🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 11 (13.11 - 20.11) 🐄

• 48 017
  • 983
  •   1
Отговори
# 105
Сега от на Евгени коментарите могат да се направят три извода, че Иванчо ще се бори срещу Яни и Чавдар за зрителския вот на финала, защото сега Генчо МВР плюе Яни и Чавдар, а до вчера във Фермата друго говореше.
Яни бил прикрит Grinning Смях в залата!
Борбата му е обречена, шансове не виждам да има никакви дори срещу Чавдар, а пък срещу Яни е просто абсурд да спечели и 1% от гласовете.
Всичките тези ще получат вота на Киро и Мартина, да им е ясно от сега.

# 106
Той Яни газовете си не държи за себе си, прикрит бил. 😂 От Караваньо (звучи ми като Караваджо и ми е още по-смешно) по-прикрит няма - от зъл и криещ одеяла и багажи до плачещ и викащ като на умирачка при отпадането на новия му bff; цяло брауни с течен център.

# 107
Когато си в публично пространство, в случая национална телевизия, но се отнася и до форума примерно, все пак е редно да се изразяваш така, че да те разбират. Да, диалектите са богатство, но за някой фолклорен фестивал, където им е мястото. Мен ме дразнят, признавам. От начало ми е забавно, после ме дразни. Защото голяма част от диалекта вече отива на неграмотност. Пазари, лакирвай се, гримирвай се, носи си дънкиното яке, преценям и сам си преценя особено много ме дразнят (коректора не може да ми смогне на глупостите Joy), но в твоето си населено място, където всички те разбират. Когато си в публично пространство, повтарям се, но трябва да говориш правилно, именно защото диалект и неграмотност много се размиват. Направо се приравняват. Обаче какво да искаш от хората, като политиците говорят абсолютно неграмотно, а са най-показваните по всички медии. С неправилното окончание "ме" например, за множествено число, както вече отбелязаха и пуста буква "в", явно никой не може да я произнася. Как пък един не Внесе нещо, а всички до един го Фнасят, барабар с президента даже, не мога да си обясня. Или пък са с дефект в говора до един и са за логопед? Надали. И в единия и в другия случай диалект и неграмотност се размиват и на практика е едно и също.
Аз например разбирам и говоря много голяма част от трънския диалект, който с този в Банско държат първенството по неразбираемост за всички останали. Граовския също, даже ми е още по-познат. Ама не пиша така, нали?
Така е! Когато си в публичното пространство,трябва да се изразяваш книжовно и правилно.Но защо ли си ги пишем тези работи ,като самите журналисти и водещи по национални медии,не се съобразяват с това.Още се сещам за една такава,как разпалено говореше за Григор Димитров,как някой го е БАРНАЛ и го заразил с ковид.Няколко пъти по национални телевизии.

# 108
Камито го е закъсала, а Яни има пари за харчене. Майка му много ще й се зарадва. Joy

# 109
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз пък точно от телевизията очаквам хора,събрани от всички краища на родината да говорят на диалект и да ни напомнят за пореден път колко красива и пъстра е България. Богатство.
Как може това за някой да е пречка? В няколко страни съм живяля и никога не съм чула някой да има претенции към диалект и изказ на друг човек, само в България било пример за неграмотност и селяния. Rolling Eyes За чужденците,които говорят развален български "ауу,как сладко говори български"..мед ни капе на сърцето,че човека се старае да ни учи езика, а ако някой говори на диалект "ауу,егати селянина и простака".

Водещите на новинарския емисии да си говорят книжовен български.

За днес и аз смятам,че Финци ще е фермер. Искам Камелия ратай и да дръпне Аксения.Тясно е и за двете в тази Ферма.

# 110
Скрит текст:
Нина отговаря на въпроси на фенове.
Най-интересното (ама тя наскоро пак отговаряше и се повтаря малко, явно няма много въпроси):

Радо е егоист и би направил всичко за да отиде на финал. Но иначе дълбоко в душата си е добряк.

В добри отношения е с Камелия, просто не са приятели (бтв: тези въпроси са ми любими и изобщо хората знаят ли какво означава думата приятел?). Пишат си от време на време, но не се виждат. Не таи никакви лоши чувства, напротив.

