🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 11 (13.11 - 20.11) 🐄

• 48 116
  • 983
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Миналата седмица всички спечелиха кошниците. Нали са един отбор.

# 196
  • София
Хич не го забавиха това сладко.
Камелия много чевръсто го разпредели по салфетките. Работна пчеличка е тя. Simple Smile

# 197
Снощният епизод е “образа” в огледалото, който виждат продуцентите, когато гледат посредствения телевизионен продукт, който са създали - високопарни лозунги, покрити с “блийчната” захар и тебеширено сирене. А отдолу - грозната истина - борба за висок рейтинг с Биг брадърски похвати.
И да, хубаво е да наричаме нещата с истинските им имена, но хайде продуцентите, вие бъдете първи в това. А именно - сезона е провал. Най-слабия за всички 8 години.
Относно вечерта на наставниците - разбирам, че госпожата е тук за да си рекламира великото био производство, разбирам, че е изкушаващо да ти дадат ефирно време, а то е доста скъпо - в праймтайма 30 секунди започват от 7000 лв и нагоре, но айде по-леко с възмущението от избеленото брашно, щото точно тя се превъзнасяше по тиганички, бухтички, гьозлемета и пр., приготвени с него. Дори задачата за компотите тази седмица трябва да се приготви, с о, ужас - бяла рафинирана захар! Както и половината, да не кажа всички сладка от смокини, рози, борови връхчета… Една дума - предозиране! Страничните ефекти от лошата храна, не прощават. Същата носеше седмици наред кошници от Лидл, пълни със същата храна, която оплюваше снощи. Труден е баланса между спонсорите и популизма. Много е труден, направо невъзможен.
Камелия милата и тя не може да реши - качествена храна ли е яла във Фермата или некачествена.
Според мен и безнадеждните са имали мнение за действията на Финци, но нарочно не бяха излъчени, за да се засили ефекта от раздора при старите.
Ревлата не искам да я коментирам въобще. Иначе да, както завоалирано се изрази Финци, най-добрата ѝ дружка - Акси заслужаваше да е на нейно място.
На Чавдар директно му бия “мутето”, то не се търпи неговото. С Финци не могат да си разделят приза за най-голямо клише.
И накрая моя любимец Генчу - милия, не му е проблема само в диалекта, то се видя, че и в писмена форма не може да се изрази нормално. “Правя Финци за фермер”…

Последна редакция: вт, 15 ное 2022, 11:12 от Butterfly_🦋

# 198
Финци вчера показа нагледно приказката “прекаленият светец и Богу не е угоден”.  Всички се променят, като станат фермери, но той откри нови висоти. Раздаването на сладките неща беше много долна постъпка. И как театрално се държа за сърцето, отказвайки се щедро от неговия дял.

Валерия вече не е сред фаворитите ми за победител. Има още да расте момичето, има потенциал, но не го развива.

Аксения не си е изживяла младостта. Държи се, като свободна тийнейджърка наближаваща 20, а, както всички знаем, това е една преклонна възраст (като майка на две такива го казвам, лични наблюдения).  Да се покаже, да събере и изкомандори дружките, да завърти интрижка. Не, че съм имала някакви кой знае какви очаквания към човек, който е влязъл във Фермата да си прави вечеринки и да се “гримирва”.

Чочо умря от страх да не му дръпне Финци килимчето изпод краката. Той е същия, ама с по-малко емоции.

Интересно предаване, вади от хората най-лошото, чак почваш да харесваш някого, когото до вчера не си. Дали могат да направят предаване изкарващо най-доброто у хората? Сигурна съм, че все ще докара поне гледаемостта на настоящия сезон, щото, нали … рейтинг и зрелища, пардон хляб.

# 199
  • Разпиляна във въображението
Миналата седмица всички спечелиха кошниците. Нали са един отбор.

Става въпрос за сладките неща събрани от Старите и които си бяха скрили.

Коментар от Фейса ме накара да се запитам и аз - Финци правил ли е хляб, закуски или някакви "брашнени" задачи? Може да съм пропуснала де.

# 200
Сигурно не, то от Чочко не може да се дореди!😀😀😀

# 201
Хич не го забавиха това сладко.
Камелия много чевръсто го разпредели по салфетките. Работна пчеличка е тя. Simple Smile
Нали каза, че е къщовница. 😂 Кукумявка такава! Адски ми е неприятна.

Финци не ме дразни, той не го прави това, щото ще спечели зрителите, убедена съм, защото познавам такъв човек, действа по същия начин. Ей така за кефа да даде на всички, да са доволни. Не мисли, че не е лично негово, че и другите трябва да са съгласни всичко сладко да се раздаде. Щом има - дава. Пък те всичките си затраяха.

А Чавдар как съска, леле! Нещо за политиците надрънка вчера, ма братчето му депутат...

# 202
  • earth
Като видях приятелката на Влад и ми светна - женски пич се става като се яде много tofu Simple Smile

# 203
Финци като раздаваше сладкото, нямаше мерак да са за кеф на всички, а основно новите, които изядоха вкичко, което имаха. Като има такова желание, защо не го предложи преди, а сега направи банкет за гладните новаци със скритите  (и от него ) запаси на старите?  Нееее. Това не е щото той е добричък.
А хляб ако е искал, щял е да направи. Чавдар не са го показали да се натиска за такива неща специално.

