🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 11 (13.11 - 20.11) 🐄

• 48 275
  • 983
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Ужасна снимка.
Харесвам я Аксиния, но тук е леееко евтинка, като за чалгарски ПР.

# 466
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Лили била влязла във Фермата да пее 🤦🏻‍♀️ объркала е предаването, да отиде в Гласът на България...

Абсолютно й вярвам.Също съм на 100% сигурна,че е на седмичен хонорар от Иван и Андрей точно за да пее и за нея(все пак участия е отказала,за да участва във Фермата),парите й вървят и си печели това,за което е там.Наясно е,че няма как да победи нито на зрителски вот,нито на физическите битки.

# 467
  • Вестерос
Пошла снимка

# 468
Във фб са качили снимка от официалната страница на предаването, за това кой ще е първият дуелист:D
Редакция: изтриха е, но беше събрала вече много харесвания и коментари

# 469
Много са зле 🤣🤣🤣

# 470
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Направо не мога да повярвам какво пиша, но съм съгласна с думите на
Иван /участника/ за фалша при старите. Толкова изкуствено, толкова патетично
и глупаво ми се видя това с виещия глас на Лили и "ръцете горе бандаааа", веещия знамето
Финцак, Чочко съскащ поредната порция гняс, прикрита като привидна мъдрост и добронамереност,
че няма докъде.
За мен Калин ревнува на отношенията между Яни и Радо. Има предвид, че явно не е очаквал двамата
да завъдят чак такова разбирателство и взаимна симпатия.
Радо ми е като голямо, непораснало дете. Може да си има много греди, дъски и тям подобни за
оправяне, но злобен, гаден и подмолен не е.
Яни, според мен го направи без задни мисли и чисто от чувство за жал и желание да нахрани приятел.
Те пък го изкараха егати политическия въпрос. Чудо голямо, че гладен човек е получил парче хляб.
Правилата трябва да се спазват, но не и ако са тъпи и малоумни. В случая за мен бяха баш такива
и много ще се изкефя, ако се намерят състезатели с топки да им се опънат на И&А. Като заговорих
за тях Андрей да вземе да се скрие. Много ме дразни леко истеричния му назидателен тон.
А пък да не говорим колко им се иска на продукцията да раздухат едва ли не от всичко скандал
и да има сеири. Гласът зад кадър, колкото и нелепи реплики да и дават няма как да успее да се получи
да накара хората да мислят, както на тях им се иска. Подценяват жестоко интелигентността на зрителите.

# 471
  • Вестерос
Изтървах снимката и нямам спойлер още, кой беше 😁

# 472
  • София
Чавдар и Серафим са ужасни просто. Толкова фалш, че не се преглъща.
Яни и Веселка са ми ок.

# 473
  • Разпиляна във въображението
Този обор не трябва ли да се чисти всеки ден? Ако е така, и чорапът е от предходни ратаи, защо все още е там? Защо не е "изметен"?

Ето сега - едни работят, а другите в джакузито. Защо не се направи някакъв голям въпрос?

# 474
  • Вестерос
Припадам каква мизерия е в обора... Как може разхвърлени неща... Камелията пак щеше да умори животно, въпреки че не е нейн чорап... Иван и той 🙄
Аксения чистила във фермата... дръжки!

А значи не е на Хепито чорапа, а е на Аксения уж дето не простирала... Защо мълча до сега 🤔

Докато даваха с Яни кадрите се сетих за очерненето и коментара на Синева 😁😁

# 475
Аксения поема вината си и каза, че е прала и мятала там. В крайна сметка колко хора минаха от там да чистят като ратаи след нея?

# 476
Въпросът е колко хора минаха от там и НЕ чистят. Никой не е чистил, само са отбивали номера.
Финцито бързо взе решение да са всички, ама всички, които са били ратаи, са си бъркали в носа и са правили само най-необходимото.
Аре почна театъра пак!
Оу и цирк след него! 😆
Надявам се утре да им е трудно да излязат навън тия смешни хора след излъчването на тоя епизод.

# 477
Най-тъпото е, че чорапът на Аксения отпреди седмици не е единственият проблем там. Имало е батерия, кенче от бира и т.н. Трябваше да наредят всичко на масата в пликчета, а не само един чорап.

# 478
Точно! Всички, дето са били там и са ръсили, да понесат вината. А не всички всички.

# 479
  • София
Като дадоха в предишния епизод Яни в джакуьито и ми излезе спомена за Пумба и Тимор в гьола с газовете 🤣

Последна редакция: чт, 17 ное 2022, 21:41 от Reunion

Общи условия

Активация на акаунт