В добри отношения е и с Лили. Оффф

Като цяло е в добри отношения с всички. Разбира се с всички и никой не е казал лоша дума за нея.

Подкрепя Калин за решението му да се съобрази с желанието на своя ратай и с дадената мъжка дума. И всеки един мъж би трябвало да постъпи така

В сезон 4 била твърде рязка, търсеща себе си, била е на важен кръстопът от своя живот и емоциите са я водили. Хвърляла се е в каузи и да защитава този или онзи. Сега е много по-обрана и се е насладика повече на изживяването. Така че този сезон е по-дволна от себе си и своята версия в сравнение със сезон 4.

За краткия си престой в Англия е чистила хотели, после къщи. Но през по-голямата част е била в майчинство. Сега е учител.

Най-близка след предаването е с Валерия, Аксения и Весека. А вътре във Фермата най-близка е била с Валерия. С нея чувствала, че може да сподели всичко.

Евгени отговаря на въпроси на фенове.
Най-интересното:

Не е близък с Радо и не знае за нито един участник, който да е близък с него?! WTF бе хора. Камелия каза същото, Калин дори се е отказал от него. Нина, сега и Евгени. Май имаше и други...
Явно здраво ги е млатил на Арената 😀

В много добри взаимоотношения е с Аксения. Тя била много готин човек
?! УАУ, ти да видиш... 😮

Това което виждаме ние е НИЩО в сравнение с това, което те са изживели и видели
И се показват най-вече само негативните моменти

Никога няма да има обединение!
Айде отиде им сезона и каузата... 😂

Най-близък приятел е с Иван, едно голямо приятелство се е заформило между двамата. И стиска палци да успее да се пребори за финал.

Каквото мисли за Влад го е казал вътре във Фермата, сега не каза нищо (бтв: явно да се подразбира, че мнението му си остава същото)

Жените на Старите герои са ги водили за носовете, мъжете не са били истински мъже. Криели са се зад тях.

Яни е бил най-прикрития играч вътре и много добре си е изиграл картите, знае как да спечели зрителите...

97 кг. е влязъл. 81 кг. е излязъл. 😮

От 6 г. е полицай.

Танците са в кръвта му, душата му танцува

С Финци както е бил вътре като баща и син, така е и отвънка.

След Иван в най-близки отношения е с Мажена и Мирела.

Влад е победил само заради късмета си в играта.

Акси е купонджийка, много яка мадама

Раздвоен е за Чавдар. По един начин го е усетил вътре, сега вижда други неща. И той е от актьорите вътре...

Обича животните и с удоволствие е бил ратай.

Сега от на Евгени коментарите могат да се направят три извода, че Иванчо ще се бори срещу Яни и Чавдар за зрителския вот на финала, защото сега Генчо МВР плюе Яни и Чавдар, а до вчера във Фермата друго говореше.
Яни бил прикрит Grinning Смях в залата!
Той и вътре си ги нареждаше. Странното беше като каза, че иска да прилича на Чавдар.

# 111
Евгени продължава да отговаря на въпроси:

Какво е дамски пич го питат: 'Човек с женско сърце'

А какъв е проблемът със женското сърце? С майчино сърце?

# 112
  • София
Оплакват го тоя Евгени, все едно вече не е жив.

# 113
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Абсолютно! Сбор на оплаквачки, то минорна музика, то наведени глави, то ще речеш трагедия е станала.

# 114
  • Вестерос
Аз не разбирам защо Влад се извинява...

# 115
Благодаря на момчетата за новата тема! Прекрасно оформление, както винаги!

Не ми пречи да си говорят на диалект.
Те във фермата са си като у дома, какво да се пънат да говорят книжовно.

# 116
Колко предвидимо...

# 117
Ааа, сега разбрах какво било дамски пич, то било Финци. 😂😂😂

# 118
Ако някой досега се е съмнявал колко фалшив е Финци, сега едва ли ще остане такъв. Той е може би номер едно по фалш, даже и пред Чавдар, който излиза от образ чат-пат, тоя е бетон - ще лъже докрай...

# 119
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тоя Финци за секунди се сгромоляса 🤦🏻♀
Па кажи си имаме уговорка и ще си удържа на думата, то мостове, то празни приказки.
Няма как да останеш сух, колкото и да имаш желание.

Общи условия

Активация на акаунт