🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 11 (13.11 - 20.11) 🐄

• 48 230
  • 983
  •   1
Отговори
# 360
Веселка на колко години е?
Следя фермата от сезон 6 и не съм запозната с историята й.

Чавдар дори не смятам да го коментирам. Въздух.

# 361
  • София
Веселка е на 25.

# 362
Лили влязла да пее? Абе, тия хора не ги слушат главите - едната да гледа залези, другата да се “гримирва”, третата да пее. Как един не влезе да работи и да се състезава на арената?

Как слушкат Аксения жените на старите. Не са особено умни.

# 363
  • Вестерос
Финци е толкова прав за Аксения ...

Радо пак сгафил 🤣 ама този път и Яни е виновен

# 364
От два месеца се чудя, защо Яни и Весето не се вземат 🥰 работливи са, много си подхождат. На мен са ми любимци.

Майка му няма да я хареса😂😂

# 365
Веселка е много далеч от каквато и да е зрялост, няма по-лесен човек за манипулиране от нея, ще го нарека наивност, въпреки че смятам друга дума за по-подходяща.

# 366
  • Вестерос
Радо как си бъркаше в гащите 🤣🤣

# 367
  • Разпиляна във въображението
Според мен всички са влезли за парите. Едва ли само за едното изкарване. Така че в една или друга степен играят така, че да спечелят. И лошо няма. В крайна сметка наградата е парична.

# 368
На мен Чавдар ми харесва. Истината понякога е грозна. И всеки има своя истина.

Прав е и за Шкембака - много досаден чичка, навсякъде ближе и маже.
КамелияТА няма кой да я подкрепи - ни чалга, ни поп. Сама е като куче на този свят. Непостригано, ама тя и за това си е избрала тази професия...

# 369
Сега се сетих за Фермата и изпуснах интригата. Какво е станало?  Гледам сега всички работят, Ваня се нагъзила и гледа Веска как забива кол Confounded

# 370
Потресена съм какво са измислили след сливането на двата отбора. Емаг арена?? Joy прилича на пародия. Много от полза било за зрителите, няма лошо ама за това ли е предаването? Камелия както винаги подготвена, Ванчето там се хили Joy

# 371
От два месеца се чудя, защо Яни и Весето не се вземат 🥰 работливи са, много си подхождат. На мен са ми любимци.

Аз по други признаци бих ги оприличил... Не знам какви са тия симпатии към двамата, но на мен, освен, че са ми мега скучни, са ми и страшно инфантилни, като при Яни има и още нещо... Веселка има вид на 16-годишна в лицето, а на акъл понякога и на по-малка. Когато я "хокаха" като фермер на оценката, изглеждаше като 12-годишна, хваната да преписва, а това гласче, когато говори на някой, едно приглушено, "смачкващо" думите и със странна интонация ми напомня на дете, което е дръпнало майка си и й обяснява нещо, което го притеснява. Изглежда добър човек, но само толкова, твърде безлична и неинтересна личност. Яни пък ми напомня на "Сашето" от дъртото предаване "Комиците", като видя човек, загащил се до пъпа и с навити "до дупка" крачоли и ми е ясно какво му е в главата... Супер инфантил и лабилен, понякога се държи като човек с ментални проблеми, то и аз съм в някаква степен интроверт, но този все едно в гората живее. В предния си сезон, колко трябва да ти е акъла, че да си изпускаш газовете с възгласи "Ох на дядя" пред цяла България...

Последна редакция: ср, 16 ное 2022, 21:43 от Keyser Soze

# 372
  • Вестерос
Яни каза, че има три седмици до финала. Демек след тази още две. Та две седмици ли ще са извънредните дуели 🤔

# 373
Аксения много я мързи, да работи 😂

# 374
Рядко може да се види една кокошка на хамак, а какво остава за цели две.  🤣

Общи условия

Активация на акаунт