми припадни, едно мрънкало по-малко.
Аксения прилича на това

# 133
  • Асеновград
Бат Финци окаля положението с тези си приказки, но въпреки всичко аз си го харесвам за сега. Този Чавдар , не го понасям , моля ви махайте го този.

# 134
Радо, като повдигна темата та се зачудих - Лили ако се съблече дали няма да покаже по-хубаво тяло от всички, че и натурел?

Оф… Бети и Ники ми идват в повече с тоя назидателен тон.

Общи условия

Активация на акаунт