🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 11 (13.11 - 20.11) 🐄

• 47 632
  • 983
  •   1
Отговори
# 135
  • при късмета
Финци, че не го изигра, не го изигра. Но Аксения е безкрайно проста. Ето това е прост човек, не е неграмотна, не говори на диалект, но е олицетворение на прост човек

# 136
Не е проста тя... Ако беше проста, щеше да му го каже после, насаме, а сега му го каза пред всички и с това му свали рейтинга и позицията в реда за победител.

# 137
  • При семейството си
Успешните мениджъри/ръководители са и доста добри в булшитването. Ако Андрей не използва умело ситуацията и Аксито беше преброила до 3 преди да си отвори устата, какво щеше да се промени…Финци щеше да издъни отбора си, да предаде уговорките им или пък Новите нямаше да разберат схемата.
Образът на Чавдар се пропука много повече, а пък този на Аксения затвърди.

# 138
  • при късмета
Защо Финци да си издъни отбора? Прави това, което всички се бяха разбрали преди това. Минала е седмица от обединението, за всички е ясно, че реалното няма да е толкова бързо. А  Аксения е точно проста, защото много си повярва, мисли си, че всички й се водят по акъла, но реално са само Веселка и Валерия, щото акъла им колкото нейния. Ще я подхлъзнат по най-елементарния начин, а двете ще повече със себе си.
А Чавдар е единствения който играе индивидуално от начало, ама сега много говори

# 139
Това с разделянето на сладкото като за братя си беше изкуствено...до онзи ден се биха за кошници и си броиха хапките. И новите надежди не дадоха своите неща Simple Smile

# 140
Това с разделянето на сладкото като за братя си беше изкуствено...до онзи ден се биха за кошници и си броиха хапките. И новите надежди не дадоха своите неща Simple Smile
Това направо ме разсмя / не постът, а щедрия жест на Финци, обилно полят с мазни приказки /. Такова театралничене, майкооооу. Изведнъж стана Финци един дашен, раздава ли раздава туй, дето до вчера и той криеше. Ама вярва ли му някой?

# 141
  • Вестерос
А миналата седмица се кри с жените да ядат бисквити с течен шоколад

# 142
  • София
С чужда пита помен прави.
Точно това беше Финци като раздаваше сладките неща. Нито се е допитал до Старите дали може да посегне на общите им награди, нито му влиза в правата.
Много ларж, бе!

Лили ми хареса когато попита Андрей защо сега има упрек към  Старите, че избират Новите за ратаи, след като преди обединението обещаваха на отбора-победител Голяяяма привилегия. Беше напълно права. Сега берат плодовете на това, което си извоюваха. Аман от демагогиите на т.нар. Продукция.

# 143
А направи ли ви впечатление Андрей колко отбранителен стана, след като Лили му каза всичко това? Не за първи път един от двамата водещи е доста тънкообиден и дефанзивен, когато някой от участниците им се опълчи. Опълчи силно казано в случая, но Лили определено изказа позиция.

# 144
  • при късмета
Пресоли Финци с раздаването на сладкото, факт

# 145
  • София
А направи ли ви впечатление Андрей колко отбранителен стана, след като Лили му каза всичко това? Не за първи път един от двамата водещи е доста тънкообиден и дефанзивен, когато някой от участниците им се опълчи. Опълчи силно казано в случая, но Лили определено изказа позиция.

Лили го настъпа. И на мен ми се стори, че стана по-скоро нападателен.
Не успя да отреагира адекватно.

# 146
Финци имаше право да избере когото поиска за ратай, но обяснението му беше изключителна проява на липса на гръбнак и топки (да използвам аналогиите с карантии, типични за сезона). Голям популизъм тресе кочината. И аз като Андрей си помислих, че Финци говори за Веселка, като обясняваше избора си за женски ратай.

А милата Камелийка къщовница била. Не знам дали е само при мен, но миловидното изкуствено гласче, което започна да вади в синхроните след обединението, ме побърква.

Като цяло много скучен епизод, добре, че беше мелничарят Радниче-омайниче да оплакне човек окото.

Не знам за вас, но аз няма да мога да спя от съчувствие към Ваньо и празнината, която Гьенчу остави незапълнена в таз душа ранима.

# 147
  • София

Фермата - сезон 8, епизод 62 (14.11.2022)

# 148
Андрей винаги реагира така когато по някакъв начин аргументирано им посочат техни пропуски. И въобще, той е по-суровия от двамата с Иван. Някак му личи, че това са мравчиците, които работят за него и нямат право на мнение. Такъв да не ти е шеф..

# 149
И на мен ми хареса Лили как попита Андрей защо така индиректно им вменяват вина. Даже се изненадах, че са го оставили в епизода, мислейки си може би, че така ще дискредитират Старите, но ефектът беше друг.

Финци, както преди съм коментирала, наистина играе роля. Чухте ли го колко пъти говореше за светли образи, положителни образи, образи, образи. Поне вече напълно се потвърдиха твърденията ми, че си е захапал светлия и хрисим образ от миналия сезон и много старателно се опитва да си го поддържа, но се пропуква, защото се изпуска с тези думи кой как си разрушавал образа и кой е положителен образ.
Чавдар реално беше прав, но самият той също влиза в тази схема. То обикновено човек най-силно забелязва в другите демоните, които сам си носи.
Та, двамата бяха малко като Аристотел и Платон в битка кой е по-мъдър и по-бял.

Общи условия

Активация на акаунт