🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 11 (13.11 - 20.11) 🐄

• 48 220
  • 983
  •   1
Отговори
# 330
Лили под катовете дрехи е една много стройна и добре сложена жена. Нина е като дете пред нея. Не мисля въобще, че би се справила по-добре. И Нина като човек е по-кофти от Лили, която е просто досадна като свадлива баба.

# 331
  • при късмета
Лили е флегматична. Това не е помогнало на никого в каквато и да е игра, да не говорим за цял дуел

# 332
А Нина е хаотична. Хайде, ще ги видим и двете...

# 333
Още ми е пред очите истеричния хаос, който беше Нина, докато напътстваше Аксения в играта с кравешките торти. Като луд с картечница.

# 334
  • Разпиляна във въображението
Трябва да гледам отново епизода с женските дрязки, защото пропуснах момента, в който Аксения изманипулира жените. Все ми убягва, а тя е нарочена за водача им.

# 335
За лили най-лесниият вариант е Нина Grinning  Защо не си го каже директно Grinning

# 336
То и за Нина Лили е най лесна, те затова полудявят като стане дума за дуел.

# 337
Добре де, чудя се за Яни. Цял сезон си работи кротко, снишава се, с никой не спори...Ами то да вкараме една бригада работници така и да им дадем накрая наградата, че най-работни. Никакво мнение не изрази, даже прави забележка на Аксения да не се обажда. Не знам, според мен един победител трябва да е показал повече от него. Не съм го гледала в неговия сезон, какво толкова е показал, че масово е харесван. На мен не ми пречи, не ме дразни, ама се чудя какво толкова му харесват, на мен ми е като част от пейзажа.

# 338
Що Нина не ходи срещу Мажена в по-ранен етап, а Веска ходи? Чак пък Лили са пазили. За мен Лили е сама там, както Ванчето е !

# 339
Що Нина не ходи срещу Мажена в по-ранен етап, а Веска ходи? Чак пък Лили са пазили. За мен Лили е сама там, както Ванчето е !
И аз това питах, като беше ратай Нина, защо не извика Мажена на дуел, като иска лесен дуел. Или Мирела. Тогава хич не искаше да се бие.

# 340
При Лили и Нина спорът ще е за реденето на точкитe. Grinning

Яни смъмри Аксения, защото не е от хората, които и слушат глупостите. Ходът на Аксения си беше насочен директно за зрителския вот. Лили с много силен ход беше тогава, можеше и повече да изпъкне, ако беше натиснала повече Андрей. Може би с това ще се запомни през сезона.

# 341
  • Вестерос
На мен пък не ми е скучен сезона. Сто пъти го предпочитам пред предния...

# 342
Защото Нина не е много умна, че да събере 2 и 2. А сега нервничи и напада Лили, защото знае, че ако трябва да избира срещу кого от в момента наличните да играе, ще избере Лили. Пък уж се водеха приятелки... И как да избере "приятелката" си? А така, ми ние вече не сме приятелки, срещу теб ще играя. Тя шанс срещу друга няма.

# 343
В предния имаше сюжет от самите състезатели. Вярно, беше грозно, но пък очакваш с нетъпрение какво ще се случи. Пресолиха манджата с жертвата Ваня Павлова. Тая година го изсмуках от пръстите почти всичко. А основните персонажи, гласени за победители, са повече от посредствени.

# 344
  • София
Относно бурканите, според мен ни показаха само някаква част и ще ги правят на няколко пъти. Нали всичките 210 кг трябва да ги правят на сладко и компоти или аз не съм разбрала?
Бети каза поне 40 компота и поне 20 бурканчета сладко, т.е. няма никакъв начин да са всичките череши. Но дори и всичките да трябва да направят, пак няма смисъл от поточна линия, ако не се правят наведнъж. 40 буркана са работа за сам човек реално. Двама мъже строят параклис, четири жени правят 40 компота. Смешно е! Joy

Общи условия

Активация на акаунт