🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 11 (13.11 - 20.11) 🐄

• 48 251
  • 983
  •   1
Отговори
# 555
  • при късмета
И аз не видях Аксения гузна. По-скоро си призна, защото нямаше как. Ако Финци преди това каза, че няма да правят разследване, то като дойде Андрей, нещата вече стояха по друг начин. Помисли си, че другите все ще започнат да чоплят заради кого е наказанието и ще се разбере така или иначе. Затова предприе тактиката на признаването, според мен. Далеч не е толкова благородна, колкото се опитва да се изкара.
В яслите на кравата не се чисти, добавят храна като започне да привършва. Ама пак трябва да погледнат бе, да я поразбутат малко преди да грабнат следващия сноп и просто да го пльоснат от горе. Основно ратая, който си е загубил чорапа като го е прострял, а после всички след него. На ратайския бряг само ратаите простират, не всички.
Валерия окончателно е престанала да мисли самостоятелно.
Финци отново е или саботиран или голям карък. Не играе според мен в тази ситуация, реакциите му нямаха нищо общо с неубедителната игра на избирането на ратай. Поне аз така го видях, този път беше севсем искрен и пое отговорността, защото при него се случи да влязат отново ветеринарите. Иначе всички са виновни, ей ще я съсипят тази крава. Добре, че другата е държелива.
Радо в скоро време жив ще изяде някого Joy Да ти дожалее за него, щом опря да Лили. От глад не стига кислород до мозъка му Joy
Ритуала беше смешен. Веселка започва полека да се отскубва от женското влияние и да контактува с всички и предимно мъжете. Добре прави, само Валерия да се моли Аксения като потъне да не я повлече със себе си.
Аксения колкото и да каза истината за Лили постъпи грозно и точно с цел да я унизи. Пак тя с най-дългото обяснение кой и защо се избира. Ако твърдиш, че не е целенасочено, казваш името, евентуално, че е общо решение и толкоз. Ако е целенасочено, започваш да вадиш аргументи и номера "ама аз не искам да я обидя" не минава. Лили може да е напълно безполезна за фермата, до тук наистина е свършила най-малко работа, но поне не е интригант и не трябваше така

# 556
  • София
Призна си Аксения, обаче цялостното й поведение във формата ме оставя с впечатлението, че играе за зрителите от самото начало. Просто откакто е при старите коренно промени играта. При новите беше абсолютна егоистка и мързелана, заяждаше се с хората и ги настройваше един срещу друг, беше в основата на всеки скандал, тровеше и без това напрегнатата атмосфера, държеше се направо безумно. И откровено смяташе, че тя прави сезона, каза го на Симона.
При старите обаче бързо се ориентира, че няма как да продължи по тази линия, като за тях най-важно е да покажат чест и достойнство, силна отборна игра и да си вършат работата съвестно, та набързо обърна палачинката и изведнъж стана и работлива, и смирена, и открита, и честна, и разумна, и жертвоготовна....

# 557
  • Вестерос
Е как Лили най-малко работа е свършила не съм съгласна. Колко неща уши, скрои и т.н. сега не е виновна, че такива задачи й дават, но за разлика от Аксения  не си почива постоянно

# 558
  • Другата България
От няколко дни не бях гледала, пускам - отново Лили! Не стига, че все още е там, ами отново Лили - реве, нарежда, онеправдана! Превъртам - Ваня! Реве, нарежда, отново онеправдана! И се чудя кой сезон гледам - този, или миналия? Иванеее, до кога бре?

# 559
Лили вярно шие много и от това , което дават , добре. Браво!
   Естествено че за зрителя ще играе Аксения, за кой друг?! Не е тъпа тя, обмисля нещата.

# 560
Аз тоя льольо Финци го отписах още като говореше колко ларж бил, как ресторантът неделя бил затворен, за да си почивали работниците.

'ми, наеми повече хора - така ще си почиват всички по 2 дни седмично и нЕма да затваряш.

Голям цирк е тоя, пълно хахо.

# 561
Призна си Аксения, обаче цялостното й поведение във формата ме оставя с впечатлението, че играе за зрителите от самото начало...
А кой от участниците вътре не играе за зрителите? Забравяте, че това е и игра/състезание и то се играе именно поради тази причина. Това не е реалният живот, а симулация в по-екстремни условия. Има парична награда, всички са за там заради нея, но малцина си го признават. Не вярвам ни най-малко в "искреността" на Яни, който за мен мишкува много успешно и затова отново ще добави още 100 000, които отново да не използва за нищо, нито пък във Веселка, която, колкото и да е семпла, има опит и усет как да спечели, иначе защо ще е там? Така че за мен лично е по-интересно да гледам играта на интелигентни участници, които могат да повлият успешно останалите играчи.