Последна редакция: вт, 15 ное 2022, 20:11 от cardhu

# 204
Сигурно не, то от Чочко не може да се дореди!😀😀😀

Не мисля. Веселка даде всички задачи с месене на Чавдар. Можеше да посочи Финци. Хлебарят нещо не иска да е в самостоятелна задача, където няма досег с другите, а да е с останалите, за да завързва връзки и гради мост Simple Smile

Мисля, че Финци нарочно раздаде сладкото, за да се покаже ларж. А какво се очакваше от другите - да кажат "не" и те да излязат лошите, а добрият Финци печен? Взели са рашение между тях си да скрият сладкото и алкохола. Скрито. Можеше насаме да ги попита и да чуе мнението им. Пак помежду си се разбраха да се подкрепят, Финци бе активен в договарянето.

# 205
Здравейте. Този сезон започнах да гледам по-късно. Ето какво ми направи впечатление напоследък:

Страхотна победа на Влад, но адски се подразних, че започна да реве и да се извинява. Трябваше да приеме победата си достойно. Какво беше това реване за Евгени, не знам. Твърде много драма за човек, който ще видят след месец, а може би и по-скоро.

Иван с тази "братска обич" към Евгени ми напомнят на Петър и Калоян, които уж и те бяха фермерски братя, а след предаването за нула време се забравиха.

Финци досега го харесвах, но вчера много се изложи. Направо пресоли манджата с фалшиви приказки. Най-смешното е, че абсолютно всички знаят, че не казва истината, а той си мисли, че му вярват и продължава да мели глупости.

Валерия прекали с драмата. 48 часа да можеш да спиш колкото искаш, да не работиш и да си сам в стая и на легло, е страхотна почивка. Има дни, в които лягат е 2-3 часа и стават в 6, което за мен е страшно уморително. Вместо да се наслади на почивката, тя се тръшка. И защо не отвори да почете алманаха хем за разтоварване, хем да научи нещо. Допускам, че може и да не са й разрешили. Единственото, което не мога да приема е, че не може да ходи до тоалетна по всяко време. Тук продукцията страшно са прекалили.

Аксения не знам защо толкова я хейтвате, като тя е една от малкото адекватни хора този сезон. Много точно анализира хората и ситуациите, според мен. И има топки да си изкаже мнението пред всички без да се притеснява, че след това някои хора няма да я харесват.

Лили със сигурност има много комплекси и затова не носи по-изрязани дрехи. Понеже всички жени са слаби и повечето тренират, според мен заради това тя не смее да се покаже. И на конкурса не се яви вероятно заради кръга по бански. Но Радо беше доста нетактичен да я попита защо ходи само с дълги панталони, като е очевидно защо го прави.

Прави ми впечатление, че жените този сезон се държат по-мъжки. Толкова реване от мъже на едно място не съм виждала. И то за някакви пълни глупости. Освен това повечето мъже не смеят да си изкажат мнението, а се крият и си трайкат. Докато жените са по-открити.

# 206
Финци, че се поизложи, факт. Обаче Аксения и Чавдар двойно повече за мен. Забележката на Яни към Аксения беше правилна и не от гледна точка за защита на Финци, ами наистина е редно първо да мислиш, после да говориш. Финци може умишлено да каза тези думи за ратаите, защото все пак вече са обединени и въпреки това, че е очевадно, че сега ще избират от Новите, все пак идеята е и да не ги настървяват. Поне според мен, така е редно. И Аксения можеше да изчака да мине церемонията и тогава да му каже каквото има. Ама не! Да се покажем на справедливи, прозорливи и искрени. Ми не ме изкефиха. Чавдар пък само дето не съскаше през телевизора, ужасен.

# 207
  • Вестерос
Финци и Чавдар играя за мен. Няма такива опция обаче в анкетата.

Валерия не я снима оператор вътре, а камерите в стаята.

# 208
  • при късмета
Аксения не е открита, а го прави с умисъл. Да злепостави. Вчера, ако си беше  затраяла, щеше да види, че Финци всъщност ще спази уговорката и ще сложи за ратаи от новите. Ама не, тя реши, че той ще вземе самостоятелно решение и ще прати някоя от тях и затова се обади, не защото е много открита, а защото някой може да си позволи да не се съобрази с нейния план. Хич не ми е благородно и открито на мен. Не от сега, от поне 3-4 седмици, даже съм го писала, си повярва, че дирижира целия отбор, а от там и развоя на играта. Като води за носа Валерия и Веселка, а мъжете се съобразяват с жените и тя реши, че се цопнала при старите на готово, че даже вече е и шеф диригент. Само не ѝ стигна мозък да прозре, че отборната игра е до време и после никой не е длъжен да се съобразява с нея и нейните планове. При новите не успя, ама покрай не толкова умната Валерия при старите се случи. Именно заради не до там високия капацитет на Валерия, не заради някакви лични качества на Аксения практически.

# 209
Всъщност Андрей се обърна към Аксения след като Камелия бе избрана за ратай и се шегуваше, че по думите на Финци все едно ратай ще е Веселка. Можеше да се обърне и към Калин защо прави тези физиономии на втория ред. Планът да се поддържат Старите е на Аксения? Мислих, че договорката е между всички им.

Общи условия

Активация на акаунт