🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 11 (13.11 - 20.11) 🐄

• 48 228
  • 983
  •   1
Отговори
# 345
Миналата година изобщо не съм "очаквала с нетърпение" извращенията и простотиите на Кирил и Ивайло. Заради тях изобщо спрях да гледам. Беше нетърпимо.
Тази година - може и да е по-монотонно, но - слава Богу - взеха мерки миналогодишния "сюжет на самите състезатели" да не се повтори.

Простотиите на Кирил Михов и онзи другия бяха излъчени, а и умишлено беше слаган акцентът там, защото така реши продукцията. Кастингът беше силен (поне като характери и типажи, за арената повечето бяха доста зле), затова и те самите си създадоха сюжета. Тая година е мъка, доказателство за това беше вчерашния епизод с постановката във връзка с Валерия Grinning

# 346
  • Разпиляна във въображението
При Лили и Нина спорът ще е за реденето на точкитe. Grinning

Яни смъмри Аксения, защото не е от хората, които и слушат глупостите. Ходът на Аксения си беше насочен директно за зрителския вот. Лили с много силен ход беше тогава, можеше и повече да изпъкне, ако беше натиснала повече Андрей. Може би с това ще се запомни през сезона.

Яни не направи забележка на Аксения за думите й, че били глупости, а да не го прави там на място, а после. Мисля си, че ако ги нямаше камерите и не ги снимаха по-голямата част от фермерите ще кажат същото като нея и в двата случая - Финци "преигра" при избора на Камелия , с думите, които каза при избора й /то им се четеше по физиономиите/, както и за украинците. Но повечето са политкоректни. А Лили нямаше да си отвори устата, ако не стана диалога с Аксения.

# 347
Олее Чавдар е супер противен! Затвърждавам си мнението!

# 348
  • Вестерос
В предния имаше сюжет от самите състезатели. Вярно, беше грозно, но пък очакваш с нетъпрение какво ще се случи. Пресолиха манджата с жертвата Ваня Павлова. Тая година го изсмуках от пръстите почти всичко. А основните персонажи, гласени за победители, са повече от посредствени.
Да бе, страшен сюжет... Пълно дъно, двама простака, една грубиянка, криви парчета, сълзи...

Моловете във Варна бяха и все още са пълни с украинци. В началото правеше много впечатление, защото се чуваше само такава реч през деня.

Последна редакция: ср, 16 ное 2022, 14:08 от Tiffany А

# 349
  • Разпиляна във въображението
Пуснах си отново епизода и слушайки Камелия в черешовата градина имах чувството, че й забързват говора нарочно. Като анимационен герой. И не само там Simple Smile Обаче колко фалшива бе в обора, докато говореха с Иван.

# 350
  • София
Фермерите от всички сезони и Сточиков

# 351
И на мен почти всички участници този сезон са ми безинтересни. Има двама, които ми допадат, и в тях има от интересния характер, който искам да гледам - Аксения и Калин. Моркова ми харесва засега също. Чавдар не ми любимец, но пък е интересно как играе играта този сезон, за мен я играе много добре и ще стигне далеч. Останалите персонажи са ми банални. 

# 352
  • Другата България
Аз вече имам категоричен фаворит, ЕДИН, за победител.
Веселка. Тотално съм разочарована от Валерия, тотално. Незряла е, емоционално нестабилна. Което не е порок. Обаче! След като очеизвадно Веселка първа вдигна ръка, за да я смени на фалшивото наказание, и то два пъти го направи, после какво направи Валерия? Хвърли се на Аксения на врата с думите : “Знаех си, че първа ще вдигнеш ръка...“. Е, как първа? Ти сляпа ли си? Веси дори натърти - “аз казах първа...“
Не съм ок с това, за мен тези “малко неща“ са всъщност най-важни.

За момента Чавдар ми е най-антипатичния “герой“ вътре, дори поведе “хорото“ с всички нови “мъже“ след него.
Много правилно го надуших още от миналия сезон.

# 353
Сега изгледах епизода до край. Наччччччиииии, като видя Лили и Чавдар , по-точно като ги чуя и "шъ счупя тоз тиливизор"!
  Ей, това Лили голяма страдалка. Никакъв живец не виждам в нея. Тези двамата ме дразнят най-много. Какво толкова стана на черешобера, че Чочко се възмути?! Една година май е по-малък от мен , на бригада не е ли ходил? Тогава си беше егати купона! И работехме , и пеехме, и се закачахме.
   Темата за украинците можеше да я пропуснат.
   Моите фаворити са Веселка и Яни. Много се надявам Весито да си е научила уроците засега , да се е отлепила от онзи мъж и да си вземе живота в ръце. Не е глупава, не е мързелива, смело момиче е, може да се справи.  Ако има мъж до себе си ,той да е опора за нея, не тя за него.
   Яни ми е симпатичен,защото си е фермер по душа. Имам чувството,че няма работа, която не може да свърши. И е добряк. Далече от Камелия!

# 354
Сега изгледах епизода до край. Наччччччиииии, като видя Лили и Чавдар , по-точно като ги чуя и "шъ счупя тоз тиливизор"!
  Ей, това Лили голяма страдалка. Никакъв живец не виждам в нея. Тези двамата ме дразнят най-много. Какво толкова стана на черешобера, че Чочко се възмути?! Една година май е по-малък от мен , на бригада не е ли ходил? Тогава си беше егати купона! И работехме , и пеехме, и се закачахме.
   Моите фаворити са Веселка и Яни. Много се надявам Весито да си е научила уроците засега , да се е отлепила от онзи мъж и да си вземе живота в ръце. Не е глупава, не е мързелива, смело момиче е, може да се справи.  Ако има мъж до себе си ,той да е опора за нея, не тя за него.
   Яни ми е симпатичен,защото си е фермер по душа. Имам чувството,че няма работа, която не може да свърши. И е добряк. Далече от Камелия!

Шумно му било на висшия пилотаж. Как обиди Финци, че бил таткото-имал шкембе и не знам какъв тон, този дето цял сезон размишлява на глас пред камерите и е компетентен по всички теми, а пък и продукцията едно две и го дават там на стола като Аристотел. Още миналатта година си ми беше противен тоя чичак.

# 355

Шумно му било на висшия пилотаж. Как обиди Финци, че бил таткото-имал шкембе и не знам какъв тон, този дето цял сезон размишлява на глас пред камерите и е компетентен по всички теми, а пък и продукцията едно две и го дават там на стола като Аристотел. Още миналатта година си ми беше противен тоя чичак.
Ами като му е шумно,да отиде на санаториум.

# 356
Чавдар ми харесваше предния сезон. Сега ми иде да го тресна с нещо тежко и да млъкне. Неприятен ми е. Колко важно е да излезеш навреме. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 357
То точно Чавдар се забави с навременното си излизане мин. година. Тамън да развие истинската си същност, която гледаме тези дни, и се разкара, ама показа наченки, та никой не се хваща на  благата му реч в тоз сезон. Но пък е факт, че ти си го харесвала, така че явно е заблудил някои.

# 358
Ооо, да, даже покана за приятелство му пратих във фейса. Добре, че не я прие. Joy Joy

# 359
  • Пловдив
От два месеца се чудя, защо Яни и Весето не се вземат 🥰 работливи са, много си подхождат. На мен са ми любимци.

Общи условия

Активация на акаунт