# 562
Финалният ритуал няма как да не е бил по сценарий ...

# 563
  • Другата България
Нина: “Имате ли идея Ками кой ще избере за втори дуелист?“
Валерия: “Ками ми е толкова непредвидлИВА.....“
Офффф.

Епизодът завършва с Радо и Лили, които ще се “женят“.
Какви неща прави глада с Радо......

# 564
Радо категорично е сбъркал формата.
За ИВ е, не е за Фермата той. Идеално би се вписал -  силен и колкото силен, толкова и глупав.

Ще ми е интересно да го видя догодина в Максимала.

# 565
Радо категорично е сбъркал формата.
За ИВ е, не е за Фермата той. Идеално би се вписал - силен и колкото силен, толкова и глупав.

Ще ми е интересно да го видя догодина в Максимала.

😀Много точно определение. Ама пък поне не е злобар, просто много обича да си похапва, горкия. Мечо Пух, обаче втален.

# 566
Taя година вотът няма да е с такава тежест, ако има конкуренция. Игрите също ще важат !

# 567
Надбягване с два коня ще е финала за мен. Яни срещу Веселка.  Валерия и Камелия/Аксения само могат да отнемат точки в игрите от фаворитите на публиката в гласуването. По този начин очаквам двете да се намесят в спора между фаворитите, но не и от позицията на претенденти за победата.

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 13:52 от Bengun

# 568
  • София
А кой от участниците вътре не играе за зрителите? Забравяте, че това е и игра/състезание и то се играе именно поради тази причина. Това не е реалният живот, а симулация в по-екстремни условия. Има парична награда, всички са за там заради нея, но малцина си го признават. Не вярвам ни най-малко в "искреността" на Яни, който за мен мишкува много успешно и затова отново ще добави още 100 000, които отново да не използва за нищо, нито пък във Веселка, която, колкото и да е семпла, има опит и усет как да спечели, иначе защо ще е там? Така че за мен лично е по-интересно да гледам играта на интелигентни участници, които могат да повлият успешно останалите играчи.
Не, не забравям. Разбира се, че повечето играят, но в различна степен и по различен начин. То не е и толкова лесно да играеш нещо, което не си, и то толкова дълго време. Примерно Иван си дава много точна и ясна сметка какво се харесва на зрителите, но не играе така, че това да му носи дивиденти. Даже напротив, прави точно обратното. Поради какви причини, нямам идея. Най-вероятно много силно его и невъзможност да превъзмогне себе си.
Да, и Яни играе - несравнимо по-обран като поведение е сега, почти не говори, работи си и се е снишил, трайка си. Но той и в своя сезон не беше конфликтен, не е участвал в завери и скандали, беше шегаджия /сега, какви са му шегите, е отделен въпрос/ и работар.
Докато Аксения играе коренно различна роля от това, което е. Това в момента не е тя. Тя е това, което ни демонстрира, когато беше при новите - безхаберие, непукизъм и егоизъм. Сега пак прозират от време на време тези неща, но бързо успява да улови откъде духа вятърът и понеже не е никак глупава, лесно хваща посоката и бързо се учи.

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 13:48 от Reinа

# 569
  • при късмета
Според мен Аксения не пращи от акъл. Адаптивна е за мен, не умна, не е едно и също. Ако беше толкова умна, щеше да дирижира при новите, а нямаше да ѝ се налага да сменя отбора, защото е объркала тактиката. И още повече я е яд, че Камелия именно с тази тактика (с малката разлика, че работеше с мъжете) успя, а тя не. И двете са един дол дренки.
Надбягване с два коня ще е финала за мен. Яни срещу Веселка.  Валерия и Камелия/Аксения само могат да отнемат точки в игрите от фаворитите на публиката в гласуването. По този начин очаквам двете да се намесят в спора между фаворитите, но не и от позицията на претенденти за победата.
Точно така ще е и според мен. Само, че Аксения хич не я виждам на финал. Или по-скоро смятам, че Камелия ще се добере до някоя ключова победа.
 Във всеки сезон има по някой, който от начало ми е много неприятен, но пък някак знам или по-скоро предчувствам, че ще е финалист. Тази година е именно Камелия

Общи условия

Активация на акаунт